elle89 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Zdraveite.Imam edin vupros otnosno kardioto i tejestite.Predi sedmica reshix da su4etaq kardio+tejesti v edna trenirovka.Zna4i treniram ot okolo 2.5 god,razbira se imal sum izvestni prekusvaniq.Otna4alo zapo4nax da bluskam za poka4vane na myskylna masa.Taka trenirax okolo 1.5 g. i sled tova preystanovix.Beshe mi mnogo trydno s ka4vaneto na masa,tui kato ot samoto na4alo na trenirovkite mi v zalite si bqx reshil 4e neshtata kato xranitelni dobavki i drygi podobni nqma da gi izpolzvam.Samo xrana i trenirovki tova mi e na men.Moje bi ne e dobre 4e ne izpolzvam tezi neshta no as taka si reshix i taka sum i do dnes.Sled tazi 1.5g. si treniram ve4e samo taka za tonys.Ne bluskam s golemi tejesti prosto taka za oformqne na tqloto.Xodq po 3 puti v sedmicata.Sega se zaribix da pravq i kardio.Polzvam glavno putekata.Vuprosa mi e dali e podhodqshto kato su4etanie.Dali nqma da bude suvsem ymoritelno i da pretovarvam tqloto si i taka da gubq mnogo myskylna masa(koqto ne e koi znae kolko ima si i baq za 4istene osobeno na korema)Kardioto mislq da go pravq s vsqka trenirovka po 30 min.Ina4e sum 186sm. i 91kg.Koito ima jelanie da si kaje mnenieto.Blagodarq na vsi4ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Идеалния ти вариант е 10 минути кардио преди всяка тренировка, а същинското кардио ти е като почнеш от 15 минути до 45 мин. някъде ама това в дните когато не тренираш.Т.е. режима ти е тренировка почивен ден - кардио тренировка почивен ден кардио И търсиш баланса да не се претоварваш.Ама това е за сериозни хора, не просто "ей така".Като празен ден имаш един път в седмицата( в 7 дни имаш един в който нито тренираш, нито имаш кардио или на 10 дни зависи как е според твоето тяло ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.