lenex Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Vaprosa mi e slednia!Imam instalacionen disk s windowsxp,no iskam da pitam moje li da si go drupna ot wareza i kogato se naloji da preinstaliram da si go zarejdam ot harda.Molia vi ako tova e vazmojno obisnete mi kak stava tova molia vi.Vazmojno nai-podrobno ako moje,4e ne vdiavam kak stava.Blagodaria!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted April 3, 2004 Author Share Posted April 3, 2004 Mersi,tova mi e dostu4no!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Ima samo edna malka podrobnost....... Ako si si WinXP i resish da kopirash s Windows Explorera instalaciata ot CD-to na HDD-to........niama da uspeesh. Ima niakakva zashtita i nemozesh da kopirash. Ako polzvash druga programa moze i da stane, no sas Windows Explorer niama da stane, pone dokato ne mu "pobaesh". A dali e vazmozno da mu "pobaesh" neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 samo ot lyubopitstvo-ne sym rabotil s orig.XP. Ne moje li da se napravi obraz na orig.XP i da se montira s virtualno CD, i ot virt.CD da se kopirat faylovete vyrhu harda.Ili pyk s drug faylov manager? Mejdu drugoto-ima programi,koito proveryavat kakva tochno e zashtitata na diska Utre shte vidya koya beshe programata-malka e,i shte dam link Link to comment Share on other sites More sharing options...
trill Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 A samo ot liubopitstwo kakwa e razlika mevdi Originalniq disk i Kopieto??? Izkliuchwame Hologramnata lepenka. Wypreki che i tq se rpawi ako ima golqmo velanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Situaciata e slednata: Nemozesh da kopirash instalaciata na WinXP ot CD na harda, bezavisimo ot tova dali e CD-to e originalno ili izpecheno ot ISO ili niakakav drug image fail. Neznam kakva e zashtitata, no nemoze da se kopira. E, sigurno ima reshenie na problema, no nikoga ne mi se e nalagalo da go tarsia. Pravil sam drug piniz: Pod Win98 si kopiram instalaciata ot CD-to na harda i posle si instaliram ot harda kato pich. Sled kato vednuz e instalirano XP-to ZABRAVI da kopirash sas Windows Explorer instalaciata ot CD-to. Po moi skromni nabliudenia kliucha za palatkata se krie v samia Windows, a ne vav CD-to (no za tova si tvardenie ne sam 100% ubeden). Mozesh da "kopirash" instalaciata po malko po-razlichen nachin. ISO (ili BIN) faila si go razarhivirash direkno na harda posredstvom WinISO (primerno) i sled koeto ste mozesh da si go instalirash ot tam. BTW, zashto e tolkova vazno da instalirash ot harda? Ot CD ne te li ustroiva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Po-burzo stava.S edin procesor na 3.2Ghz primerno za 5min si gotov.E razlikata ot diska e okolo 10min ma vse pak vremeto e pari nali?)10x za infoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Lenex мара.Само като го инсталираш ,гледай да не направиш NTFS дял,че тогава ще видиш един DOS(ако си решил да го инсталираш под DOS със smartdrv.exe) Поздрав [LaGG]KaiHansen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Montiram si iso na XP (piratsko) i ot tam si kopiram faylovete na harda s WindowsExpl pod XP kato pich. Vinagi stava. A inache s drug faylov manager vinagi si stava (i ot CD dori),i to po-byrzo. Vyprosa e dali shte stane s orig CD-nyakoy ako znae da kaje kakva razlika ima mejdu orig i piratski CD-ta. A ako ne znae,da si trae da ne drynka che govorim gluposti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 samo ot lyubopitstvo-ne sym rabotil s orig.XP. Ne moje li da se napravi obraz na orig.XP i da se montira s virtualno CD, i ot virt.CD da se kopirat faylovete vyrhu harda.Ili pyk s drug faylov manager?.... Montiram si iso na XP (piratsko) i ot tam si kopiram faylovete na harda s WindowsExpl pod XP kato pich. Vinagi stava. Тебе джокер не ти требе... Дрънкали другите. Другите ряпа да ядат пред тебе. Това дето си го изръсил какво е?! Каква е разликата между виртуалното CD устройство и реалното CD устройство от гледна точка на Уиндоус-а ти? Никаква. Ще направиш копие, ще го монтраш във виртуално... Ехооо! Събуди се. Не може ли просто да разархивираш имиджа на диска, ами трябва да го монтираш и пак да стигнеш до там от където си тръгнал? Дали е имидж монтиран във виртуално устройство или диск в реално - за системата разлика няма. И двете за Уин са си реални CD-та. Ако Уиндоус-а ти разбираше, че това второто е виртуално и го различава от реалното по какъвто и да било начин, се обезмисля цялата идея с виртуалните устройства. За него и двете са си реални. Каква била разликата м/у оригиналното и пиратското - ми чакаме да ни кажеш, нали програма щеше да пускаш да му хване каква е защитата? Какво стана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Tova za drynkaneto go pisah specialno za teb. Ako znaeshe shteshte da kajesh. Razlika ima.Probvay kombinacia na Nero i Alkohol i shte vidish.Az sym probval i 5-6 drugi kombinacii. Ne sym vidyal dosega naprimer Tedy,Amigo,Dreamer i Godfather da obidyat nyakogo,ama te za razlika ot teb znayat kakvo govoryat. Poveche s teb nyama da si gubya vremeto da ti otgovaryam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Струва ми се че не сте наясно как седят нещата при ориг. цд ot neorginalen diska se kopira, on originalen ne Копира се без никви проблеми. Отваряш си експлорера на виндоус,копираш всичко и после paste на hdd-то. Не е голяма философия. Няма защити и такива глупости. Izkliuchwame Hologramnata lepenka. Wypreki che i tq se rpawi ako ima golqmo velanie. Трябва да ти е доста голямо желанието за да си направиш холограмна "лепенка" на Майкрософт. Те там пасат тревица и се радват много когато всеки трети ламер може да им направи "лепенките". Да не говорим че последните им дискове не са с "лепенки" а са целите холограмни.... Така че какъвто и да е диск (орг. или не) просто си хващаш файловете и си го копираш на твърдия диск без да се притесняваш. П.С. Операцията може да се извърши и под дос така че не се притeснявайте ако нямате виндоус. Peace all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.