Jump to content
BulForum.com

Syberia 2

furiozo

Recommended Posts

..., shte zadovoli i nai-zakletite quest maniaci.

Защо тогава след като си признаваш, че ползваш гайд и не си геймър постваш такива изказвания? :)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Завърши.....

Играта я завърших със смесени чувства - перфектна графика за радост на окото - да, така си беше; наистина както казва ToKKo - "тамън стана интересто..." и край! Мисля си, че първата част беше много по - наситена с пъзлови загадки от тази втора част, някакси по - заинтигуваща и главоблъскаща май беше. Не зная намеренията на Сокал какви са - дали ще прави трето продължение, защото Кейт така и не се разбра по какъв път ще поеме, но Syberia не заслужаваше продължение, което ще се изиграва за 11 - 12 часа максимум. При това положение karaman - изобщо не ти трябва и никакъв WALKTHROUGH.

Pochnah ia i az. Do nikade ne sam oshte(lekuvam Hans...samoto nachalo) no igrata mi se struva malko leka. Prekaleno barzo se seshtam kakvo da pravia. Obiknoveno vsichko prekaleno lesno vodi kam pravilnia izbor. Inache zasega mi dopada.

Вероятно първата част не се е продавала добре в ЮС(основен световен пазар за геймки) и затова са решили да намалят "трудността" във втората :P

Вероятно първата част не се е продавала добре в ЮС(основен световен пазар за геймки) и затова са решили да намалят "трудността" във втората :P

Ех, ама и те американците... Що все тях гледат? Кат са празноглавци, така ще е... Вие наистина ме разочаровахте като го казахте това за трудността.

Човече при наличието на НИКОЛКО нови куестове(на този замиращ, но невероятен жанр) е просто задължително да се изиграе 2-йката, независимо колко е куца :)

ToKKo: Макар и с мъка и сълзи на очите трябва да призная, че си 150% прав относно американците и това, че най вероятно заради тях са направили втората част толкова "трудна". Наистина е много жалко това! Толкова много се радвах като се появи първата част на играта, изиграването й беше наистина приятна тръпка и с такова нетърпение очаквах втората част, но явно Сокал не са му харесали финансовите резултатите и за това сега се "мъчихме" толкова "много" над "сложните" загадки на Syberia 2! Май игрите на този наистина невероятен жанр вече трябва да се пускат в две версии - за американци и за останалия свят! ;)

Все пак браво на този екип, че се захвана да прави такива игри и поне малко възроди този изчезващ жанр!

Lucas Arts отдавна са го направили това 2в1 по своему :) специално за приключенията на Гайбръш Трипууд съм 100 % сигурен, че имаше винаги в началото право на избор : всички загадни(по-трудното) и олекотените такива за по-малоумните :). Жалко че Сокал не е изполвал този метод, пък знаеш ли може да е дори патент и затова ;)

Az pyk triabva da priznaia che ToKKo e tochno -12% prav. Hubavo che vse amerikancite sa vi vinovni. Hubavo che vse te sa nai-golemite praznoglavci i sashtevremenno imat nai-silnata darjava s sveta. Govorite gluposti dragi. Ne znam kakvi kontakti ste imali s amerikanci no ot moite dve poseshtenia na USA(minah prez 4 shtata) horata sa izkliuchitelno gotini i obiknoveno na mnogo po-visoko nivo(vsiakakvo) ot balgarskata masa. Razbira se kato govorim za masa mojem da se dosetim che ne e koi znae kakvo nivo. Samo deto tam ima niva, mnogo niva i strahotna inteligencia do koiato ne mojesh da se doberesh. A tuk inteligenciata(chislia se kam neia poradi semeistvoto si) ne mojesh da ni razgranichish ot masata. Za prostotiata i izkliuchitelno niskoto nivo spravka chalga. Tova iavlenie e dostatachno. Ne znam kakvo e vasheto samochuvstvie no az kato gledam naokolo ne sam ocharovan. V shtatite ne e tochno taka. I ne osajdaite hora koito ne poznavate. A sigurno e taka. Po dumite vi sadia. Tova e mnenie na chovek koito ne znae za kakvo stava duma ama takova e obshtoto mnenie ...

