Lil Scrappy Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Значи имам една система но нещо взе да прави проблеми като се усили повече от 12-13 волимито и изклучва автоматично системата сьщата работа прави и като е вьржа за ПС-то усиляли е малко повече от 12-13 и изключва Някой ще ми кажели какьв може да е проблема и кьде може да се поправи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delcho Dikov Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Значи имам една система но нещо взе да прави проблеми като се усили повече от 12-13 волимито и изклучва автоматично системата сьщата работа прави и като е вьржа за ПС-то усиляли е малко повече от 12-13 и изключва Някой ще ми кажели какьв може да е проблема и кьде може да се поправи ! Вероятно е проблема да е в крайните стъпала.Обикновено този вид системки са направени така ,че когато ги слушаш в един решим (например слабо)нямат проблем ,но когато трябва да работят силно ,сменят съответно режима -това са така наречените хибридни усилвателни схеми.Ако се окаже , ч е крайните транзистори или интеграли за относително евтини ,чрез смяната им може д се опрявят нещата П.П. само забравих да добавя ,че сработва защитата като увеличиш повече , затова се изключва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 edit: и аз се чудя защо не отговаря автора, Delcho Dikov, ти погледна ли датата на темата преди да я вдигнеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.