Crysis Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Купувам горепосоченият апарат. Минимум 8 мега пиксела и поне 15-кратно оптично увеличение. Готов съм да платя доста,апарата ми трябва спешно. До седмица напускам страната. Обявата важи до 13.03.2009 "13-ти Петък" Link to comment Share on other sites More sharing options...
joropetrov Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Имам едно Sony W100 , ako те интересува пиши на скайп joropv или тел.0896053241.Апарата е много запазен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Имам едно Sony W100 , ako те интересува пиши на скайп joropv или тел.0896053241.Апарата е много запазен. Мерси ,но ми трябва нещо по добро Поздрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 При професионалните и полу-професионалните апарати увеличението не се мери с пъти (10х, 15х и тн). По думите ти търсиш адвансед сапунерка като Lumix FZ** Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 По думите ти търсиш адвансед сапунерка като Lumix FZ** Или Sony H серията.Препоръчвам ти я.Имам Н1 от както излезе в България и съм очарован.Ако искаш снимки-драсни ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Предлагам ти почти неупотребяван Zenit 12xp супер фотоаапарат Пиши на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Предлагам ти почти неупотребяван Zenit 12xp супер фотоаапарат Пиши на лс Приятел даи ми модел на апарата и цена естествено,без тези работи няма как да ти отговоря. А на sek800 и аз се насочих към SONY Имам няколко оферти до сега ,очаквам още и ще избера наи доброто Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 ако искаш да снимаш наистина, а не само да си мислиш че го правиш бих ти препоръчал CANON или NIKON Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 SONY DSC-F717 описание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 SONY DSC-F717 описание Цена? ПС:Ще е много по лесно за пишете и цена и как да се свържа с вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solipse Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 ако искаш да снимаш наистина, а не само да си мислиш че го правиш бих ти препоръчал CANON или NIKON Напълно си прав!!!Но въпреки всичко като човек любител на фотографията от 15 години и като гледам какво търсиш ти препоръчвам да избягваш по всякакъв начин SONY!По-добрия вариант е Panasonic FZ series!Препоръчвам ти FZ7,защтото следващия FZ8 е същия самоче не е 6 а 7,1mpx,а матрицата е същата,което означава и повече шум в снимката.Препоръчвам ти и да не гледеаш толкова колко мегапиксела е апарата,а с каква големина е матрицата и с какъв процесор е,това е по-важно за добро снимане.Аз имам Panasonic FZ7 oт 2 години и половина.Невероятен апарат макар,е вече минах на DSLR Canon EOS 400D и него си го оставих за 2-ри апарат.Все пак успех с покупката Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Цената на Зенит 12ХР е100 лева може и коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Цената на Зенит 12ХР е100 лева може и коментар Методи, предполагам като кажеш на купувача, че ZenitXP е аналогов апарат с лента, интереса му към него ще се изпари моментално . Освен това апарата е SLR, ако интереса му остане, няма да е зле да споделиш в комплект с какви обективи го предлагаш, ако има такива разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Методи, предполагам като кажеш на купувача, че ZenitXP е аналогов апарат с лента, интереса му към него ще се изпари моментално . Освен това апарата е SLR, ако интереса му остане, няма да е зле да споделиш в комплект с какви обективи го предлагаш, ако има такива разбира се. obektiva e HELIOS-44m-4 58mm1/2 m52x0.75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 CANON S3 IS - виждам, че не е съвсем по изискванията ти, но ако те интересува - пиши тук или ЛС. Ето линк за модела CANON S3 IS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Благодаря на всички отзовали се. За триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.