nicky12 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ---------------Продадена - темата е за затваряне------------- Миниатюрна камера за запис на видео и звук вградена в химикалка. Размера на вградената памет е 4 GB. Обектива се намира над клипса за закачане на писалката. Това позволява незабележимо заснемане без да е необходимо да я държите в себе си. Стартирането и спирането на записа се осъществява с натискане на бутона в горната част на писалката. Захранването на камерата се осъществява от вградена литиево - йонна батерия, която може да бъде зареждана както от всеки компютърен USB порт, така и от включеното в комплекта зарядно за бързо зареждане. Паметта на камерата Ви позволява да заснемете над 6 часа видео и аудио. USB порта позволява лесното и безпроблемно прехвърляне и съхраняване на файловете в компютър.Комплекта е в оригиналната си кутия и е чисто нов. Може да се ползва и като преносима флаш памет. Camera Technical Parameter Video compression : AVI digital video format H263, 352x288 Audio PCM 128 kbps Voice recording: Yes Internal memory: Yes Flash:(4GB) Video file size; >7 MB per min Recording mode :continuous recording until memory is full or manually off Adaptor type: USB adaptor charging cable Battery type : Lithium-ion Record time : more than 3 hours Тегло – 30 гр. Размери - 150 x 15 x 15mm Комплекта включва: USB писалка с камера 1 бр. Упътване на английски Зарядно устройство 1 бр. USB кабел - 1 бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Цена - 70лв Мога да дам 25 лева, все пак нова абсолютно същата, със същите параметри и характеристики струва ~~ 34.58 лева по днешния курс на долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky12 Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Мога да дам 25 лева, все пак нова абсолютно същата, със същите параметри и характеристики струва ~~ 34.58 лева по днешния курс на долара Няма такава цена! Защо не се опиташ да си поръчаш в този сайт където са ти предложили такава цена. Тези оферти са от чисти fishing site. Ще имаш късмет ако просто изгориш с парите за стоката, защото ако имаш неблагоразумуето да поръчаш със кредитна карта тогава няма да се усетиш как ще потънеш много на червено. И аз имам такива оферти - Nokia N95 за 88$ Лаптопи за 150$ и т.н Внимавайте със сайтовете които предлагат стоки на смешни цени. Абсолютно сигурно е че за капани за наивници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 След като си написал, че камерата е продадена явно няма да имаш нищо против, че ще напиша че съм поръчвал много работи от този сайт и всичко си е пристигало и работи. В интерес на истината доста колеги от bulforum купуват от там разни неща и всички са доволни. Няма вероятност да изгоря с много пари тъй като нямам кредитна карта, а в дебитната си карта не държа по много пари, защото е още по-несигурно средство, а и не поръчвам от разни неизвестни сайтове, а само от един за който споменах 1-2 реда по-горе. Абсолютно сигурно е че за капани за наивници. Твоята обява е по-скоро капан за наивници, какво искаш да си мислят хората след като даже си дал снимка на същата кутия като в китайския сайт, че твоята камера е по-качествена "Made in Germany" ли??? Същата като твоята камера ТУК На другия колега който продава такава камера поне има други снимки и възможно и да е друга ТУК Офертата ми беше реална, и то на по-реална цена от тази която беше предложил , благодаря за отделеното ти внимание за водене на безсмисления ти спор, идеята ми с първия пост беше такава, ако си я взел от там да ти я купя на цена около тази която предложих, ако не е оттам, то го доказваш с нещо било то касова бележка или фактура, е естествено аз нямаше да мога да си позоля тази цена било то и на по-качествен продукт, но останалите потребители щяха да бъдат убедени в по-високите качества на камерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky12 Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 След като си написал, че камерата е продадена явно няма да имаш нищо против, че ще напиша че съм поръчвал много работи от този сайт и всичко си е пристигало и работи. В интерес на истината доста колеги от bulforum купуват от там разни неща и всички са доволни. Няма вероятност да изгоря с много пари тъй като нямам кредитна карта, а в дебитната си карта не държа по много пари, защото е още по-несигурно средство, а и не поръчвам от разни неизвестни сайтове, а само от един за който споменах 1-2 реда по-горе.