Лично от разговор на двама американци ги разбрах колко струват масите(просто защото интелигенцията, независимо в кви количества е, надали се занимават с гейминг :)), та единият казва: "Бе, знаеш ли, че ние сме в началото на всичко, на Библията, на религията, на техниката и т.н."(едва ли не на всета както го познаваме сега), другият вика: "Да бе, прав си." ... следва брутален смях от моя страна и им казвам: "А бе глупаци вие знаете ли кога е създадена страната ви?!"

Както и да е, не спорим кой управлява едва ли не света, това си е напълно ясно, но масите които живеят там са си на същото ниво, на което са повечето маси по света, т.е. пълен отврат, но тънката линия е че те са основният купувач на продукта :) затова и стигаме до заключението, че те са виновни.

Saglasen sam za masata i che e bokluk navsiakade i za tva che amerikancite sa osnoven potrebitel i che razbira se tiah shte se gleda kakvo iskat. Samo deto tia koito igraiat igri v USA ne sa po-typi ot tia tuk. V nikakyv sluchai.

Syberia 2 най-после попадна в мойте ръчички и ся разбира се изникна един малък проблем... да ви питам някой имал ли е проблеми със звука на играта... при мене е един такъв слаб приглушен... звука такъв ли трябва да е...? и дали може да е от това че имам само 2 колонки...? уж съм пуснал звука на 2канала от звуковата... емм ако някой може да помогне да поства... мерси предварително ;)

EDIT: ае като гледам не сте се юрнали да помагате ;) така че да ви кажа аз се оправих нема нужда да си блъскате главите с проблема :blink:

Abe i pri men e leko priglusheno. Ia kaji kak go opravi. Makar che az sym 5.1 ta ne znam dali shte e syshtoto.

EDIT: Kakto i da e veche ia izigrah ta niama znachenie. Beshe gotino v sashtnost. A i sega kato se zamislia che v nachaloto kazah che e mnogo lesna malko si vryshtam dumite nazad. V kraia stava mnogo obyrkvashto za men pone s medaliona. Chestno kazano v pyrvata chast niamashe neshto koeto tolkova da me zatrudni. Daje kato cialo pyrvata beshe baia po-lesna. Koeto v kraina smetka niama koi znae kakvo znachenie de. Beshe gotino. Da vidim dali shte mogat da si izsmuchat ot prystite i 3ta chast. Makar che to ne ostana veche kakvo da se pravi osven Kate da se vryshta nazad no bi bilo skuchno.

хехе оправих я като си свалих най-новите драйвери на звуковата карта... но това май няма вече значение ;)... обаче аз имам един друг проблем... диска на който ми дадоха играта... говорим за CD2 е леко прецакан и немое да го изчете целия... та бих желал ако на някой му се занимава да качи CIN40003_Fin.bik намира се на CD2 в директория Video (ако не се лъжа) файла е към 60МБ плз качете ми го че иначе трябва да свалям целия втори диск :( а с мойте 5-6к.... предпочитам да сваля 60 отколкото 600 ;)

мерси предварително :rolleyes:

народе... не се блъскайте повече да качите последната анимация... намери се добър човек и ми я качи... аз пък най-нагло си я свалих и изгледах ;) така че и аз мога да се пиша в листа на намерилите мамутите :)

• 7 months later...

понеже и аз започнах да разцъквам това куестче ,което събуди жив интерес към стари ,но златни игри като Monkey Island , Grim Fandango , Full Throtle etc. намерих и това : http://quadteamproject.com/ цъкнете на пачове и " О, изненада Syberia 2 на български език " :)

• 2 months later...

Искам да попитам някой който е прежъртял играта.Стигам едно място с един манастир ,намир лечебна сжещ и незнам какжо да правя по нататак.Слагам я до Ханс но не ми дава иска още нещо за да се активира AKO znaete molq ми кажете какво да правя :(

• 1 month later...

като се озова в нещо като сън и след като отида в една къща и заставам пред един часовник и го нагласям и когато трябва да кликна върху камбаната не иска да звъни и нищо не става какво да направя за да звъни тази КАМБАНА!! :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...