DJ MaTriX Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Na skoro chuh neshto mnogo interesno za windowsa,po tochno za Windows XP Pro.Vseki chovek vseki den pravi bezbroi operacii s copy + paste na clipboarda na wina,interesnoto che spored moi poznati XPto po default si imalo opciq za nqkolko "zapametqvaniq" na COPYto.T.e. pravite copy na edno neshto,posle predi da go pastnete pravite oshte edno copy,sled tova oshte i oshte i ne znam do koga taka...nakraq saotvetno imate vazmojnost i da gi pastnete tezi neshta po otdelno.Vse edno imate copy1+paste1,copy2+paste2,copy3+paste3.Tova neshto qvno se pravi s nqkakva klavishna kombinaciq no taka ili inache za sega az nqmam si i ideq kak stava nomera.Nadqvam se moite priqteli da ne sa se vdahnovili ot mnogo igra na WARCRAFT3,shtoto na men tochno na takova mi mqza Inache polzata ot takava opciq e poveche ot golqma,thx predvaritelno PS Ako nikoi ne se seshta za tazi opciq na XPto,moje da mi dade idei za programa koqto izvarshva takiva operacii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 PS Ako nikoi ne se seshta za tazi opciq na XPto,moje da mi dade idei za programa koqto izvarshva takiva operacii. za takava ne se se6tam no ima6e edna s koqto moje6 da pauzira6 tva koeto paste-va6 i posle si ima resume za da prodalji6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 такава опция има в MS Office, май от версия XP или 2003 се появи, така че може твоите познати да се бъркат с нея - някои хора не правят много разлика между Windows и Office, за тях това е просто "кумпутара". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 може твоите познати да се бъркат - някои хора не правят много разлика между Windows и Office E moite hora mnogo dobre znaqt kakvo e Win XP i Office XP,inache naistina li nikoi ne znae kak stava tova s mnogoto copy+paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 такава опция има в MS Office, май от версия XP или 2003 се появи... Office 2000 sashto ia ima tazi funkcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 za takava ne se se6tam no ima6e edna s koqto moje6 da pauzira6 tva koeto paste-va6 i posle si ima resume za da prodalji6... Kazva se Total Copy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Kazva se Total Copy Pri Total Copy mai stava vapros da prai6 Pause na Copy-to ama za kopirane na failove.Neznam nali moje da raboti s clipoboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Pri Total Copy mai stava vapros da prai6 Pause na Copy-to ama za kopirane na failove.Neznam nali moje da raboti s clipoboard. Не, с него се прави pause на paste-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Ami ne znam tfa Total copy kakvi pauzi pravi,no vajnoto e dali tova chudo pravi tfa koeto iskam az--->Da napravq nqkolko otdelni copyta koito da gi pastna pootdelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 аз съм си правил едно допълнение към total copy-то : да можеш да нареждаш copy задачите на опашка и да ги местиш нагоре/надолу в списъка, като се изпълняват само една по една и се взима винаги най-горната... Това ми е нужно като трябва да копирам много филми от един хард на друг и едновременно с това от втория хард на първия - искам докато разглеждам да мога да пускам copy (move) задачките, но те да се редят на опашка а не да се започват веднага защото иначе хардовете ще се побъркат да местят главите насам натам.... ако някой се интересува, да оправи малко интерфейса че сега е доста дървен, мога да му дам сорса (Делфи). искаше ми се да стане нещо като FlashGet - да можеш да правиш пауза на отделните jobs, да пускаш по няколко.... да имаш меню на десния бутон с екстри някакви, но така и не го довърших, пък и в сегашния си вид ми върши работата за която първоначално го направих Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 kikco i az go iskam da vidia za kakvo stava vapros.Ako moje de.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 грешка, сорса е на BCBuilder 5.0 но предполагам това не е проблем, то Delphi, CBuilder, все тая nassko и karaman, дайте си мейлите на PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 12, 2004 Author Share Posted April 12, 2004 kicko още веднъж благодаря за меила,сега се сещам за един друг въпрос,за които не си струва да напраа нов топик.Начи знае ли някои от вас някаква клавишна комбинация за създаване на нова папка под Windows XP & 98. Ако някой се сеща за някакъв hotkey да казва,че тфа не е малък проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 ако имаш Windows клавиатура, ползваш property бутона + w + f иначе Shift+F10, w, f Ако си в Windows Explorer : Alt+f, w, f Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 matrix1, случайно докато четях списание download.bg попаднах на една програмка която май отговаря на изискванията ти в първия пост : М8 - Multi Clipboard and Screen Capture for Windows, има и free версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 matrix1: Виж и тази Multi Clipboard In a few minutes from now, you will be copying thousands of pre-written text messages into the Windows Clipboard, then pasting them into all kinds of programs such as forms and word processors, with the click of a button, with this powerful clipboard program. Supports Windows 95/98/ME/NT/2000/XP. Last update: m9.65.01 2004-04-30 Multi Clipboard URL: www.ElectraSoft.com Name: NuTeLa[DSi] s/n: 30353837373B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.