Jump to content
BulForum.com

Need for Copy+Paste

DJ MaTriX

Recommended Posts

Na skoro chuh neshto mnogo interesno za windowsa,po tochno za Windows XP Pro.Vseki chovek vseki den pravi bezbroi operacii s copy + paste na clipboarda na wina,interesnoto che spored moi poznati XPto po default si imalo opciq za nqkolko "zapametqvaniq" na COPYto.T.e. pravite copy na edno neshto,posle predi da go pastnete pravite oshte edno copy,sled tova oshte i oshte i ne znam do koga taka...nakraq saotvetno imate vazmojnost i da gi pastnete tezi neshta po otdelno.Vse edno imate copy1+paste1,copy2+paste2,copy3+paste3.Tova neshto qvno se pravi s nqkakva klavishna kombinaciq no taka ili inache za sega az nqmam si i ideq kak stava nomera.Nadqvam se moite priqteli da ne sa se vdahnovili ot mnogo igra na WARCRAFT3,shtoto na men tochno na takova mi mqza :P Inache polzata ot takava opciq e poveche ot golqma,thx predvaritelno :)

PS Ako nikoi ne se seshta za tazi opciq na XPto,moje da mi dade idei za programa koqto izvarshva takiva operacii.

PS Ako nikoi ne se seshta za tazi opciq na XPto,moje da mi dade idei za programa koqto izvarshva takiva operacii.

za takava ne se se6tam no ima6e edna s koqto moje6 da pauzira6 tva koeto paste-va6 i posle si ima resume za da prodalji6...

такава опция има в MS Office, май от версия XP или 2003 се появи, така че може твоите познати да се бъркат с нея - някои хора не правят много разлика между Windows и Office, за тях това е просто "кумпутара".

може твоите познати да се бъркат - някои хора не правят много разлика между Windows и Office

E moite hora mnogo dobre znaqt kakvo e Win XP i Office XP,inache naistina li nikoi ne znae kak stava tova s mnogoto copy+paste :confused

Pri Total Copy mai stava vapros da prai6 Pause na Copy-to ama za kopirane na failove.Neznam nali moje da raboti s clipoboard.

Не, с него се прави pause на paste-a

аз съм си правил едно допълнение към total copy-то : да можеш да нареждаш copy задачите на опашка и да ги местиш нагоре/надолу в списъка, като се изпълняват само една по една и се взима винаги най-горната...

Това ми е нужно като трябва да копирам много филми от един хард на друг и едновременно с това от втория хард на първия - искам докато разглеждам да мога да пускам copy (move) задачките, но те да се редят на опашка а не да се започват веднага защото иначе хардовете ще се побъркат да местят главите насам натам....

ако някой се интересува, да оправи малко интерфейса че сега е доста дървен, мога да му дам сорса (Делфи).

искаше ми се да стане нещо като FlashGet - да можеш да правиш пауза на отделните jobs, да пускаш по няколко.... да имаш меню на десния бутон с екстри някакви, но така и не го довърших, пък и в сегашния си вид ми върши работата за която първоначално го направих ;)

грешка, сорса е на BCBuilder 5.0 но предполагам това не е проблем, то Delphi, CBuilder, все тая :bgrin:

nassko и karaman, дайте си мейлите на PM

kicko още веднъж благодаря за меила,сега се сещам за един друг въпрос,за които не си струва да напраа нов топик.Начи знае ли някои от вас някаква клавишна комбинация за създаване на нова папка под Windows XP & 98. Ако някой се сеща за някакъв hotkey да казва,че тфа не е малък проблем :P

• 3 weeks later...

matrix1: Виж и тази

Multi Clipboard

In a few minutes from now, you will be copying thousands of pre-written text messages into the Windows Clipboard, then pasting them into all kinds of programs such as forms and word processors, with the click of a button, with this powerful clipboard program. Supports Windows 95/98/ME/NT/2000/XP.

Last update: m9.65.01 2004-04-30

Multi Clipboard

URL: www.ElectraSoft.com

Name: NuTeLa[DSi] s/n: 30353837373B

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...