Jump to content
BulForum.com

da si kajete mnenieto

elle89

Recommended Posts

Zdraveite.Imam edin vupros otnosno kardioto i tejestite.Predi sedmica reshix da su4etaq kardio+tejesti v edna trenirovka.Zna4i treniram ot okolo 2.5 god,razbira se imal sum izvestni prekusvaniq.Otna4alo zapo4nax da bluskam za poka4vane na myskylna masa.Taka trenirax okolo 1.5 g. i sled tova preystanovix.Beshe mi mnogo trydno s ka4vaneto na masa,tui kato ot samoto na4alo na trenirovkite mi v zalite si bqx reshil 4e neshtata kato xranitelni dobavki i drygi podobni nqma da gi izpolzvam.Samo xrana i trenirovki tova mi e na men.Moje bi ne e dobre 4e ne izpolzvam tezi neshta no as taka si reshix i taka sum i do dnes.Sled tazi 1.5g. si treniram ve4e samo taka za tonys.Ne bluskam s golemi tejesti prosto taka za oformqne na tqloto.Xodq po 3 puti v sedmicata.Sega se zaribix da pravq i kardio.Polzvam glavno putekata.Vuprosa mi e dali e podhodqshto kato su4etanie.Dali nqma da bude suvsem ymoritelno i da pretovarvam tqloto si i taka da gubq mnogo myskylna masa(koqto ne e koi znae kolko ima si i baq za 4istene osobeno na korema)Kardioto mislq da go pravq s vsqka trenirovka po 30 min.Ina4e sum 186sm. i 91kg.Koito ima jelanie da si kaje mnenieto.Blagodarq na vsi4ki.

Идеалния ти вариант е 10 минути кардио преди всяка тренировка, а същинското кардио ти е като почнеш от 15 минути до 45 мин. някъде ама това в дните когато не тренираш.Т.е. режима ти е

тренировка

почивен ден - кардио

тренировка

почивен ден кардио

И търсиш баланса да не се претоварваш.Ама това е за сериозни хора, не просто "ей така".Като празен ден имаш един път в седмицата( в 7 дни имаш един в който нито тренираш, нито имаш кардио или на 10 дни зависи как е според твоето тяло ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...