gadniqt Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Как мога да си направя 2-ве връзки,като на едната съм оказал IP-тата,DNS,Subnet,а на другата е на "Оbtain Automaticaly" и аз да си избирам просто коя от 2-те да е активна,а не всеки път като променям да си въвеждам IP-тата,DNS,Subnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 С копи пейст не става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 С копи пейст не става ли? Нещо не те разбрах......копи/пейст на връзката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Заблудил съм се. Само VPN-а може да му се прави копи, ама нямах виндовс под ръка Това ще ти свърши работа: http://www.netsetman.com/index.php?s=nsm Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 Заблудил съм се. Само VPN-а може да му се прави копи, ама нямах виндовс под ръка Това ще ти свърши работа: http://www.netsetman.com/index.php?s=nsm Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Реших да ползвам тази стара тема, за да не отварям нова само за един въпрос. Не съм много наясно относно безжичните технологии, тъй като отскоро ми се налага да ги ползвам и искам да питам как е възможно да се свързвам автоматично към мрежа, която в списъка с прихванатите е маркирана като "Security-enabled (WPA)"? Ако опитам ръчно да се свържа с нея ми иска парола, но когато оставя на автоматиката се свързва някакси без да пита нищо. Има добра връзка, въпреки, че е само на 1 чертичка. Просто ми е интересно как става тоя номер... П.П. Ако има някакво значение - мрежата е надписана като "BTC-ADSL". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Реших да ползвам тази стара тема, за да не отварям нова само за един въпрос. Не съм много наясно относно безжичните технологии, тъй като отскоро ми се налага да ги ползвам и искам да питам как е възможно да се свързвам автоматично към мрежа, която в списъка с прихванатите е маркирана като "Security-enabled (WPA)"? Ако опитам ръчно да се свържа с нея ми иска парола, но когато оставя на автоматиката се свързва някакси без да пита нищо. Има добра връзка, въпреки, че е само на 1 чертичка. Просто ми е интересно как става тоя номер... П.П. Ако има някакво значение - мрежата е надписана като "BTC-ADSL". А за каква OS говорим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 А за каква OS говорим ? XP SP3 Освен това забелязвам и друго странно нещо - или мрежата "BTC-ADSL" притежава изкуствен интелект, или интелектът на този, дето я настройва му идва в по-малко. Снощи в скобите до тази мрежа стоеше (WPA) ; днес е вече (WPA2), а когато се свържа (пак с помощта на автоматиката), ми изписва, че съм се свързал успешно с незащитена мрежа. А може картата ми да притежава вътрешен алгоритъм за разбиване на защитени мрежи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Сигурно wireless рутера има бъгове или някакси собственика е успял да сложи "защита" без парола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.