Jump to content
BulForum.com

Разпродажба Глобална

Recommended Posts

КРАЕН СРОК 28.02.2009г !!!!!!

Здравейте,

Налага се да сменям офиса и поради факта, че няма как да си занеса огромната част от багажа в новия, се налага да разпродам почти всичко. Ще посоча цени на всичко, което обявя. НО цените са само пожелателни! Ще помоля всички, които имат желание да закупят нещо и не им харесва цената - те да определят цена. Боли ме за всичко тук, но нуждата си е нужда. Почти всички обявени неща са нови и в оригинални опаковки. Което не е - просто си личи.

Ще помоля модераторите за снизходителност, дори в случай на обидно ниски цени. Аз ще определя дали си струва да го дам на тези цени или да го подаря на някой, закупил друго нещо/неща.

Към купа с вещи спадат и нещата от тази тема

Освен това продавам и бюра, офисни столове, друга маса, хладилник, кафе машина и други, които можете да видите на место. Просто нямам време и нерви за момента да снимам и да определям цени.

За момента въвеждам следните правила за отстъпки:

2 неща -5%

3 неща - 10%

4 неща - 15%

5 неща - 20%

> 5 неща - договаряне.

всичко накуп от посочените (останалите) - 50%

Снимки на нещата за продажба: тук

1. Усилвател Студио 2 - свири перфектно, аз съм си играл да му присадя входове и изходи съвременен тип Продаден

2. Тонколонки Clarion SE-4261, взимал съм ги от колега от форума - 25 23 лева

3. Пълначки за различни модели мастиленоструйни принтери - неразпечатани - 5 лева / комплект

4. ISDN модем ZyXEL - само отворен за да се разгледа- 20 18 лева

5. Маса изцяло дървена - чисто дърво, а не ПДЧ - 40 лева

6. Монитор EIZO Flexscan L671 (LCD 18") с петна - черни, непрозрачни (ако се намерят матрици са перфектни монитори) - 2 броя * 50 лева/бр. КОМПЛЕКТА - 90 лева

7. Тонери - за различни модели и марки принтери в бутилки - 5 лева / бр.

8. Барабан за HP LJ 1020 - 5 лева

9. Работеща машина Р3/533, 128,20ГБ, VIA дъно, всичко вградено, CD Продадена

10. Кутия голяма бяла и сиво - без захранване Продадена

11. Кутия Delux черна и сиво - без захранване Продадена

12. Щрайбпроектори 3М в куфарчета, мобилни, в перфектно състояние (лампите в Офис1 са по 8 лева) - 2 броя Продадени

13. Принтер Lexmark Optra S1650 с дуплекс, 2 тави за 250 и 500 листа, и мрежов интерфейс Продаден

14. Вентилатори за различни цокли нови и различни приложения - 5 лева / брой

15. Джойстик аналогов, геймпорт - 3 лева

16. Камери различни видове в кутии Продадени

17. Камера Canyon CN-WCAM21 - БЕЗ КУТИЯ Продадени

18. Мишки за показалеца - купувани от колега тук за по 14 лева/бр. сега само по 12 лева/бр. Продадени

19. Кабели LPT и VGA - Продадени

20. Кабели SVGA 5м, Audio 10м - 4 лева / брой

21. Тонколони А4Tech 2+1 неразопаковани - 20 лева

22. Слушалки големи с микрофон Продадени

23. Слим CD - 5 4 лева / брой Продаденo

24. LPT printer към USB - конвертор Продаден

25, Чанта за 144 CD-та - нова - Продадена

26. различни видове мишки (не са снимани защото са много) МИНУС 30% от цената на етикет. Останаха малко

27. 15" RELISYS TE555 без забележки + 14" KFC CK1420N пожълтял капак = САМО КОМПЛЕКТ продаден

28. Бюра 139 см * 78 см * 75 см - правени по поръчка от ПДЧ плоскости "бежев мрамор" и МНОГО здрави стоманени крака с регулиране по височина, прахово боядисани - 2 бр. - 60 лева/бр.

