sublezub Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Продавам си част от старата музика в колата. Компонентите са следните: 1. CD Elite SL 5000 USB - Плеърът е в много добро състояние, има минимални следи от употреба по панела. Скъсана е гаранционната лепенка при сваляне или слагане в колата, от триенето по шината. Въпреки това се вижда, че не е отварян. Има си всички документи по него. Купувано е преди година и половина-две, но от няколко месеца ми стои в кутия в гаража. Ето и малко характеристика към него - http://bgmagazin.eu/product_info.php/cPath.../products_id/37 2. Говорител Magnat Power Bull 3000 - не е мой, но е запазен, няма ремонти по него, нито скъсвания по мембраната. Мисля, че е някъде около 150 вата реални. 12" е. От около година не е ползван. 3. Елипси Ultra Drive 3/69 B - дават ги 55 вата RMS и 190 максимални, 93dB/W/m. Трилентови са с размери 6х9". Също от около година не са пускани и си стоят в кутията. Имат декоративни защитни решетки в комплекта. Едната от елипсите е с лек дефект, който не оказва влияние на качеството на звука. Ако някой има интерес ще я снимам, за да покажа. 4. Баскаса за 12" говорител, около 75 литра, отвътре е облепена с вата, ръбовете са уплътнявани със силикон отвътре. Рефлектора е 7,5/11см, а дебелината на стените е 1,8см. Има конектор тип щипка. Правена е за Boschmann SW 124 и също от около година стои и събира прах. 5. LG LAC-2800R - 95лв. 6. Плеър JVC KD-G312 - работи перфектно, без забележки по външния вид, пълен комплект: шейна, панел, кутийка за панела, декоративна лайсна, гаранция(може би изтекла, но стой като доказателство, че не е краден), инструкции. Не прескача по дупки, работи с CD, CD-RW, MP3. Като този е, при интерес ще пусна реални снимки. Може да се пробва, инсталиран е в колата ми. Цена за момента - 75лв(подлежи на коментар). Почти всяка седмица пътувам Пловдив - София, така че мога да нося даден артикул с мен, при интерес. Честно казано не знам как вървят в момента като цени, така че цените, които давам подлежат на коментар и корекция. 1. Плеър - 90лв(съдейки по сайта, който съм дал в описанието) 2. Говорител - 50лв 3. Елипси - 45лв 4. Баскаса - 35лв 5. Плеър - 95лв 6. Плеър - 75лв. Както казах цените подлежат на коментар. Приемам и бартери, може и с евентуално доплащане от моя или ваша страна. Ето и снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345578 Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 3. Елипси Ultra Drive 3/69 B - дават ги 55 вата RMS и 190 максимални, 93dB/W/m. Трилентови са с размери 6х9". Също от около година не са пускани и си стоят в кутията. Имат декоративни защитни решетки в комплекта. Едната от елипсите е с лек дефект, който не оказва влияние на качеството на звука. Ако някой има интерес ще я снимам, за да покажа. Аз имам интерес към елипсите.Сложи една снимка да видя лекия дефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sublezub Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Ето снимка на дефекта. Изглежда малко стряскащо на снимка, но на живо не е толкова кофти. А сложи ли се решетката не си личи изобщо. И звука също си е екстра. Може да се пробват и вече сам си преценяваш дали ти харесват. http://media.snimka.bg/2239/010732747.jpg Ето и как изглежда с решетка - http://media.snimka.bg/2239/010732770.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sublezub Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 Елита е продаден, на негово място слагам СД-то на един приятел: LG LAC-2800R купено е декемви 2008, на 4 месеца е, но е ползвано не повече от месец, защото не му хареса, че бутоните светят червено. Чете mp3/wma има и aux вход, който си работи без проблем. Вади много приличен звук. Цената която му търси е 95 лв, все пак не е използвано почти, но въпреки това цената подлежи на коментар в границите на разумното(нека няма коментари от типа на "за 30 го взимам веднага" и т.н.). Намира се в Пловдив, но може да се донесе и до София. Приемат се и предложения за бартер за друго СД, с евентуално малко доплащане, или в комбинация с някой от останалите артикули за продажба. Ето го как изглежда, при интерес ще сложа и реални снимки: http://megashop.bg/techno/product_info.php...ducts_id=806190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sublezub Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 LG-то продадено. Добавям плеър JVC KD-G312 - работи перфектно, без забележки по външния вид, пълен комплект: шейна, панел, кутийка за панела, декоративна лайсна, гаранция(може би изтекла, но стой като доказателство, че не е краден), инструкции. Не прескача по дупки, работи с CD, CD-RW, MP3. Като този е, при интерес ще пусна реални снимки. Може да се пробва, инсталиран е в колата ми. Цена за момента - 75лв(подлежи на коментар). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sublezub Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 6. Плеър JVC KD-G312 - Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.