fulcrum Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ами ползвам лаптоп Аsus еееРС 901 а рутера ми е Еdimax ВR-6504N и двете работят на N стандарта. Проблема ми е, че доста често напоследък връзката между тях се разпада и ми изписва Acquiring network address нещо такова беше. Кажете къде може да е проблема? p.s. незнам дали темата ее за този раздел Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 При мен го прави същия проблем като ползвам WPA2 , на WEP не го прави. Просто бавно се инициализира нещо. Пробвай различните видове кодировки и виж при коя по лесно се connect-ва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 И аз съм с WPA без 2 само че. Ще опитам с другите видове, при теб има ли ефект като ги сменяш сWEP никога ли не ти прекъсва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Не ги помня на изуст всички KIP/WPA2/WPA/WEP , но при мен с WEP не ми прекъсва , но нали бил калпав , та съм с WPA в момента. Пробвай ги ... но не е препоръчително да е WEP , не че някой ще тръгне да се занимава с някакъв нет , но все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Проблема почти изчезна (един два пати за 2 седмици) но след като отключих мрежата. WEP кодировката беше същата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 ТОва става при всички рутери но не е болка за умиране. Пробвай да си дадеш статично ИП и времето за обновяване от 120мин го направи на повече или го премахни. При мен така се оправи разпадането на връзката. Зададох си статично ИП и вече времето ми е на перманетно и нямам проблем. Успех. Дано проработи и при теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 ТОва става при всички рутери но не е болка за умиране. Пробвай да си дадеш статично ИП и времето за обновяване от 120мин го направи на повече или го премахни. При мен така се оправи разпадането на връзката. Зададох си статично ИП и вече времето ми е на перманетно и нямам проблем. Успех. Дано проработи и при теб. Нещо не се получи така. Дадох му статично IP и нета въобще не тръгна а тва за времето не можах да го намеря в настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Две предложения: 1. Махни криптирането, но сложи филтриране по MAC-адрес; 2. Използвай G вместо N стандарта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.