gal4enceto Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Раймонд Вайл и Пиер Кардин са истината Майка ми има Пиер Кардин и часовникът е супер... Аз имам това (от около 3 години, не е мръднал, да не казвам голяма дума) : но е в розово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Пиер Кардин и Радо са часовниците. От доста време съм си набелязал един Радо, уникалните часовници. Иначе аз съм с Orient, много съм доволен и е добър като дизайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Jozo харесва Ориент, но все някакви от 400-500 лв., обаче кога ли ще имам пари да му взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Някой има ли наблюдение над Сейко Кинетик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Някой има ли наблюдение над Сейко Кинетик? Баща ми има такъв. Не му мисли взимай, няма грешка този часовник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ами аз добре ще си взимам, но малко ме притеснява цената от 720 лева за модела, който си харесах. На баща ти какъв е точно и за колко го е взел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Не мога да ти кажа точно модела. В сайта нещо не го виждам, но и той го купи от порядъка на 800лв. Но вече 3 година кара без да го свалял и е много доволен от него. Ти кой модел си харесал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Този Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Да, хубав е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 http://www.shop-bg.net/man/chasovnici-casi...527d-1avef.html Някой нещо може ли да ми каже за тоя часовник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 на живо ми изглеждаше малко пренатрупан Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 А къде мога да го видя на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 За мен има само една марка часовници http://www.jurawatches.co.uk/watch.asp?pro...ageViewer313961 Дано успея да си го купя един ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
daimen Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Още един глас в подкрепа на Fossil. Лятото си взех този, за 115$ - http://www.zeichenderzeit.de/uhrenbilder/FS4310.jpg Максимално опростен, много съм доволен от изработката, 11 години гаранция(това последното нямам и идея как ще се използва ако се наложи ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Още един глас в подкрепа на Fossil. Лятото си взех този, за 115$ - http://www.zeichenderzeit.de/uhrenbilder/FS4310.jpg Максимално опростен, много съм доволен от изработката, 11 години гаранция(това последното нямам и идея как ще се използва ако се наложи ). Имам същия часовник невероятен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 След като видях един Fossil с отлепени елементи вътре зад стъклото, направо бягам като опарен като чуя марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Най ми грабна окото и вниманието този вторият часовник макар, че не разбрах много устройството и това как се разбира колко е часът, но ми се стори много интересен. Не разбирам много от часовници, но марката която ми е направила най-голямо впeчатление е Baume & Mercier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.