plameni Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Много забавно става в търговския раздел - http://www.bulforum....entry1495520480 Видях ги още снощи, когато тепърва започваха, ама съм болен и изобщо не ми се занимава с тях. Накрая обаче ще ми писне, ще изтрия темата и ще им сложа по 10 дена да не пишат изобщо....като не се сещат сами кога да спрат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Няма смисъл, Румене - никой няма да го ползва. Лично аз съм поправял истимаро грешки в постове (като "батерий" например)...и след това виждам, че човекът си е редактирал поста, като отново е написал "батерий". Такива хора са убедени, че са прави и никакъв сайт не може да ги убеди в противното. Да оставим настрана и това, че в самия сайт са допуснали грешка още в началото на анонса... Ако ви затрудняват правописът, пунктуацията или граматичните правила.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Абе вярно, че ми се спи, ама аз грешка не виждам в цитата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Правописът май не трябва да е пълен член, защото в случая не е подлог. В смисъл изречението е в някакво условно наклонение и май няма подлог в цитата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Ако правописът, пунктуацията или граматичните правила ви затрудняват .... А така в какво наклонение е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Баш си е пълен член "правописът" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 (edited) Възможно е...такива леко нестандартни ситуации винаги са ме обърквали. Трити май вече замина, така че не може да разчитаме на нейните знания ; остава Психара, на когото лично аз нямам много вяра, ама поради липса на други спецове....бих се доверил на това какво ще каже. П.П. Лошо е, че се изложих снощи, като написах с най-добри чувства на ония в сайта, че правилният въпрос към изречението е Ако ви затрудняват... - какво, а не - кое, следователно правописа не трябва да е членувано. Едит: Добре де, аз пак не схващам - нека някой да обясни...ако беше само обръщение към правописа, не трябваше ли да е с кратък член - "Ако ви затруднява правописа...."? Ако ме затруднява "какво" - защо останалите неща променят членуването на първото? Edited April 24, 2012 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Защо да ми нямаш вяра?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Не си постоянен винаги, следователно човек може да прояви съмнение в теб. Стига си питал, ами ми виж едита горе и дай отговор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Не е ако те затруднява "Какво".... А "Кой" те затруднява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Не знам...в момента ме затруднява един потребител от търговската секция и го знам кой е, ама за тия три неща в изречението ми идва да кажа "Какво ме затруднява...", ама от друга страна доста добре стои и "Кое ме затруднява...". Май ще им пиша пак, че съм се объркал и след кратка дискусия съм си разбрал грешката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Едит: Добре де, аз пак не схващам - нека някой да обясни "Правописът" е подлог, защото той извършва действието "затруднявам". Ако вместо "ако ви затрудняват" бяха използвали "ако се затруднявате", тогава щеше да е с кратък член. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Да, вече го схванах, дори им се извиних на ония в сайта, че съм им загубил времето. П.П. Ще ти кажа кое всъщност ме обърка подсъзнателно - "т"-то в "затрудняват", понеже чисто музикално, "затрудняват" и "правописът" не хармонират, когато са едно след друго, но пък са поставени правилно граматически. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Ами да се беше пробвал да им го изтананикаш бе, Пламене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Продавам пролетно сако-яке. Подарък ми е от чужбина но така и несъм го носил.. слагал сам го 1-2 пъти но ми е малко голямо. Номер 50 което мисла, че отговаря на L размер. На снимката изглежда бледо но дефакто е много пъстро жълто. Тоя колега, все се каня да го питам, що е то "пъстро жълто" ?! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Продавам 2-ва телефона: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 (edited) как мога да видя каде сам званчял и кои му се е убаждал "значи искам по някакав начин да получа расписка със всички входяшти и изходяшти разговори на даден номер (на моята причтелка в този случаи) по имеил адреса чух но не разбрах как става, така че да ми ги пратят по имеила ,моля ви помогнете искам да видя дали ме луже и ако да, да и ебавам маиката веднага моляви побогнете ми по някакав начин даите ми информация как може да стане това, мерси предварително" :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Edited May 6, 2012 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Чак сега ли го откри тоя? Иначе си е култов, спор няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Сега му видях темата, че са я заключили. ГолЕм е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Лазаре, Лазаре-е-е . . . Продавам ултразвукова ролетка с лазарен прицел . . . . . . Масивна и здрава зглопка със гумирани бутони Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Лазара може и да го подминеш обаче "зглобка"-та рути миФки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Лазара може и да го подминеш обаче "зглобка"-та рути миФки Да беше само "зглобка", та да го подминеш, но "зглопка" е велико Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 (edited) Честито на списание Мениджър. Отнасят една златна награда за статията си Авиолиния Бурса-Пловдив до 3 месеца, която преди да се усетят каква глупост са написали изглеждаше така: PS: Готино е, че дори и след тоталното редактиране на статията, все още стои снимка на летище Бургас и след статията имаме етикети: авиолиния Бургас Пловдив, не знам дали за това ще се усетят изобщо. Edited May 18, 2012 by Teddy-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Хубаво ако снимката се отваряше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts