fon_tomov Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Eto edno miasto, kadeto mozete da se opitate da reshite problema si sam (e, ne savsem de...) predi da se obadite za pomosht na sistemnia administrator. A eto i samoto miasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Ahahaha! Tova me razsmq mnogo! Mislq, 4e go bqh vijdal v edno spisanie. Ma pak mi e smeshno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Tochno taka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 1. ISKAM SISTEMNIQT ADMINISTRATOR DA MI RAZRESHI EI TOZI PROBLEM: Ot absoliutno vsichki saitove si svalqm s malko pod 6K kakto si mi e po tarifata s izkliuchenie na edin. Pusna li datata (ili taka poznatiq ni sait http://data.bg:) mi se lagva super mnogo. Ne kompiutyryt a otvoreniqt prozorec s datata. Polzvam Konqueror i sym sys Slack 9.1, no ne e ot tova, zashtoto i pod windows stava syshtoto. Taka .. nachi sichko mnogo lagavo, no da kajem sled 1 min si zarejdam tyrsachkata i si namiram neshto za oshte tolkova. Puskam da se svalq. Trygva s okolo 11-12K, pada do 4-5K i dyrji taka okolo 3-4 min. Posle postepenno pada do 0K i mi dava connection lost. Puskam nanovo da se svalq, pak trygva ot povechko, pak pada do 4-5, pak dyrji i pak broken connection. Taka dokato ne se svali 2. AIDE OPRAVETE TOVA V SEARCH2, TAKA CHE DA MOGA DA SI TYRSQ I S KONQUEROR: http://warez.ru/invision/index.php?showtop...t=40&hl=search2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Ot absoliutno vsichki saitove si svalqm s malko pod 6K kakto si mi e po tarifata s izkliuchenie na edin. Pusna li datata (ili taka poznatiq ni sait http://data.bg:) mi se lagva super mnogo....Polzvam Konqueror i sym sys Slack 9.1, no ne e ot tova, zashtoto i pod windows stava syshtoto. Аз не съм сисадмин, но си постнал в отворен форум, така че... Ако държиш на отговор от сисадмин - има си други канали за комуникация с тях. Щом и под Линукс и под Уиндоус ти е все едно и също, и щом тоя проблем го имаш само с този сайт, а с всички други - не, дали не ти е минавало през ум, че проблема с голяма вероятност е в самия сайт/сървър?! За търсачката на датата да не говорим - позачитал си се и ти в нелепия надпис "много потребители търсят в момента, за тва си глей работата и ела пак по-късно..." Баси - ми Гугъл не ги мисля тогава, как ли се справят завалиите... Явно целия им сайт е на същия принцип. А от няколко дена насам дори не се отварят повечето от директориите, дето същата тая търсачка ти намира. 404. Ако щеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Хаха ми тва е супер яко! Отменя всеки системен администратор.. написано като за леймъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 @ov3rm4n - mi samo ot nas stava taka we. Ot moi priqteli na syshtata tarifa si vyrvi dobre. A inache che e lom tyrsachkata pyk i saita e qsno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 ...predi da se obadite za pomosht na sistemnia administrator. prekaleno mekushavo e tova, az otkrai vreme praktikuvam BOFH style =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Отново за системния администратор, този път кратко представяне на живота му в картинки. Всички прилики с истински лица и събития са случайни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Отново за системния администратор, този път кратко представяне на живота му в картинки.Всички прилики с истински лица и събития са случайни <{POST_SNAPBACK}> ha-ha , tova me skysa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.