INCINERATOR Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Това ли са въпросните лилави Мки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Споменавам му името защото той не е неизвестен. А 5-цата не знам дали е M ама за двигателя съм сигурен, че е от M5. M3 E30 съм виждал и червено в Пловдив. А за койо Жигули говориш? За това ли? Не. Една синя беше. Това ли са въпросните лилави Мки Ебаси! И двете ли са чистокръвни? Иначе аз говорих за тази: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Взех си 400гр семки, върнах си 300гр... с тоз вятър толкова се плюх.. мен пък ме размаза Клио-то, 3.09 което бе най-доброто време за уикенда Ако може инфо с каква моторетка бе това изчадие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Не. Една синя беше. ... Тази? ... мен пък ме размаза Клио-то, 3.09 което бе най-доброто време за уикенда Ако може инфо с каква моторетка бе това изчадие? 2.0 атмосферен. Само това знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Бащата е бил и каза,че организацията в неделя била под всякаква критика,отделно гледката към пистата била умопомрачаващо лоша иначе някакакво БМВ със сливенска регистрация избило рибата на тунинг-шоуто.Някой с инфо нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Тази? Такъв цвят, ама от тея още по-дъртите. Дето са с 1 фар от всяка страна. иначе някакакво БМВ със сливенска регистрация избило рибата на тунинг-шоуто.Някой с инфо нещо? Това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Бащата е бил и каза,че организацията в неделя била под всякаква критика,отделно гледката към пистата била умопомрачаващо лоша иначе някакакво БМВ със сливенска регистрация избило рибата на тунинг-шоуто.Някой с инфо нещо? А бе за организацията-вярно малко позъкасняха с дрифта,а пък после решиха да го прекратят,ама все пак имаше шоу.А относно гледката-как така била лоша ??? То зависи все пак къде си застанал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Такъв цвят, ама от тея още по-дъртите. Дето са с 1 фар от всяка страна. Е тва вече не съм го видял. Кога е карала, че аз бях само недяля от 13 часа някъде? Аз покрай тунинга въобще не се завъртях по разбираеми причини . Обаче като извикаха няколко от колите да дойдат до халето и ми направи впечатление нещо в онава много грозното оранжево нещо, май Prelude (то така беше обезобразено, че трудно се разбираше). Стори ми се, че и задните гуми завиват. Може и само да ми се е сторило. Някой да е забелязъл нещо такова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Е тва вече не съм го видял. Кога е карала, че аз бях само недяля от 13 часа някъде? Аз покрай тунинга въобще не се завъртях по разбираеми причини . Обаче като извикаха няколко от колите да дойдат до халето и ми направи впечатление нещо в онава много грозното оранжево нещо, май Prelude (то така беше обезобразено, че трудно се разбираше). Стори ми се, че и задните гуми завиват. Може и само да ми се е сторило. Някой да е забелязъл нещо такова? Ако са завивали и задните - Прелюд е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Прелюда страшно ми допадна, най-вече в интериорно отношение комбинацията от меки и светли тонове ми се стори чудна Заставата с какво бе толкова тунингована? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Такъв цвят, ама от тея още по-дъртите. Дето са с 1 фар от всяка страна.Това? Това не е сливенска регистрация оО Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Прелюда страшно ми допадна,най-вече в интериорно отношение комбинацията от меки и светли тонове ми се стори чудна Заставата с какво бе толкова тунингована? Moже да бъркам колите, но имаше тема за една Хонда в някой форум. Добре вървеше оптичния тунинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Прелюда страшно ми допадна,най-вече в интериорно отношение комбинацията от меки и светли тонове ми се стори чудна Заставата с какво бе толкова тунингована? Прелюда беше супер изцепка. Типичната селска мечта. Криви брони, кофти боядисана, супер много луфтове, пластамасови капачки на джантите, огромни оборотомери, кабели, малки фланци за направените раздувки и т.