avelina Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Една от любимите ми обяви гласи: "Режа и поправям вРти и гарРоби"!!! Edited October 4, 2012 by avelina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 (edited) obiava za rabota Hello, my name is Marin, suggest partnership, to all who are in the pochistvaneto.Ako anyone interested in restoration and cleaning of worn rooms, halls and lobby of marble in hotels and buildings can call me at tel.07848682407. This is very good business in the pochistvaneto.Poznavam well all the technology in restoration of mramor.Ochakvam offers. Edited October 25, 2012 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Из коментарите за филм по Halo, от миналата година ако не се лъжа. Може и да се лъжа. Замунда е сайта. а бе пипер ти от куде разбра 4е е простотия че и супер простотия като не си го гледал да те яздя аз като арабин двугъба камила и да те шиша като туземец двуотробно кенгуро ... по halo простотия няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Коментар към статия: тва ограничаване е по-скоро като дискриминаця... немойеш да пушиш на закрито а ако ти се допуши излизаи наюанка... ми ако е зима и е -20 градуса кюо да излезеш да премрузнеш ли.. маи теа каде са измислили таа тапотя са непушачи.. след като пушачите сме поюече нека непушачите да седат наюанка а ние да си пушим на закрито. © Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/392372.html#ixzz2BGqreSNB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Поредното потвърждение защо закона е нужен. Ей с такива ръбове разбирателство не може да има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 "тва ограничаване е по-скоро като дискриминаця... немойеш да пушиш на закрито а ако ти се допуши излизаи наюанка... ми ако е зима и е -20 градуса кюо да излезеш да премрузнеш ли.. маи теа каде са измислили таа тапотя са непушачи.. след като пушачите сме поюече нека непушачите да седат наюанка а ние да си пушим на закрито. " След този коментар напраюо съм на път да откажа цигарите. Ние дори и вкъщи си пушим "наюанка" на терасата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Продавам Двоядрен лаптоп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Освен стандартните пунктуационни грешки и тези с "й",все по-често срещам безумна употреба на тире след "по". Пресен пример за ужасяваща неграмотност в делова кореспонденция: Моля да направите проект с 3–тия дисплей да стой с лице по–посока на ъгъла на стелажа.... п.с. ако искате когато имате време да се чуем за да изчистим въпросите по–указанията ми. Ако авторите на проекта Bulgarian Audio Books бяха обърнали внимание, че напоследък разказът на Йовков се пише "По-жицата", вместо реге, щяха да направят метъл-версия "Най-жицата"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 ДАЖД СРЕЩО СВЕТКАВИЦА, какви пакости могат да забаркат тия 2матаааааааа, края на света може да доиде няколко дена по рано след този титаничен збласак ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 ДАЖД СРЕЩО СВЕТКАВИЦА, какви пакости могат да забаркат тия 2матаааааааа, края на света може да доиде няколко дена по рано след този титаничен збласак ! Това е просто уникално! Момчето явно е отсъствало от часовете по български, но пък виж как разсъждава! Аз пък...нали си наглеждам постоянно търговския раздел, има там един забавен пич (всъщност това е ника му), дето във всяка негова тема има нещо, дето ме изненадва: Всички частй са налични ............................. Дънна платка повредена не разпознава харда ако някой иска да сия поправи или да сия използва за частй цена - 30лв - ПРОДАДЕНО ............................. Уж всичко правилно си пише момчето, но защо е решил, че думата "части" трябва да е с "й", ей това ме терзае....да кажеш, че го е ползвал вместо ударение - и това не е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Коментар към филм в Замунда... "възможно наи-скучния филм на светъ на края имаше малко разтрелка и туи е и ако си мислите че съм някакъв лиобител на екшаните и не е забърквъшт ми е скучен" Wait...What?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Ако някои НЕ харесфа сирияла зна4и е лвд !!!!!!!!!!!!!!!!!! Stefi04.01.2013 - 13:06 ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 А какво ще рече "лвд"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Може би е съкращение на "ливада" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Може би е съкращение на "ливада" Аха, логично...и добре, че Stefi го е написал(а) съкратено, защото имаше опасност да сбърка още веднъж като го напише "левада" например. А защо 'лвд' да не значи левак долен да речем, не звучи лошо...и други ми идват, ама няма да ги кажа, че са леко нецензурни, пък аз нали уж имам някакво възпитание... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 лвд е луд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 лвд е луд. Луд с грешка в средата или с някакъв финес, който не разбирам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) тва пенсиите сте мноо сложни. всичко треа ви се обяснява! ша почнем отдалеч: по метода по който младежите, дето някога някак са чували английска реч, докато междувременно са били тормозени да учат писане с обичайните за наща география кирилски букви, успяват да транслират [WoW] в [ЛоЛ], защото освен това са и с говорни дефекти и звук "У" редовно си го пишат кат "Л", щото и без туй второто не моат го произнесат. те ти я значи връзката WoW=ЛоЛ. А от математиката знаем, че знакът "=" има и реверсивно свойство, т.е. и лявото е = на дясното, както и обратното. И ако един такъв субект седне да пише на фонетична клавишница кратка дума като "луд", след първото "Л" ще му направи впечатление, че някак си нема място за второ такова и то оградено от съгласни. Съответно хладнокръвно транслира в W, обаче без да смени езиковата подредба на клавишницата. и те ти го "ЛВД". хладно, а? Edited January 9, 2013 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) ... Edited January 9, 2013 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 mobo - президент! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 За мене все още е пълна мистерия какво е "лвд", очаквах вие да го разгадаете, ама пак не разбрах... Последно какво е "лвд"?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Лебед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Значи до тук "лвд" излиза, че може да значи: 1. ливада 2. луд 3. лебед Добре беше да се знае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts