Jump to content
BulForum.com

Syberia 2

furiozo

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Sus sigurnost shte ima takiva :) B)

EDIT Ne iskam da se zaiajdam ama ne triabva li tova da e na drugo miasto :lol: , malko po-gore

За хитови игри, които сега са излязли и е сигурно, че ще има дискусии може и така като се поства и нфо-то.

Emi ima zainteresovani. Ne znam dokolko sa hitovi shtoto to ne znam dali ima oshte takiva deto da igraiat quest-ove. Az lichno samo takiva igri priznavam. Vapreki che kato se zamislia v poslednata edna godina...da kajem 2 mnogo quest-ove naizliazoha ta moje bi ima svoeobrazen renesans na janra. Parvata Syberia beshe interesna i spored men nai-krasivata igra koiato e pravena. Vinagi sam predpochital MI2 s "prekrasnata" si grafika(e znam che za vremeto si e bila varha ama sega ne e) pred bozi s hubavi kartinki obache Syberia beshe naistina radost za okoto. Kato gledam shot-ove mai i 2kata shte e neshto takova. Dano da e naistina hubava. Kato si doigraia onaia bozica Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy shte ia podkaram.

Първата беше яка. А на яки игри би трябвало да има хубави продължения, нали? Но нека не съдим по заглавието, а да я видим ;)

Първата беше яка. А на яки игри би трябвало да има хубави продължения, нали?

Не е сигурно :) Примери бол :zzz

Ех на първо 'четене' играта изглежда, че ще е също толкова добра колкото първата версия. Графиката е доста подобрена, а и наистина си е продължение на първата част, все пак има връзка между двете части, не е като някои други игри, в които няма нищо общо между отделните части.

Но повече впечатления от мен ще има, когато все пак поиграя малко на нея, сега е 2:15АМ :zzz :P

Играта е уникална!!! Точно както и първата Сайбирия. Благодарност на DEFiANCE TEAM за това че я качиха.

Още в началото има едно куестче с едни бонбони - обърнете внимание на третата монето от дясно на ляво - старата двулевка, която беше на монета - ха, ха, ха ;)

edit: furiozo- да си жив и здрав, благодарско ;)

o bozhe, o bozhe, sarceto mi se raztuptia ludo, samo kato vidiah zaglavieto, o bozhe, o bozhe, igrata e super :) prosto super kef beshe parvata chast, sega i tova, ludnica, grafikata e super, istoriata e mnogo gotina, abe ludnica e igrata, shte zadovoli i nai-zakletite quest maniaci.

Ще задоволи и най-заклетите куест манияци?!!?!? :angry1 хехехе хора, малко от вас сигурно са играли истински куест, тва тука си е едно голямо гомно, но като се има предвид че отдавна не правят куестове като едно време, а и дефицитът им е доста голям ще се задоволим с поредният бохав куест, като "най-добър"...

Само за справка - 1вата част беше толкова лесна и плоска, че май не се задържа много геймплей :) интересно колко ще изкарам с 2рата.

Ся моля ви се без псувни и глупости, просто си изказвам мнението като истински стар куест манияк :)

P.S. Както се изрази един мой приятел във връзка с играта, след като му казах че съм напваро отвратен ква подигравка е тва с жанра куест... той само каза : "Ми, майна, лесно са го направили за такива като нас, които не щем си блъскаме главите с хубави и трудни загадки, стига ни само да кликаме налево надесно, пък и до ся не бях превъртал ни един куест, а 1вата 4аст ми беше сефтето.." :) неам коментар повече

Благодарност на DEFiANCE TEAM за това че я качиха.

Няма нужда, furiozo я качи ;)

По темата .. ей зарибявате ме и аз да я почна, ама не съм играл първата. Само това ме спира(е, и малкия хард)

Само това ме спира(е, и малкия хард)

Ти пък сега :) 270 MB не можеш ли да отделиш, ще играеш с дисковете, аз така правя, иначе full е 1100 MB :D

Ти пък сега :) 270 MB не можеш ли да отделиш, ще играеш с дисковете, аз така правя, иначе full е 1100 MB  :D

Предимно ме спира фактът, че не съм играл първата част :) А като гледам тая май е продължение на нея .. карай. Явно лятото ще се хвана да ги джитна двете една след друга. :)

mmdaaa sq osvodix mqsto zada si e kacha

igrata e mnogo dobra spored men i grafikata e izchistina

zaslujavasi dabade izigrano tova dobro predlojenie

i kakto vinagi onia dartia se prai pak na igrach

Абе хора някой може ли да ми обясни защо ми дава ето ТАЗИ грешка. Не мога да си обясня :confused проверявам ги рар-овете с flash sfv не ми дава никакви грешки.

1вата част беше толкова лесна и плоска, че май не се задържа много геймплей

Хах! Колкото и плоска и лесна и праволинеина да казвате, че е, само за справка ще ви кажа, че много време сме си блъскали главите тук, с кое какво се прави. Играта има увлекателна история и хубава графика и според мен си е супер!

Май съм го пропуснал всеобщото главоблъскане :)

Та до момента къде сте викате... от сутринта до сега навъртях към 7-8 часа геймплей и съм в селото на Юките(ако така се произнасяше :))...

Що тогаз изобщо си правиш труда да ги играеш? С гайд всеки куест се минава за 2-3 часа.. срамота и позор!!

ToKKo: И аз съм до селото и сега точно се мъча да "удавя" онзи скелет на риба в мишите дупки, но май ще го оставя за утре. Започнах играта днес в 3 часа следобед.

karaman: че и аз съм на твоя хал, ама с WALKTHROUGH как усещаш тръпката от играта???? Според мен така се обезсмисля всичко. Не знам - това си е мое мнение... просто споделям.

Мислех още вчера да направя констатация, че продължението е по-лесно ДОРИ от първата част, но викам си айде чай да стигнем края пък тогава, но ето че бил доста близо :) интересно все пак ще видим ли мамути? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...