Jump to content
BulForum.com

Ръчни часовници

INCINERATOR

Recommended Posts

Раймонд Вайл и Пиер Кардин са истината :love

Майка ми има Пиер Кардин и часовникът е супер... Аз имам това (от около 3 години, не е мръднал, да не казвам голяма дума) : но е в розово

Пиер Кардин и Радо са часовниците. :wub: От доста време съм си набелязал един Радо, уникалните часовници.

Иначе аз съм с Orient, много съм доволен и е добър като дизайн.

Jozo харесва Ориент, но все някакви от 400-500 лв., обаче кога ли ще имам пари да му взема :cry

Някой има ли наблюдение над Сейко Кинетик?

Баща ми има такъв. Не му мисли взимай, няма грешка този часовник. ;)

Ами аз добре ще си взимам, но малко ме притеснява цената от 720 лева за модела, който си харесах.

На баща ти какъв е точно и за колко го е взел?

Не мога да ти кажа точно модела. В сайта нещо не го виждам, но и той го купи от порядъка на 800лв. Но вече 3 година кара без да го свалял и е много доволен от него.

Ти кой модел си харесал ?

• 3 weeks later...

Още един глас в подкрепа на Fossil. Лятото си взех този, за 115$ -

http://www.zeichenderzeit.de/uhrenbilder/FS4310.jpg

Максимално опростен, много съм доволен от изработката, 11 години гаранция(това последното нямам и идея как ще се използва ако се наложи :D ).

Още един глас в подкрепа на Fossil. Лятото си взех този, за 115$ -

http://www.zeichenderzeit.de/uhrenbilder/FS4310.jpg

Максимално опростен, много съм доволен от изработката, 11 години гаранция(това последното нямам и идея как ще се използва ако се наложи :D ).

Имам същия часовник невероятен е.

След като видях един Fossil с отлепени елементи вътре зад стъклото, направо бягам като опарен като чуя марката.

Най ми грабна окото и вниманието този вторият часовник макар, че не разбрах много устройството и това как се разбира колко е часът, но ми се стори много интересен. Не разбирам много от часовници, но марката която ми е направила най-голямо впeчатление е Baume & Mercier :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...