Твоята обява е по-скоро капан за наивници, какво искаш да си мислят хората след като даже си дал снимка на същата кутия като в китайския сайт, че твоята камера е по-качествена "Made in Germany" ли??? Същата като твоята камера ТУК На другия колега който продава такава камера поне има други снимки и възможно и да е друга ТУК Офертата ми беше реална, и то на по-реална цена от тази която беше предложил , благодаря за отделеното ти внимание за водене на безсмисления ти спор, идеята ми с първия пост беше такава, ако си я взел от там да ти я купя на цена около тази която предложих, ако не е оттам, то го доказваш с нещо било то касова бележка или фактура, е естествено аз нямаше да мога да си позоля тази цена било то и на по-качествен продукт, но останалите потребители щяха да бъдат убедени в по-високите качества на камерата. Хайде да не говорим бесмислици. Когато поръчаш стоката (да приемем успешно), ...когато я дочакаш да дойде (да речем пристигне наред след N на броя работни дни).....когато си я вземеш от митницата (да приемем че всички поръчани устройства работят и няма дефектни)....... платиш някякво измислено мито (задължитело всички пратки с електроника от Хонконг) ..... после платиш и ДДС (по цени за устройството определени от митнически "експерт")..... и готово. Имаме покупката. Тогава би ли приел да ми продадеш работещи устройства по цена от Dealextrem по курса на деня... P.S. - На другия колега устройството е с 2GB а това коеот аз продадох е с 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 СТОКИ С НЕЗНАЧИТЕЛНА СТОЙНОСТ (Глава петдесета) Чл. 667. (1) Допуска се безмитен внос на пратки, съдържащи стоки с незначителна стойност, които се изпращат от друга държава до получател, намиращ се на митническата територия на Република България. (2) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2003 г.) Като "стоки с незначителна стойност" се считат стоките, чиято собствена стойност не надвишава общо 45 евро или тяхната равностойност в друга валута за всяка отделна пратка. Дори и няма да ходи в митницата, направо ще получи известие да ходи в пощата да си вземе пратката. Това и ти го знаеш много добре Като оставим това съм имал пратки за около 150лв и също не са минавали през митницата - явно с дреболии не им се занимава. Аман от тарикати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky12 Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Дори и няма да ходи в митницата, направо ще получи известие да ходи в пощата да си вземе пратката.Това и ти го знаеш много добре Като оставим това съм имал пратки за около 150лв и също не са минавали през митницата - явно с дреболии не им се занимава. Аман от тарикати... Ако говорим за единична бройка - да. Искам да видя как ще мине без да се плати мито и ДДС пратка с по голяма стойност. Всички пратки с обявена стойност над 40 лв минават през митница и се отварят при съмнение за невъответсввие със обявената стойност. Когато е обявена ниска стойност а пратката съдържа да речем 5 такива устройства, тогава не само че глобата е солена но могат да ти предявят обвиниение в кнтрабанда. До този момент всички стоки повъчани от мен са обмитявани в митница и съответно облагани със ДДС. Има вратичка да си поръчаш една бройка, и тогава като малък пакет/под 500гр./ може да мине м/у капките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Хайде да не говорим бесмислици. Когато поръчаш стоката (да приемем успешно), ...когато я дочакаш да дойде (да речем пристигне наред след N на броя работни дни).....