29. Работна маса, като т.28 но с монтаж към стена - 40 лева

30. Въртящи се столове, с подлакътници (свалени са в момента) тъмно синя тапицерия- 2 броя- 35 лева/бр. - остана един...........

31. Столове за клиенти - тръбна конструкция, изкуствена кожа - изключително удонби - 4 броя - 30 лева /бр.Има качена снимка в албума

32. Кафемашина ДЕЛОНГИ - малка, за еспресо - запазена, работеща - 35 лева.-Има качена снимка в албума

33. USB WiFi Adapter ДаНнИ - 25 лева (драйвери има на сайта)

т.28 до т.31 ги е виждал всеки, който е идвал до офиса...

има и други неща, ако намеря време ще снимам, обявявам.

Лека вечер на всички.

Много моля да се пише в темата - не мога да следя кой по-рано е писал тук и на лични, а не искам да има сърдити......

Здравейте,

10. Кутия голяма бяла и сиво - без захранване - 7 лева

11. Кутия Delux черна и сиво - без захранване - 8 лева

Лека вечер на всички.

Имам интерес към тези :)

Можеш ли да ги снимаш?

Имам интерес към:

една от камерите(тази с доидите);една от кутиите(черно+сиво,ако човека преди мен се откаже) и най-вероятно някой от комплектите за пълнене на мастиленоструен принтер(трябва да видя тука дали ще успея да съживя един :lol: )

Камерите и кутиите са снимани - погледнете всички снимки от албума...

Имам интерес към тези :)

Можеш ли да ги снимаш?

Понеже си пръв за кутиите - питам искаш ли ги или не, че има 4 души,които ги чакат !!!

Добавям 2 бр. монитори

15" RELISYS TE555 без забележки

14" KFC CK1420N пожълтял капак

САМО КОМПЛЕКТ - 15 лева.

3. Пълначки за различни модели мастиленоструйни принтери - неразпечатани - 5 лева / комплект

18. Мишки за показалеца - купувани от колега тук за по 14 лева/бр. сега само по 12 лева/бр.

по позиция 3 - ако има черни и цветни за HP psc1310, кандидатирам се за по 1 бр.;

позиция 18 - искам един брой.

@alchemy

ок, ела утре да я вземеш

Между 16,30 и 16,50 ще дойда. Дано намеря наблизо място за паркиране :blink: .

22. Слушалки големи с микрофон - 10 лева

26. различни видове мишки (не са снимани защото са много) МИНУС 30% от цената на етикет.

Ще взема слушалките, по 1 пълначка(черна и цветна) ако стават за HP 1315 и 1-2 мишки.

Утре към 13.00-14.00 ще бъдеш ли там?

Ще се постарая да отговоря на всички едновремено.

@alchemy - един FingerMouse

@magnum6671 засега взима принтера

@himikakakakak - 2 бр. FingerMouse

@radex - слушалките са за теб. Има други мишки - харесай си....

@gundur - ако някой преди теб се откаже за FingerMouse...

Пълначките са за определени модели и на снимките се виждат за кои са. ЕВЕНТУАЛНО, ако някой прецени, може да пълни и друг модел от съответната марка, но на своя отговорност !!!!!

Мишки за показалец имам общо 3 бр. Не познавам лично повечето от писалите и няма как да се разбере кой, кой е. През целия ден ще има човек в офиса. Аз обаче ще съм извън града и ще съм там след 17:30. Ако някой иска конкретно да се пазари за нещо с мен, нека заповяда след 17:30.

Лек ден на всички.

Sorry, не съм обърнал внимание. В такъв случай проблем ли ще е да ми го пратиш по куриер, за моя сметка разбира се.

С удоволствие ще го направя, но ще ти излезе поне с 10 лева отгоре..... а и за момента има колеги преди теб които са заявили по една бройка.... Ако не се появят до утре вечер, ще ти пусна по спийди един брой...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...