Jump to content
BulForum.com

Продавам не лош компютър

Recommended Posts

параметрите са следните

CPU: Sempron 2600+ s.A

MB: Mercury KNU400X-L N-force2

RAM: 512mb DDR400 Blitz

HDD: 160Gb Hitachi Ata133

VIDEO: Nvidia FX5200 128мб/64bit

CD-RW Sony CRX210E1

Кутия с захранване 300w

цена 160лв

Засега се продава само цял.

компютъра остана след ъпграде купуван е чисто нов преди 3 години от технополис някъде може да се пази и касовата бележка. няма никакви проблеми работи като пушка само вентилаторчето на видеото преди време е заменено с по добро.

звукова карта Creative sound blaster SB0410 работи без никакви проблеми цена - 30лв

ЕДИТ 1

Добавям и 2 Мишки в продажба едната е лазерна А4tech X7 тя ми беше подарък ползвал съм я няма и 5 дена защото се оказа че ми идва мъничка и неудобна в мойта лапичка :)

Labtec ка е бежична и е предвидена за лалтоп и при не я се събират 1-2 седмици работата защото без да знаят е била купена за ползване на настолно пс.

цена на А4tech-a - 20лв

цена на Labtec-a - 25лв

чисто нова лан карта Gembird в кутиика и диск с драйвери. цена 7лв

ЕДИТ-2

Добавям това дъно в продажба MSI KT6V-LSR - ЦЪК напъно функциониращо е единсствения му проблем е че е с повреден и в последствие премахнат пс2 пoртове. разбира се проблема е рационално решен с този адаптер който давам комплект с дъното ЦЪК

цена 30лв - 1 ден moneyback.

Нова и последна цена за всичко на куп 40лв

010909919-thumb.jpg 010909946-thumb.jpg 010835793-thumb.jpg 010835794-thumb.jpg

Добавям и 2 Мишки в продажба едната е лазерна А4tech X7 тя ми беше подарък ползвал съм я няма и 5 дена защото се оказа че ми идва мъничка и неудобна в мойта лапичка :)

Labtec ка е бежична и е предвидена за лалтоп и при не я се събират 1-2 седмици работата защото без да знаят е била купена за ползване на настолно пс.

цена на А4tech-a - 20лв

цена на Labtec-a - 25лв

Снимки в Първият пост :)

Компютъра е продаден

нова цена на звуковата карта - 25лв ако не се продаде се сваля от продажба.

мишките нямат гаранция на практика са нови и напълно окомплектовани.

Добавям и една чисто нова лан карта Gembird в кутиика и диск с драйвери. - снимки в първия пост - цена 8лв

Добавям това дъно в продажба MSI KT6V-LSR - ЦЪК напъно функциониращо е единсствения му проблем е че е с повреден и в последствие премахнат пс2 портове. разбира се проблема е рационално решен с този адаптер който давам комплект с дъното ЦЪК

цена 30 лв - 1 ден moneyback.

labtec мишката се сваля от продажба поради проявен технически проблем.

остана а4tech - мишката; лан картата и MSI дъното

ако някой вземе всичко на куп цената е 45 лв.

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...