ov3rm4n Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Мотор или ATV щото разликата е светлинни години,не че и с двете не можеш да си щчупиш главата,но няма значение. писах бързо и не гледах Все пак ш и щ са едно до друго ...Случва се все пак уча в Кирил и Методий гимназия cooool цитирам го, за да остане за вековете... ей за това не е добра идея да се оправдаваш, след като си се наакал... щото съществува реалната опасност само да го размажеш още по-хубаво... Edited September 3, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 писах бързо и не гледах Все пак ш и щ са едно до друго ...Случва се все пак уча в Кирил и Методий гимназия EPIC FAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) @kanara Чукча писател. Чукча МРАЗИ чете! Тва тоя ългарския народ са толкоз прости чеее не знам как са оцеляли 1300 години. Тоя е абонат. Edited September 3, 2009 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 писах бързо и не гледах Все пак ш и щ са едно до друго ...Случва се все пак уча в Кирил и Методий гимназия олелемайкооооууууу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/2571/p8040320resized.jpg Подводна река Сигурно е по невнимание обаче много смешно ми стана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 (edited) К'во е смешното? Едит: Ооооо, загрях, ахахаха xD. Edited September 4, 2009 by Blitz^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Пише се учен (от уко) лекър, иначе добро утро и на теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ирония. Не разбирам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 и аз не разбирам какво прави поста на RiMy_SuN тук.... очевидно е, че иронизира лекЪра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Преди няколко дни писах на авторите на IPB, да добавят нов начин на форматиране на текст - [ирония]ироничен текст[/ирония]. Няма отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 По-скоро оригиналния лекър трябва да е тук. Айде веднъж невнимание, но май редовно си го употребява така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Обява от един друг популярен форум Продавам Малък питбул, мъжко 200лв родено на 06.08.09 кафяво на цвят с бяло петно на корема и дясната лапа има си паспорт и 1ва въксина намира се в Пловдив за връска с мен на гсм 0888 ............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 ства въпрос за 3 помещения измазани с бяла мазилка (трябва само финно да се мине) и таваните са кнауф с форми (прави без даги)тавани околу 13кварщдрата стени околу 90квадрата куфари околу 40метра чакам оферти тук или на GSM: 0877797779-mitko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 От новите серияли очаквам:... Ех образУвание българско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Не, не мога да се сдържа: От къде мога да си къпя вриски за кецовете?Не от обикновенните ми Adio или Globe като кецовете.Вриските може да си ги къпе откъм банята например . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 (edited) Този индивид даже пък сам си отговаря на обявите и май вече сключи сделка със себе си: Телефонът е донесен от Англия и работи с българска карта .. в перфектно състояние е .. ползван е 8 месеца и няма следи от употреба! Телефонът върви със зарядно устройство и слушалки! Снимки: http://filipoff.snimka.bg/other/sony-ericsson-k310i.425550 Цена: 25лв. .. ако е извън пределите на Пловдив,копувача поема курирските услуги!!! гр.Пловдив тел: 0883370743 скайп: vibrator4o3100 Колега ... интересувам се !! Знаеш ми номера ! А ето и откъде проличава, че е един и същи човек (обърнете внимание на първия и третия цитат - стила и на двамата е един и същ, номерата им и skype-овете): Nokia 6230 Телефонът е ползван година и половина,но работи без грешка! Има следи от употреба но само по панела! С телефона върви: Карта памет - Kingston 1GB Dual-Voltage , RS-MMC с преходник към MMC ! ЗАБЕЛЕЖКА: Телефонът няма зарядно! (изгоря) .. Батерията му държи по 3-4 дена! Снимки: http://filipoff.snimka.bg/other/nokia-6230.425556 Цена: 25лв. .. ако е извън пределите на Пловдив,копувача поема курирските услуги!!! гр.Пловдив тел: 0883370743 Skype: vibrator4o3100 Линк към обява №1 Линк към обява №2 Охоп! Това е мулти.... Репортвай го! Репортни и този пост за доказателство и - 2 потребителя!!! Няма да се наложи, вече е очеизвадно след като той пусна пак темата за онзи телефон от другия профил Edited September 25, 2009 by kennyg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Охоп! Това е мулти.... Репортвай го! Репортни и този пост за доказателство и - 2 потребителя!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 този определено е мулти тъп... за url shorteners не е и чувал явно. ебахти вицовете се разхождат сред нас, братче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 (edited) Званяли са на дядо, той пък се е усетил,оговорили си среща... След разговора веднага звъннал в полицията, казал така и така, ако трябва ще иди на мястото да го хванат измамника, операторката казала ок, ще ви се обадим в 3 часа за подробности, нито за място нито за телефон питала.... и до там .... 3та глуха Edited October 12, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 ds Эдравейте аэ сум нов тук да ви попитам дали таэи диета става преди тренировка ям 5-6 филйки сус мед след трен 3 и отделно куде вьглехидрати и маэнини и 40 мин преди лягане 2 филйики и вьглехидрати Благодаря предварително Явно имаме нов претендент на ринга...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 ...доста тежка категория! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 (edited) ..."ям 5-6 филйки сУс мед" :DD ХАХАХАХАХА ред: тоя човек ако говори по същия начин,по който пише... ХАХАХАХАХАХ няма да забравя това,дето някой беше казал за Й-то. Филий,Простотий edit2: аз пък пишех "предвиТ", някой ми беше казал че съм непредвиТима Edited October 31, 2009 by glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Имам малко проблемче немога да покажа скритите файлове в компютъра ми знам как става това дали може да е от вирус или некаф бъг щото в последно време почна да ми го прави този номер смених няколко Windowsa И пак едно и също след определено време когато дам отметката за показване на скритите файлове давам ок.Когато проверя отново дали отметката е на показване на скритите файлове тя пак е на Do not show hidden files end folders .Мисля че ме разбрахте в момента съм с WIn Xp Sp3 Profesional Благодаря за изгубеното време п.П Пунктуацията я съкращавам за да мога да пиша по бързо Ми...., няма много смисъл - щото така пък, хората четат по-бавно...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Някой може ли да ми каже някоя и друга книга която да си взема и да се образувам за разни хардуерни и софтуерни неща свързани с компютъра, така че да понауча нещо и като имам пробелем или трябва да направя нещо по компютъра да го свърша сам? образувателен fail... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 (edited) Здравейте на всички, какво стана с сръм и беж в тракера. сръм fail Edited November 5, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts