dvdrw Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Привет на всички, продавам следните компоненти: Захранване: Chieftec GPS-550AB-A bulk - Спецификация - няма гаранция, купувано накрая на 2007 година (мисля беше с 12 месеца) - 110 лева. Не е мъчено, през половината време от експлоатацията хранеше Е8200/8600ГТС/2х500GB.Кутия: Chieftec BG-02B-B-B - купувана от Адроид, има още гаранция около 6 месеца (не че има какво да и се развали, но.) Спецификация. Към нея давам 1х120мм перка AC отпред, 1х92мм AC на задния панел да изкарва + 1х60 или 70мм на десния страничен капак да духа на дисковете. - 150 лева. Добавям монитор: Dell 2208WFP UltraSharp WSXGA+ - спецификации ТУК - гаранция над 2 години към Асбис. Цена 500 лева 0878 448893 - Тодор. Компонентите се намират в Пловдив, куриер за други градове. Изпращам компонентите, които имат гаранция заедно с гаранционните карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky777 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Chieftec BG-02B-B-B -150 лева ...при цена на нова 139лв-150лв не са ли малко множко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Обади ли се да питаш дали я имат на склад. Ако я имат няма проблем, ще намаля цената. Ако имаш реален интерес към кутията, кажи и предложи цена, която смяташ, че е уместна. Пък да видим какво ще излезе. Само спам и лала да си правим няма смисъл. Спорен ден P.S. Цената, която съм гледал, когато пусках темата, е от сайта на Аргус Нямам против да е по-ниска цената, но ако има и реален интерес....иначе си е само спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 Apacer паметта е продадена. Kingston паметта се сваля от продажба. Добавям и една видеокарта XFX Nvidia GeForce 7600GT / PCI-E 256MB DDR3/128bit. - инфо ТУК - цена 60 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 kupuvam ram-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikunc Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 имам интерес към захранването Chieftec GPS-550AB-A bulk но цената е далеч от разумната за втора ръка. повече от 50% от цената в магазина не мога да предложа така че ако го дадеш за 70лв. може да пуснеш лично с координати къде мога да го тествам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 имам интерес към захранването Chieftec GPS-550AB-A bulk но цената е далеч от разумната за втора ръка. Съжалявам за ОФФ-а,но ми е интересно как се разбира кое е разумно и кое-не? Все ми се струва,че за компоненти 2ръка с гаранция нормална и (естествено разумна) е 70-75% от цената на нови. На 50% ги взима всяка компютърна фирма без никакви уговорки. Съжалявам за спама,но това са факти. Сега по същество... Интересувам се от цена за комплекта:дъно+процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 имам интерес към захранването Chieftec GPS-550AB-A bulk но цената е далеч от разумната за втора ръка. повече от 50% от цената в магазина не мога да предложа така че ако го дадеш за 70лв. може да пуснеш лично с координати къде мога да го тествам Привет, колега. Виж сега, това, което можеш да предложиш ти е съвсем различно от разумна цена. И за мен цената от 470 000 евро за новия Майбах е неразумна, и аз предлагам 10 000 лева за колата, ама мерцедес няма да ми я дадат, нали? За 70 лева, може да си купиш 400вата Фортрон и да си го тестваш колкото искаш. Повечето колеги от форума, които ме познават, могат да кажат дали се занимавам с клокове или не и по колко време на ден си ползвам ПЦ-то. Реално, компа ми работи по 4 5 часа на ден, само вечер. Дай ми актуална магазинска крайна цена, и мога да сваля 30% от цената (понеже всеки казва, че щом стока излезе от магазина, цената и падала с 30%). @Нено, имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
elsof Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Дъното продадено ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Привет, не продава се още. Чакам колегата @nonsan да се обади, но ако няма отговор до утре мога да го продавам. Предпочитам да го продам заедно с процесора, но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Нова цена на кутията: 115 лева. Нова цена на процесора: 135 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 Нова цена на монитора: 470 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Процесора е продаден. Нова цена на монитора - 450 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 Нова цена на захранването - 100 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 Нова цена на захранването - 90 лева, монитор - 440 лева, кутия - 120 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Има ли снимки на кутията, че нещо не мога да се ориентира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 Има ли снимки на кутията, че нещо не мога да се ориентира? Привет, ето, това е. Здрава, яка ламарина и лапи, които излизат настрани. http://martinpetracek.com/images/aukro/Chi...B-B-B__open.jpg http://www.justsms.kiev.ua/image/chieftec/...b-370.0.big.jpg Съгласен съм на коментар на цената на кутията, просто ми трябват пари в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 420 лева цена за монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 За триене. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.