Jump to content
BulForum.com

Ръчни часовници

INCINERATOR

Recommended Posts

Инси, всичко им хубаво на тея часовници, само не можах да разбера, как се разбира колко е часа, а пък нали това е основната цел на часовника :JC_golly:

Инси, всичко им хубаво на тея часовници, само не можах да разбера, как се разбира колко е часа, а пък нали това е основната цел на часовника :JC_golly:

И аз това щях да питам :blink: .Земи си едно Candino...мани ги тея изгъзици :zzz

Edit:Сега като изгледах клипчето за Tokyo Flash всъщност ми се струва доста интересно :D ... ноо все пак аз съм си фен на традиционните часовници

Много грамадни тия бе.По-добре си сложи GSM-a на ръката.

Обърни внимание на швейцарските-Rolex,Festina или нещо подобно.

я, че той по-скъп от кола :) само 172к $. Иначе дизайна е луд.

Тая светеща пи'ка струва 172 бона :blink: :blink: :sick

Edit:Rolex и Festina са добри часовници само дето са различни класове...примерно в магазина на Джумаята лятото гледах една Фестина много добра за 400 лева(мисля лятото да си я закупя),докато Ролекс за 400 лева...малко трудно :)

Тия часовници са лудница , страх ме е обаче да отворя чичо гугъл да видя кви пари са .

Гледал съм и предаване за създаването на първият , той е нещо като абсолютна революция в бранша.

Моят съвет е вземи си радо , има хиляда модела , практически ненадраскваеми и много трудно чупливи , от високият клас часовници те са общо взето най-евтини но са повече от часовник , да кажем нещо като бижу . Всеки знае какво е радо , като те видят с такъв часовник разбират че имаш стил докато тия по-горе макар и 10х по скъпи като те видят едва ли ще са много хората които знаят за какво става въпрос.....

Аз имам радо синтра от няколко години е няма по як часовник.

Дори и на най-големият идиот ще му светне, че този часовник (за 200к) не е просто часовник. Пък и на човека може да му е през **** ако го видят хората и т.н.

Фосил са добри и имат новаторски дизайн. И не са резервирани само за хората с 30-40 см. китка :lol:

Дори и на най-големият идиот ще му светне, че този часовник (за 200к) не е просто часовник. Пък и на човека може да му е през **** ако го видят хората и т.н.

Фосил са добри и имат новаторски дизайн. И не са резервирани само за хората с 30-40 см. китка :lol:

Е извинявай обаче никога не бих предположил че тая светкаща играчка струва 200к!За много по-малко пари можеш да си купиш къде къде по-добър часовник :)

INCINERATOR-е...ако си решил да даваш много пари за часовник най-известните(и добри според мен марки) са-Rolex,Rado,Brietling,Fossil ;) (може би пропускам някоя...нека ме допълнят)

INCINERATOR-е...ако си решил да даваш много пари за часовник най-известните(и добри според мен марки) са-Rolex,Rado,Brietling,Fossil ;) (може би пропускам някоя...нека ме допълнят)

пич нищо лично ма не разбираш особено от часовници

как можеш да сложиш от известните марки на едно место , брайтлинг , фосил радо и ролекс ?

фосилите са по 200-300лв , брайтлинга - 10к , ролекса и той над 10к , радотата по 2-3к

съвсем различни марки и предназначения

отделно пък ролекса са супер грозни часовници и ако не си рапър не виждам за къв ти е да го носиш , или примерно преуспял бизнесмен обикалящ само със костюми .

иначе да фосила май е най красив от ниския клас , може би и някои модели на церути и фестина

пич нищо лично ма не разбираш особено от часовници

как можеш да сложиш от известните марки на едно место , брайтлинг , фосил радо и ролекс ?

фосилите са по 200-300лв , брайтлинга - 10к , ролекса и той над 10к , радотата по 2-3к

съвсем различни марки и предназначения

отделно пък ролекса са супер грозни часовници и ако не си рапър не виждам за къв ти е да го носиш , или примерно преуспял бизнесмен обикалящ само със костюми .

иначе да фосила май е най красив от ниския клас , може би и някои модели на церути и фестина

Не разбирам обаче всеки срещнат на улицата знае Радо,Брайтлинг или Ролекс нали ;)

Тфа за мен е достатъчно да ги сложа при известните марки,дето струват кашон с пари

интересно къде прочетохте, че токио флаш пимп е 200 000 , след като на официалния сайт се предлага за 231 долара??? часовника е готин, има и други производители, които възпроизвеждат часа и минутите с диоди.

иначе за часовници- ползвам axcent- не са скъпи и имат интересен дизайн.от по-евтините съм си харесал RSW Nazca

Ако искаш отличен часовник на Добри пари се насочи към часовниците на Festina Group - аз лично ползвам този и съм мн доволен :) - на теб явно ти допада нещо с повече "шараниики и стрелки". Смятам, че Фестина може да ти покрие очакванията за разумни пари :)

А някакъв до 150 лв да ми препоръчате, важното е да е качествен и да държи на вода.

Аз си взех Casio EF-317,понеже и аз търсех такъв до 150лв.Излезе ми към 124.На вода държи,в морето е пробван и при гмуркане пак бачка.

Аз съм на Candino, последните ми часовници все са били такива и винаги съм оставал доволен от тях. Лично за мен марката не е няква долнопробна като Q&Q, има си стил и варира в ценовия диапазон от 180 нагоре. Има модели и по 700-800 лв. Естествено не е от класата на Радо или Ролекс, но си заслужава всеки един лев Candino-то.

Предишния ми беше този http://www.watchesbg.com/catalog/product_i...roducts_id=1459

В момента съм с този http://www.watchesbg.com/catalog/product_i...roducts_id=1462

Брат ако имаш познат в Англия можеш да си вземеш един Бен Шърман. Адски яки и евтини са. Ако искаш реплики можеш да идеш до Гранда имало магазинче. На центъра има. Ако ти се дават повече пари за реплика вземи си Виенсант( или нещо от този род) самонавиващ.

не че нещо ама ако ще купувате реплики го правете от ебай или друг сайт в БГ са възможно най-долнопробните китайски реплики , казвам го защото съм купувал за подарък а и за мен и са меко казано смешни , особено огромна грешка е да вземеш долнопробна реплика дето се самонавива.....

Да ПИЕР е много добре, ама репликата е по евтина. Не знам кой би дал доста пари за ОРИГИНАЛ... Всеки си решава ама хубавите часовници са скъпи.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...