bio Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 да харесвам тъмнокожи жени .. хващат окото и не само него. една красива жена си е красива независимо от цвета на кожата и е ЖЕНА, а не негър и мулат!!! zero tolerance за всички расисти, сексисти и всякакви други !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Да бе..една красива циганка колкото и добре да изглежда пак ще си е мангал, noway.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Аз лично предпочитам "бледолики" с тен. Но лек, не да прилича на работничка на Скобелева майка. Негърките въобще не ме привличат, а мулатка за съжаление не съм имал удоволствието да познавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Аз лично предпочитам "бледолики" с тен. Но лек, не да прилича на работничка на Скобелева майка. Негърките въобще не ме привличат, а мулатка за съжаление не съм имал удоволствието да познавам. <{POST_SNAPBACK}> nachi mnoo si izpusnal az poznavam edna ... ne sam q dupchil ama e mnogo gotinka ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Хмм-красота са си тези шоколадови сладури(някой да не си помисли че говоря за циганки :ph34r: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Тъмната кожа има мнооого нюанси, маймуняци не ме кефят, но мулатките са добре дошли. Не съм расист и нямам нищо против негърките, даже смятам, че те имат идеалните тела е намират се и сред тях 100-150 кг..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Те в Америка почти не се намират други сред тях... В Африка пък са само кокали в черно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Те в Америка почти не се намират други сред тях... В Африка пък са само кокали в черно... <{POST_SNAPBACK}> Мога да ти кажа, че най-хубавите жени, които видях в Щатите са негърките. Белите жени са по-тлъсти и не полагат грижи за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 neeee tumnokoja ? !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Мога да ти кажа, че най-хубавите жени, които видях в Щатите са негърките. Белите жени са по-тлъсти и не полагат грижи за себе си <{POST_SNAPBACK}> Странно защото пък от моите скромни и на разни доверени хора огромни наблюдения негретата са най-тлъсти и грозни...което е естествено де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Мога да ти кажа, че най-хубавите жени, които видях в Щатите са негърките. Белите жени са по-тлъсти и не полагат грижи за себе си <{POST_SNAPBACK}> az pak v 6tatite ne vidqh nito edna hubava negarka,no ina4e beli anglosaksonki ,skandinavki i slavqnki (po proizhod razbira se) kolkoto iska6. abe belite jeni rulirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Мога да ти кажа, че най-хубавите жени, които видях в Щатите са негърките. Белите жени са по-тлъсти и не полагат грижи за себе си <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Az za tymnokoji jeni ne znam dali mi haresvat, no opredeleno tymnokojite myja sa neshto unikalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Аз съм расист! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 ем има някои които ги бива но са рядкост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSD Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 4ernite momi4eta sa super gnusni nqma kvo da si govorim beli4kite sa si nai-gotini-tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.