Jump to content
BulForum.com

On-line магазин

carmagedon

Recommended Posts

Търся on-line магазин за лепенки и стикери, където мога да им изпратя снимка от компютъра и те да ми я направят на стикер и да ми я пратят. Рових се из google, но не открих нищо полезно. Ако някой знае подобен сайт ще съм благодарен ако сподели. Мерси предварително.

Търся on-line магазин за лепенки и стикери, където мога да им изпратя снимка от компютъра и те да ми я направят на стикер и да ми я пратят. Рових се из google, но не открих нищо полезно. Ако някой знае подобен сайт ще съм благодарен ако сподели. Мерси предварително.

И аз по същия път минавах...такъв онлайн магазин едва ли ще намериш,но във всеки Office1Superstore приемат поръчки за лепенки.Трябва да си качиш желаните картинки на флашка или някакъв друг носител,носиш им ги в офиса,обясняваш за какво ще ти трябват и от какъв точно материал да са направени и мисля че в рамките на 4-5 дена са готови.Моите 2 лепенки ми излезнаха 50 стотинки :bgrin:

И аз по същия път минавах...такъв онлайн магазин едва ли ще намериш,но във всеки Office1Superstore приемат поръчки за лепенки.Трябва да си качиш желаните картинки на флашка или някакъв друг носител,носиш им ги в офиса,обясняваш за какво ще ти трябват и от какъв точно материал да са направени и мисля че в рамките на 4-5 дена са готови.Моите 2 лепенки ми излезнаха 50 стотинки :bgrin:

Хаха смешна цена. Още понеделник отивам. Само че моите картинки ще са малко по-големи като размер. Някъде 30cm на 25cm. Ще е проблем ли?

Хаха смешна цена. Още понеделник отивам. Само че моите картинки ще са малко по-големи като размер. Някъде 30cm на 25cm. Ще е проблем ли?

Мне.Пикапите им ако си ги виждал целите са облепени с лепенка така че размера едва ли ще е проблем :)

carmagedon

Беше ли там днес ?

Чудя се ако ида с лаптопа да му вземат размерите

дели ше могат да ми направят такава лепенка за горната част на капака

щото е ЕбаЛси и кофти покритието и много се драска :X

а като отида за лепенки в офиса на кво трябва да занеса проекта ?

в смисъл като картинка или на аутокад или там квото е ?

а като отида за лепенки в офиса на кво трябва да занеса проекта ?

в смисъл като картинка или на аутокад или там квото е ?

Аз моя го занесох като картинка...до колкото знам е най-добре да е bmp. файл щото може да се променя големината без да се размазва ли кфо беше там...бали му мамата.Носиш го на една картинка и ако има нещо те щи кажат

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...