stariq Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Продава се SIEMENS S65,много запазен,без следи от употреба,телефонът работи перфектно,използван е само за разговори,а батерията му издържа 4 дена...Това е наи-високият клас на Сименс и е произведен от много качествении материали- стъкло,метал и здрава пласмаса,поради които е е в такова състояние.Гаранцията е изтекла,но я пазя за да докажа произхода. Технияески данни: *Цветен дисплей 65к *Блуутут *Инфраред *Слот за карта ММЦ *Камера - 1.3 МП *Вътрешна памет -10 МБ *Дисплеят е от СТЪКЛО *МЕТАЛЕН КОРПУС АКТУАЛНИ СНИМКИ: ЦЕНА : 50 лв (подлежи на лек коментар) ОТ Пловдив съм, пращам по куриер за цялата страна ЗА връзка с мен: На ЛС на номер: 0886935044 по Скайп: Van4ev1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stariq Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 40 лв,крайна цена..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Заинтересувах се от металния корпус и стъклото, т.к. ми трябва евтин и здрав телефон, но освен, че това е един от последните бъгави телефони преди оттеглянето на Сименс от производството на гсм-и, не успях да прочета нито за метален корпус, нито за стъкло. Яд ме е за загубеното време! http://www.mobile-review.com/review/siemens-s65.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny Boss Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Заинтересувах се от металния корпус и стъклото, т.к. ми трябва евтин и здрав телефон, но освен, че това е един от последните бъгави телефони преди оттеглянето на Сименс от производството на гсм-и, не успях да прочета нито за метален корпус, нито за стъкло. Яд ме е за загубеното време! http://www.mobile-review.com/review/siemens-s65.shtml С риск да спамя мога да ти кажа,че тоя телефон е супер.Ти казваш,че е бъгав,1-2 пача и смяна на версията с най-новата го прави пушка.Лично аз съм имал такъв телефон и знам какво може да прави,даже като падне цената може и да го взема.Иначе и аз не знам за какъв метален корпус се разправя в темата щото на моя стария нямаше такива работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stariq Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 Металния корпус е отпред на предния панел цялата обвивка,а телефона е с последния фирмъер за модела,не е сменяан просто е купен доста късно ,също така е произведен в Германия,имам го вече доста време и не е показал никакав проблем....аз относно цената...пишете ми на скайпа и може да измислим нещо....За тези пари ако някой може да намери по-хубав и запазен телефон,ЕВАЛА МУ ПРАВЯ...който го вземе сименсчето ще е късметлия...почти нов телефон за 40 лв...с камера,буутут,голям дисплеи,инфраред и слот за карта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stariq Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 Продаден....честито!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.