Jump to content
BulForum.com

Добър софтуер за ТВ Тунер

Xeon

Recommended Posts

Здравейте,

днес си купих Inno3D Smart TV-DX

Тв тунер и както се очакваше софтуера към него за гледане и записване се оказа голмяо дърво....няма регион България,не знам какви настройки да задам на повечето опций.Някой може ли ми препоръча някакъв алтернативен софтуер,по възможност с линк,където са дадени препоръчителни настройки или поне да ми каже как да настроя тъпия тунер :angry1

Благодаря предварително !

Guest Rumbata

Дай малко повече инфо? Освен това за региона какво друго не ти харесва в софтуеъра, кои опции не можеш да нагласиш?

Повечето от ТВ-тунерите с които съм се сблъсквал като посочиш регион Б-я минават на система Secam, което отдавна е history...

Дай например Германия и ще включи на PAL B/G, каквато е и сегашната система на наште кабеларки.

След това пускаш възможно най-разширения скан (може да отнеме и 30 мин), после иска малко играчка със селектиране, подреждане и преименуване на каналите.

Дано да съм бил полезен :)

Аз ползвам FLY 2000 TV за гледане на телевизия. Добра е и би трябвало да ти тръгне, но има голяма вероятност да не ти работи дистанционното при нея (ако има такова).

Аз ползвам FLY 2000 TV за гледане на телевизия. Добра е и би трябвало да ти тръгне, но има голяма вероятност да не ти работи дистанционното при нея (ако има такова).

ОК,програмата вече се стартира,уж откирва 7 програми,но на практика не тръгва нито една.Направих както препоръча Rumbata-на SECAM BDGH открива доста програми,но всички с кофти качество.

Any Ideas ???

Ето как са настройките при мен:

при търсене (Auto scan channels) сканира TV frequency range, video standard: PAL D, Audio standard: Stereo. От Hardware всички падащи менюта са ми нагласени на тунера. От video настройките - Video Renderer: Video Renderer (VR), Color space: YUY2 (при другите не получавам образ!!!), Window и Full screen mode гледай да пише PAL отдясно на резолюцията. Аудиото ми е нагласено според sound картата (звукът минава през line in).

Също има бъг, когато няма добър сигнал, показва само син или зелен екран.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...