carmagedon Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Търся on-line магазин за лепенки и стикери, където мога да им изпратя снимка от компютъра и те да ми я направят на стикер и да ми я пратят. Рових се из google, но не открих нищо полезно. Ако някой знае подобен сайт ще съм благодарен ако сподели. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Търся on-line магазин за лепенки и стикери, където мога да им изпратя снимка от компютъра и те да ми я направят на стикер и да ми я пратят. Рових се из google, но не открих нищо полезно. Ако някой знае подобен сайт ще съм благодарен ако сподели. Мерси предварително. И аз по същия път минавах...такъв онлайн магазин едва ли ще намериш,но във всеки Office1Superstore приемат поръчки за лепенки.Трябва да си качиш желаните картинки на флашка или някакъв друг носител,носиш им ги в офиса,обясняваш за какво ще ти трябват и от какъв точно материал да са направени и мисля че в рамките на 4-5 дена са готови.Моите 2 лепенки ми излезнаха 50 стотинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmagedon Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 И аз по същия път минавах...такъв онлайн магазин едва ли ще намериш,но във всеки Office1Superstore приемат поръчки за лепенки.Трябва да си качиш желаните картинки на флашка или някакъв друг носител,носиш им ги в офиса,обясняваш за какво ще ти трябват и от какъв точно материал да са направени и мисля че в рамките на 4-5 дена са готови.Моите 2 лепенки ми излезнаха 50 стотинки Хаха смешна цена. Още понеделник отивам. Само че моите картинки ще са малко по-големи като размер. Някъде 30cm на 25cm. Ще е проблем ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Хаха смешна цена. Още понеделник отивам. Само че моите картинки ще са малко по-големи като размер. Някъде 30cm на 25cm. Ще е проблем ли? Мне.Пикапите им ако си ги виждал целите са облепени с лепенка така че размера едва ли ще е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 carmagedon Беше ли там днес ? Чудя се ако ида с лаптопа да му вземат размерите дели ше могат да ми направят такава лепенка за горната част на капака щото е ЕбаЛси и кофти покритието и много се драска :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 а като отида за лепенки в офиса на кво трябва да занеса проекта ? в смисъл като картинка или на аутокад или там квото е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 а като отида за лепенки в офиса на кво трябва да занеса проекта ?в смисъл като картинка или на аутокад или там квото е ? Аз моя го занесох като картинка...до колкото знам е най-добре да е bmp. файл щото може да се променя големината без да се размазва ли кфо беше там...бали му мамата.Носиш го на една картинка и ако има нещо те щи кажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.