когато си я вземеш от митницата (да приемем че всички поръчани устройства работят и няма дефектни)....... платиш някякво измислено мито (задължитело всички пратки с електроника от Хонконг) ..... после платиш и ДДС (по цени за устройството определени от митнически "експерт")..... и готово. Имаме покупката. Мислиш ли, че бих писал ако не съм поръчвал електроника преди. Никога не се е налагало да ходя до митницата, случвало се е само да претеглят пратката и да сложат бележка с теглото, но не и това което описваш. Тогава би ли приел да ми продадеш работещи устройства по цена от Dealextrem по курса на деня... Ами щом искаш да ти продам нещо което съм използвал N на брой месеци на същата цена като в сайта добре, твоя работа, щом искаш да ти го продам като цената на новото . Бих го пуснал на по-ниска цена ако е използвано, или пък на много леко по-ниска цена от сайта, ако е чисто ново неизползвано, това е при положение, че съм закупил въпросното нещо от сайта. Ако съм го закупил от другаде, но го има и в сайта, бих приложил документ с който да покажа,че е купено от магазин Х, а не от сайта и съответно цената няма да е като в сайта, а може би по-висока. P.S. - На другия колега устройството е с 2GB а това коеот аз продадох е с 4 Знам, просто отбелязвах, че той поне се е постарал повече от теб като е сложил други снимки. Искам да видя как ще мине без да се плати мито и ДДС пратка с по голяма стойност. Всички пратки с обявена стойност над 40 лв минават през митница и се отварят при съмнение за невъответсввие със обявената стойност. Никъде на пратката не пише обявена стойност, пише че е Gift и те не го барат, все едно някой мой братовчед китаец ми го е изпратил До този момент всички стоки повъчани от мен са обмитявани в митница и съответно облагани със ДДС. Ако си поръчвал от ebay е възможно Има вратичка да си поръчаш една бройка, и тогава като малък пакет/под 500гр./ може да мине м/у капките. Е то като си поръчаш много бройки от камерите с 4GB памет за наивниците в bulforum пак може в различни пакети да са и теглото им да е по-малко от това което си писал. ЕДИТ допълнение: Давам 45 лв. за такава работеща, идвам веднага Капарирай и ти поръчваме Просто ако се усъмнят в декларураната стойност ти оценяват продукта и си плащаш. Наистина обаче ако поръчаш единична бройка може и да мине. както вече казах никъде няма декларирана стойност на поръчката То съвсем се отклониха нещата от темата, аз те питам щом не е от сайта, защо не покажеш документ, ти съвсем надругаде отиваш. Аз имам интерес към такава химикалка, но без документ я приемам за поръчана от Китай и съответно ориентировъчната ми цена е приемлива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Давам 45 лв. за такава работеща, идвам веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky12 Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Мислиш ли, че бих писал ако не съм поръчвал електроника преди. Никога не се е налагало да ходя до митницата, случвало се е само да претеглят пратката и да сложат бележка с теглото, но не и това което описваш.Ами щом искаш да ти продам нещо което съм използвал N на брой месеци на същата цена като в сайта добре, твоя работа, щом искаш да ти го продам като цената на новото . Бих го пуснал на по-ниска цена ако е използвано, или пък на много леко по-ниска цена от сайта, ако е чисто ново неизползвано, това е при положение, че съм закупил въпросното нещо от сайта. Ако съм го закупил от другаде, но го има и в сайта, бих приложил документ с който да покажа,че е купено от магазин Х, а не от сайта и съответно цената няма да е като в сайта, а може би по-висока. Знам, просто отбелязвах, че той поне се е постарал повече от теб като е сложил други снимки. Никъде на пратката не пише обявена стойност, пише че е Gift и те не го барат, все едно някой мой братовчед китаец ми го е изпратил Ако си поръчвал от ebay е възможно Е то като си поръчаш много бройки от камерите с 4GB памет за наивниците в bulforum пак може в различни пакети да са и теглото им да е по-малко от това което си писал това за китайският братовчед отдавна е известно на митничарите - пробвал съм - не върви! Както много други номера. Просто ако се усъмнят в декларураната стойност ти оценяват продукта и си плащаш. Наистина обаче ако поръчаш единична бройка може и да мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.