naik_iv Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Значи компютъра работи без проблеми със линдолс сървис пак 3 е не искам да го преинсталирам . Въпроса ми е има ли някакъв начин да си се спира от бутона START/SHUTDOWN а не да се рестартира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Цъкаш с дясното копче на мишката на десктоп-а, избираш "Properties", от излезлия прозорец отиваш в таба "Screen Saver", цъкаш на "Power" бутона и от новоизлезлия прозорец си гласиш какво да става като се цъкне power бутона на компютъра/клавиетурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Цъкаш с дясното копче на мишката на десктоп-а, избираш "Properties", от излезлия прозорец отиваш в таба "Screen Saver", цъкаш на "Power" бутона и от новоизлезлия прозорец си гласиш какво да става като се цъкне power бутона на компютъра/клавиетурата. Отбелязано ми е да е shutdown when I press power buton. ама там е работата че не деистжа очакжам други предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Отбелязано ми е да е shutdown when I press power buton. ама там е работата че не деистжа очакжам други предложения Случват се подобни неща ако картата на компютъра е АТИ. Кажи какъв ти е компютъра и дали имаш някакви други проблеми. За пример син екран или внезапно рестартиране при използването на някакви компоненти. Също така може да е грешка от виндолса, при запазването на настройките когато искаш да изключиш операционната система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Случват се подобни неща ако картата на компютъра е АТИ.Кажи какъв ти е компютъра и дали имаш някакви други проблеми. За пример син екран или внезапно рестартиране при използването на някакви компоненти. Също така може да е грешка от виндолса, при запазването на настройките когато искаш да изключиш операционната система. Според мен точно както казваш нещо се е омотало във линдолса но незнам как да го оправя без преинсталация за това питам за савет а колкото до видеокарта е нвидия 64мб и не ми дава никави други грешки работи си по 3-4 дни но като искам да го спра се рестартира (за компа става дума) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Добре де, кажи си конфигурацията на компютъра пък аз ще се поразгледам от какво може да е, защото може да е от много работи. Примерно, проблема може да идва от някакви програми или драйвери. Малко по-детайлно си опиши компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Можеш да си преинсталираш драйверите на дъното и на звуковата карта. При мен едно време ми се беше получило така, точно от драйверите на звуковата карта. Също може да се получава и от някаква програма (другаде се оплакват пък от Roxio CDCreator за тези неща). Или ако имаш в биоса включена опция Ring on LAN, трябва да я изключиш (може да пробваш дали е изключена като си изключиш компютъра при изваден кабел за интернета). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.