TuNiSs Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 A we na4i vlizam v Internet Explorer i posle pi6a site i davam ENTER ne stava sedi si samo taka ne murda.A ot mIRC kato napi6a /run saita stava Ne6o IE li e precakano ...?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Рестартирай и шъ съ оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Mi kato res pc-to se opravq i sled 2-3 4asa pak taka stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Mi kato res pc-to se opravq i sled 2-3 4asa pak taka stava Ми тогава или реинсталл на виндовса или си дръпни само IE от тук и инсталирай само него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Mi ako si reinstall windows ne6ata ot C:\ 6e se iztriqt li ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 zawisi kwo 6te naprawish Ako iska6 pishi na ICQ 255511630 da ti obiasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Mi kato res pc-to se opravq i sled 2-3 4asa pak taka stava Mnogo zavisi kakvo si otvarql prez tezi 2-3 chasa Inache sled preinstalaciq na Windows shte zagubish samo programite s koito si rabotil do sega.Vsichkite ti failove se zapazvat(pesni,filmi,tekstove itn..)90 % ot igrite sashto shte ti rabotqt normalno.Zavisi ot igrata No problema ti moje da e i nqkakav virus,skript ili chervei.Zashto ne si slojish edno ad-aware za da dishash spokoino kogato sarfirash iz neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Mi imam ad-ware sq 6a mu cukna i update da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 1. Shto ne si slojish firewall. Az sym priel, che ot windows v neta bez firewall i antivirusna e samoubiistvo. E vij ot linux e drugo neshto. Ama tva samo na chervei mi prilicha na men. 2. Kato mahash/smenqsh/preinstalirash windows-a se gubaqt programite, koito imat failove v WINDOWS direktoriqta. POVECHETO golemi programi, koito imat install (setup) fail sa takiva. No malkite programki, koito naprimer sa edno zip-che si bachkat sled tova. syvet - iztrii windows-a predi da go preinstalirash .. ako si zagazil do tam de Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 A we sled res sled 2-3 4asa se bugva ot sqkude PC-to i ve4e sum se re6il za preinstall a i ako moje mi kajete nqkoq ne tolkova pretovarena antivirusna kato Norton Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 ako moje mi kajete nqkoq ne tolkova pretovarena antivirusna kato Norton AVG-to или пробвай на www.free-av.com - и тази е много лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Aaa mi sega puk mi trqa trojan virus remover pokazva 4e go ima puk ne go trie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ima dr problem s IE zna4e kogato si vlqza v po6tata v yahoo si4ko si ba4ka compose i dr am kogato re6a da izpratq maila ne midava da natisna send i dr butoni a nakoi pyt i compose check mail se precakvat syvet???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 mi spored men trqbva REINSTALL i 6te se opravi predpolagam, az polzvam f-prot antivirus i sam dovolen ne e tolkova tejka kakto nortona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 mi spored men trqbva REINSTALL i 6te se opravi predpolagam, az polzvam f-prot antivirus i sam dovolen ne e tolkova tejka kakto nortona. <{POST_SNAPBACK}> kakvo ob6toima f-prota s IE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Сигурно нямате нужда от такова мнение, но решението на всички ваши проблеми е нов браузер Препоръчвам ви Firefox, разработка на Mozilla - бърз парсер, бърз софтуер като цяло. За разлика от IE, спазва всички стандарти на W3C, което е ... добре Firefox е наистина революционен, вижте повече инфо на сайта на Мозила. Ако пък ви трябва нещо подобно на IE от гледна точка на съвместимости, вземете си Opera. Но на мен лично не ми харесва, защото всичко е натруфено цигански П.П. Майкрософт са съобщили, че ще пускат IE под GNU. Не знам дали е просто рекламен трик, обаче ако стане, ще е нещо наистина ... хмм, може би думата е интересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Под GNU?! Мда... За да не стават такива обърквания и изложби: http://www.gnu.org/ Официалният сайт на GNU Project - там пише кой и какво е GNU. С две думи - проект за създаване на завършена операционна система от типа на Юникс, изградена изцяло върху принципите и идеите на Свободния Софтуер (самото наименование GNU е "рекурсивен" акроним, означаващ GNU's Not UNIX). Проекта е започнат през 1984 година и се спонсорира и ръководи основно от Фондацията Свободен Софтуер (Free Software Foundation). Тя пък от своя страна, освен с разработката на GNU, се занимава и с разработката и разпространението на Свободен Софтуер, ръководства и документация към него, както и с развитието на Движението за Свободен Софтуер, неговата философия, набиране на подкрепа за него и разработка на лицензионна политика, гарантираща свободата на софтуера и правата на авторите и потребителите му. FSF разработва за нуждите на GNU собствено ядро на операционна система - GNU HURD, но след появата на ядрото Linux, разработения вече софтуер по проекта GNU масово се използва с него. Работата по GNU HURD не е спряна, но при наличието на вече разработено свободно ядро (Linux), интереса към него значително е намалял и разработката е забавена. IE да мине под GNU?! Да не би да намекваш, че Сикромофт ще прехвърлят правата си върху него на Фондация Свободен Софтуер, за да го включат те в проекта GNU? Абсолютно невъзможно. Вероятно нещо не си разбрал или тотално си объркал понятията. Mozilla и производните й също нямат общо с проекта GNU. Разработват се от Mozilla Foundation основана с подкрепата на America Online's Netscape division през юли 2003. Съществената разлика е в това, че разработването на Mozilla и производни става върху принципите на Инициативата за Софтуер с Отворен Код (Open Source Initiative (OSI)). За разликата между Свободния Софтуер и Софтуера с Отворен Код виж статията на FSF - Why "Free Software'' is better than "Open Source''... Надявам се все някога да успеем да си изчистим понятията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Инсталирай си Opera и няма да имаш никакъв проблем с IE. Аз я използвам от скоро и сам много даволен от нея. Можеш да си я управляваш и с мишката като правиш знаци. Opera RULEZZZZ !!! IE SUXXXXXX !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 predi okolo sedmica imax spy-weare i adweare ne vi go preporu4vam sprq mi neta awe ujas 2 reinstala mu trqbvaxa ama se opravi de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 abe mom4eta i az sym s Mozilla Firefox am iskam da podkaram IE i to ako nqkoi znae ot kakvo e da kaje nqmam spy i adware Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Така и така сте отворили тема за проблеми с IE да питам като цъкна да си свалям нешто вместо да ми даде save target ништо не става и ми седи така и тва ми е от 10 дена.К'во да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damned_girl Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Ne sum sigurna 4e mqstoto na temata e to4no tuk i se izvinqvam ako e taka.Zna4i problema mi e 4e ne moga da otvarqm stranici.S internet explorer sum.Kato klikna v/y ikonata i ni6to ne se pokazva.Za6to Ne kakvo da naprava.I predi mi se e slu4valo no kogato restartiram se opravq6e,a sega ne iska da se opravi.Ot 3-4 dena e taka.Pomognete mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.