Jump to content
BulForum.com

Продавам компоненти

Recommended Posts

Привет на всички,

продавам следните компоненти:

Захранване: Chieftec GPS-550AB-A bulk - Спецификация - няма гаранция, купувано накрая на 2007 година (мисля беше с 12 месеца) - 110 лева. Не е мъчено, през половината време от експлоатацията хранеше Е8200/8600ГТС/2х500GB.Кутия: Chieftec BG-02B-B-B - купувана от Адроид, има още гаранция около 6 месеца (не че има какво да и се развали, но.) Спецификация. Към нея давам 1х120мм перка AC отпред, 1х92мм AC на задния панел да изкарва + 1х60 или 70мм на десния страничен капак да духа на дисковете. - 150 лева.

Добавям монитор: Dell 2208WFP UltraSharp WSXGA+ - спецификации ТУК - гаранция над 2 години към Асбис. Цена 500 лева

0878 448893 - Тодор.

Компонентите се намират в Пловдив, куриер за други градове. Изпращам компонентите, които имат гаранция заедно с гаранционните карти.

Chieftec BG-02B-B-B -150 лева :unsure:

...при цена на нова 139лв-150лв

не са ли малко множко...

Обади ли се да питаш дали я имат на склад. Ако я имат няма проблем, ще намаля цената.

Ако имаш реален интерес към кутията, кажи и предложи цена, която смяташ, че е уместна. Пък да видим какво ще излезе.

Само спам и лала да си правим няма смисъл.

Спорен ден :)

P.S. Цената, която съм гледал, когато пусках темата, е от сайта на Аргус Нямам против да е по-ниска цената, но ако има и реален интерес....иначе си е само спам.

• 3 weeks later...

Apacer паметта е продадена.

Kingston паметта се сваля от продажба.

Добавям и една видеокарта XFX Nvidia GeForce 7600GT / PCI-E 256MB DDR3/128bit. - инфо ТУК - цена 60 лева

имам интерес към захранването Chieftec GPS-550AB-A bulk

но цената е далеч от разумната за втора ръка.

повече от 50% от цената в магазина не мога да предложа така че

ако го дадеш за 70лв. може да пуснеш лично с координати къде мога да го тествам

Съжалявам за ОФФ-а,но ми е интересно как се разбира кое е разумно и кое-не?

Все ми се струва,че за компоненти 2ръка с гаранция нормална и (естествено разумна) е 70-75% от цената на нови.

На 50% ги взима всяка компютърна фирма без никакви уговорки.

Съжалявам за спама,но това са факти.

Сега по същество...

Интересувам се от цена за комплекта:дъно+процесор.

повече от 50% от цената в магазина не мога да предложа така че

ако го дадеш за 70лв. може да пуснеш лично с координати къде мога да го тествам

Привет, колега. Виж сега, това, което можеш да предложиш ти е съвсем различно от разумна цена. И за мен цената от 470 000 евро за новия Майбах е неразумна, и аз предлагам 10 000 лева за колата, ама мерцедес няма да ми я дадат, нали? За 70 лева, може да си купиш 400вата Фортрон и да си го тестваш колкото искаш. Повечето колеги от форума, които ме познават, могат да кажат дали се занимавам с клокове или не и по колко време на ден си ползвам ПЦ-то. Реално, компа ми работи по 4 5 часа на ден, само вечер.

Дай ми актуална магазинска крайна цена, и мога да сваля 30% от цената (понеже всеки казва, че щом стока излезе от магазина, цената и падала с 30%).

@Нено, имаш ЛС

Привет,

не продава се още. Чакам колегата @nonsan да се обади, но ако няма отговор до утре мога да го продавам. Предпочитам да го продам заедно с процесора, но...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Има ли снимки на кутията, че нещо не мога да се ориентира?

Привет,

ето, това е. Здрава, яка ламарина и лапи, които излизат настрани.

http://martinpetracek.com/images/aukro/Chi...B-B-B__open.jpg

http://www.justsms.kiev.ua/image/chieftec/...b-370.0.big.jpg

Съгласен съм на коментар на цената на кутията, просто ми трябват пари в момента...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...