Midex Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 А това тогава какво е - дислекция ли? Където трябва да слага "ъ", слага "а" и обратно? Продавам микровалнова фурна с настройване на мошността.Ръботя с всички куриерски служби,цената която и искъм е 90лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 А това тогава какво е - дислекция ли? Където трябва да слага "ъ", слага "а" и обратно? Тук сбърка! Не е дислекция, а чиста неграмотност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 ТутанкаМАКЕмон е македонски цар! Сите македонци са негови унуци! Сега сакам да врнете на дедо ми кукята - трите пирамиди с мачката къде ги варди отпрет ! Да живеят пропадляците, пиениците, комбаинерите, корвите, дохлите и секва долна осукана, крива и замаляла паплъч!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 . . . намирамсе вав Лом за други градове праштам сас Еконт сас опция за тест . цена 75лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Скрийншот от сайта на Агенцията по обществени поръчки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 как да извадиа кастофона на опел корса 1.7д 97 година как да го исвадиа пробвах се но не става не6то дурпам ама не става помогнете молиави Нова звезда изгрява. Ако беше малко по-пространен, щеше да е втори Боко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Нова звезда изгрява. Ако беше малко по-пространен, щеше да е втори Боко... Точно мислех да постна същото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Мислим еднакво. Ама тоя наистина е голяма бисерна мида, я как го е изтърсил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Една изцепка в меню на морето (много пловдивски звучи иначе) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Една изцепка в меню на морето (много пловдивски звучи иначе) Не, бе Галче! Ти пак не си разбрала: рибена чорба е чорбата от едно рибé. РибИна чорба означава, че е направена от няколко риби . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Хахахахахахахахахахахаха, сигурно е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Част от мотивационното писмо на инженер-конструктор: Здравейте, имам голям опит в проектирането и технологирането на детайли от желязо. Работя на програмни програми алтокати други. Предполагам, че се има предвид AutoCAD . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 проблема за което го продавам че изкочи 1 синя чартичка към лявата част на монитора от горе до долу казаха че може да се оправи ама не ми се занимава защото ми е излишен всичко останало е без проблем ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 значи искам по някакав начин да получа расписка със всички входяшти и изходяшти разговори на даден номер (на моята причтелка в този случаи) по имеил адреса чух но не разбрах как става, така че да ми ги пратят по имеила ,моля ви помогнете искам да видя дали ме луже и ако да, да и ебавам маиката веднага моляви побогнете ми по някакав начин даите ми информация как може да стане това, мерси предварително :laughing: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 :laughing: Пропусна най-важното - заглавието на темата му. как мога да видя каде сам званчял и кои му се е убаждал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 нов японски от 3000 -5000 лева живот 15-20години втора употреба 15-20години ново китаиско или друго 7-години максимум 10 при икономия на работа все пак парите са твои пак ти казвам японската техника досега без изключение работи на100волта работя в областта на електрониката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 "Мебелен плод" Някой да знае къде има в Пловдид плод да си взема ... то ми трябва една дъска която да се задържи на стената и да стане нещо като бюро за двама ... бях гледал някъде преди такива специялни с държатели с всичко но не помна къде беше ... ако някой знае нещо магазин или сайт ... Тъкмо си сръбвах ароматно Пино Гриджо и го видях това. Последва задавяне с епични пропорции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Тъкмо си сръбвах ароматно Пино Гриджо и го видях това. Последва задавяне с епични пропорции Да.Чак се зачудих дали на някой друг му е направило впечетление. А иначе човека в темата май си мислеше че Плот се пише с Д . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Кирил и МетодиЙ Някой да оправи заглавието, че и то е за темата Освен ако не е търсен стилистичен ефект, в което дълбоко се съмнявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Да бе, и брат му на Кирил Методи и той е правописна/стилистическа грешка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) ... Някой да оправи заглавието, че и то е за темата Освен ако не е търсен стилистичен ефект, в което дълбоко се съмнявам Ами не се съмнявай. Този идиом е навлязъл в езика ни много отдавна, което донякъде обяснава защо не знаеш за какво става дума. От същото време е и "Инди раГанди и жена му" . Edited April 3, 2012 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Кирил и МетодиЙ Някой да оправи заглавието, че и то е за темата Освен ако не е търсен стилистичен ефект, в което дълбоко се съмнявам Добре е човек да се съмнява от време на време....което важи и за мен, понеже не мислех, че някой няма да схване защо Antares така е оформил заглавието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 И аз не съм си мислел, че ще има някой, който няма да схване, ама... Ей го.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts