DJ MaTriX Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 To hubu se prodava ama mu se tarsi baq kinti Celeron 433 Mhz 64 MB ram 15 GB HDD Video Intel on board CDROM (perfektno raboti) FDD Modem Acorp,external Sound on board Monitor 15" (Strashno zapazen) Keyboard+mouse Vsichko 300 lv Pootdelno ne se prodava. PSPCto e na moi blizak priqtel i predi 3 godini si go kupi chisto nov ot magazina za okolo 800 $.Az mu kazah che poeche 250 lv ne moi da mu zeme ama tfa e polojenieto ako nqkoi ima interes da kazva.PCto naistina e bez zabelejki.S Windows XP,gledash filmi bez nikfo lagvane,igraqt se 3D igri kato CS,Need for Speed Porshe,a pyk za internet e prikazka..ne se chudete zashto go hvalq tolkoz vse pak az sam posrednika Btw,tozi zvqr ima baq vazmojnost za upgrade,taka che s oshte 100 lv otgore moje da se napravi dvoino po barza mashina t.e. malko poveche ram i video na AGP.Procesora moje da se klokne do 533 Mhz,moje bi i poveche ne sam siguren,trebe da se vidi na mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Aide neizgodnoto PC e prodadeno na izgodna cena,moje da close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.