н. Скоростния лост пък ме уби. Сигурен съм, че от там се пускаха ракетите, а с натискането на другия бутон се превръщаше в батмобила. Само щангата на вратата като видях. Как я одра като затваряше вратата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Всеки е голям критик. Направи нещо по-добро и го покажи на хората. С радост бихме видели резултата от труда ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Всеки е голям критик. Направи нещо по-добро и го покажи на хирата. С радост бихме видели резултата от труда ти Нали знаеш .. за да се свърши една работа се иска пот , за да се критикува само малко плюнка Ако става дума за тази ... 6+ от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Всеки е голям критик. Направи нещо по-добро и го покажи на хората. С радост бихме видели резултата от труда ти Това е най-лесното извинение. Аз нямам финансовата възможност да направя такъв проект. Ако я имам бих го направил и дори можеби би бил по-скромен, но перфектен. Не може да правиш такъв гигантски проект и да действаш толкова нмърливо и да допуснеш много грешки. Все пак тази кола ще се бори за най-тунингована кола в България. Да погледнем на Божо BMW-то или оранжевата Fiesta до Prelud-a. И двете коли са мащабни проекти с много пари хвърлени върхо тях. Защо и двете коли може да перфектни от където и да ги погледнеш, а Honda-та да не може. Това имам предвид. Не се впрягайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Я дайте някъде снимки или клипове да гледаме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Утре и другиден (събота и неделя) пак на Калояново ще се провежда кръг от любителския шампионат на VW...не е много за тая тема, но за да не отварям нова. Ако някои има път наоколо и има интерес може да прескочи да погледа (в неделя ще е по-интересно). Входът отново ще е символичен...май беше нещо от рода на 3 лв. ако не се лъжа. Събота (21-ви март) 07.30 - Отваряне на пистата (За разполагане на колите и подготовката им) 08.00 - Начало на технически преглед и попълване на декларации 10.00 - Край на прегледа и записването 10.15 - Кратък брифинг с участниците 10.30 - Обявяване на списъците с записалите се автомобили по класове и дисциплини 10.35 - Старт на тренировките по класове "Комар" "Малък" "Среден" "Голям" 12.35 - Шоу коли и разглеждане на автомобилите участващи в дисциплини "Оптика" и "Озвучаване" 13.00 - Начало на квалификационни обиколки по класове 15.00 - Край на квалификациите 15.20 - Начало на ДРАГ свободни тренировки 17.20 - Край на Драг тренировките 17.30 - Обявяване на резултати НЕДЕЛЯ (22-ри март) 07.30 - Отваряне на пистата 08.00 - Технически преглед на колите до запълване на класовете (ако има свободни места по класовете) 09.00 - Край на прегледа и записването 09.15 - Обявяване на стартовата решетка по класовете 09.30 - Брифинг със състезателите 09.45 - Тренировка на състезателите от стартовите решетки 10.45 - Край на тренировките 10.50 - Шоу 11.00 - Старт на дисциплина Италианско преследване по класове 15.00 - Край на дисциплината Италианско преследване 15.20 - Старт на ДРАГ дисциплината 17.00 - Край на ДРАГ дисциплината 17.15 - НАГРАЖДАВАНЕ 17.30 - Закриване на 1ви кръг на Любителския ФВ шампионат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Ебати късмета... Вчера пистата беше суха...дадох добри времена на квалификациите и то карайки на 80%, понеже исках да си запазя предните гуми да издържат и за днес, че да не ги сменям с друг чифт...сега ставам - вънка сняг, сняг...колата ми затрупана, аз с летни гуми (като предните им остават не повече 30-40 обиколки), колегата Даника (от когото взех гумите за състезанието) не знам дали работи в неделя сутрин, че да ходя да сменям бързо гуми...че и оня ден даже взех още 2 нископрофилни скоростни летни за резерва ако пак започнат да ми се късат гумите по завоите като предишния път....не, просто не е истина....на първа пролет такъв сняг да натрупа....ебати късмета.... Едит: Сега чета във VW форума какво пишат тези, дето в момента са на пистата (на пистата има интернет) - то се вижда от снимката, която са поместили какво е, но организаторът в момента е пред дилемата дали да отмени цялото състезание или пък понеже пистата така и така е платена - да покараме със или без засичане на времена (драгът естествено ще отпадне автоматично)...а аз предложих поне да използваме снега и да си дрифтим на воля - тъкмо ще си упражня номера с ръчната спирачка, дето най не го мога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.