resonance Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Днес сутринта си свалих новия епизод на Heroes обаче реших да сваля ( за да видя как ще върви и изобщо ще върви ли на debian 5.0 ) HD версията която е 1ГБ филма тръгна безпроблемно без да насича но лсед като иснталирах графичните драйвери се прецака нещо всички филми ми ги дава с лощо качество с това имам предвид че образите са едни такива с малко пиксели тоест по ръбати изглеждат и установих че HD филмите вече ми насичат и то брутално и също са с лощо качество също та си мисля че нещи или не съм инсталирал драйвера правилно или има някво недуразомение с правата на usera тъйкато за пръвпът успявам да иснталирам драйвери на линукс ще постана и как го направих първо прочетох в тази тема http://www.debianadmin.com/how-to-install-...-in-debian.html само първия ред ( #apt-get install build-essential linux-headers-$(uname -r) module-assistant ) прорабти при мен след това даваше някаква грешка после прочетох риидмето на драйвера и там както е описано написах командата за да ми стартира графичния инсталер и next, next и се инсталира появи ми се control center и вече screensaver-a cosmos не насича такаче мисля че 3д-то е наред някой ако може да помогне ще съм му много благодарен или поне да ме насочи какво да търся дори и да трябва да премахна 3д-то и без друго не го ползвам още един дребен проблем се появи незнам дали не е свързано като дам system->Administration->Synapti package manager ми изкрва прозорец за парола на root и като я въведа ми изкарва следната грешка E: ERROR: could not create configuration directory /home/root/.synaptic - mkdir (2 No such file or directory) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.