DjCyPeRx Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Та искам място което някой от вас лично е посетил. Наскоро бях в един сервиз и нищо не направиха кажи речи и в Стара Загора идеално ми ги изправиха при един приятел. Сега имам още две сравнително криви джанти обикновенни железни и искам да си ги изправя и тях да мога да сложа зимните гуми на тях. Та съвети и предложения.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 На гребната точно до бившия полигон който беше (сега нали е паркинг). От ляво точно. Пича е железен Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Знам поне 100 места за кривене на джанти. За изправяне на железни джанти при цена 15-20 лв на права джанта заслужава ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Мисля че в реал ковачев (в района на Метро в Тракия) където беше или още е незнам имат стенд специално за тази работа ходих с един френд тама да си ги изправя 1лв на цол беше цената преди около 6-7 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.