van4o_87 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Здравейте,търся да си закупя mp3-ka.Не ми трябва да е мп4,единственото ми изискване е да е минимум 1ГБ и да вади качествен звук и външния му вид и батерията(ако е вградена) да са добри.Претенция към марка нямам но ако някой има Ipod Shuffle e с предимство. Давам до 60лв.За контакти тук в темата или на ЛС.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdim69 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Здравейте,търся да си закупя mp3-ka.Не ми трябва да е мп4,единственото ми изискване е да е минимум 1ГБ и да вади качествен звук и външния му вид и батерията(ако е вградена) да са добри.Претенция към марка нямам но ако някой има Ipod Shuffle e с предимство. Давам до 60лв.За контакти тук в темата или на ЛС.Поздрави NEO - 5 месеца гаранция 1GB**1.8TFT-MP-3*** MP-4 40 лева -0896894877 НИКИ -ПЛОВДИВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmatrix Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Продавам плеярче Diva fx-75 4GB.Плеярчето е в перфектно състояние без забележки.Батерията кара някаде околко 7-8 4аса нон-стоп. цена:60 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Neo mp4 plear сас 18 месеца гаранция кам техномаркет за 35 лв 1гб сас слот за карта пълен комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Здравейте,търся да си закупя mp3-ka.Не ми трябва да е мп4,единственото ми изискване е да е минимум 1ГБ и да вади качествен звук и външния му вид и батерията(ако е вградена) да са добри.Претенция към марка нямам но ако някой има Ipod Shuffle e с предимство. Давам до 60лв.За контакти тук в темата или на ЛС.Поздрави CANYON MP3 Player, 1024MB Tuner Digital Player/Recorder Player Type: Digital Player Поддържани цифрови формати: MP3 Storage Цифров сторидж - тип: Flash Memory Капацитет за съхранение на данни: 1024 MB Radio Tuner Вграден радио-тунер: Yes Interface Provided Брой USB2.0 интерефейси: 1 Тип USB2.0 конектор: Type A 4-pin Брой конектори за слушалки: 1 Конектор за слушалки: Mini-phone Stereo 3.5 mm Display Display Locations: Integrated LCD Software Програмно осигуряване в комплекта: Drivers Miscellaneous Локализация: English Външен цвят: Black Включени аксесоари (опция): Stereo Headphones Кабел включен: USB Cable Тип пакет: Retail Dimensions&Weight Дълбочина: 21 mm Височина: 87.7 mm Ширина: 31.5 mm Номинално тегло: 0.04 kg Цена 30.00 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXa-M Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Здравей, Предлагам ти 2гб мп4 плеър марка IOCEAN , не е известна,но пък плеъра няма грешка.Купих го това лято,честно казано не е ползван почти.Има си вградена батерия,игри,четец на документи и т.н.Има си зарядно за контактите,но може да се зарежда и посредством usb кабела за пренос на данни включен в комплекта.Едната слушалка си замина,но те са оригиналните и честно казано не са много хубави. Комплекта включва: Mp4 player Iocean2гб *черен Зарядно USB кабел Кутиика Инструкций (гаранция но тя е към магазин в Несебър,така че едва ли ще ти върши работа,а и предполагам е изтекла нз точно просто сега видях,че някой си търси плеърче) При интерес ще кача снимки Търся му 60 лева,но съм склонен към лек коментар на цената *Също така визията на плеъра наподобява ай под...ако е от значение за теб,но при интерес както написах ще кача снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Закупих си плеър.Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.