ra4eto Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 бях много скептично настроена към филма и изобщо отказвах да го гледам хах обаче после ме заболя корема от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 На мен ми се стори лееко тъпичък (не си струва да се гледа). Един приятел ми го хвалеше, че бил подобен на G.O.R.A. защо се е заблудил, не знам - сигурно защото са турски и 2та GORA е пародия на много неща и наистина ми хареса, а тоя е само селски простотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Всичко е въпрос на вкус.. Аз получих доста различни отзиви, тръгнах да гледам и се отказах.. Различни хора, различни вкусове Определено не беше моя вкус де Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 на мене ми хареса ...смяхме се доста хора ./.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.