DJ Mighty K Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Здравейте! Някой би ли отделил малко време за да ме запознае с това как мога да пусна он лайн радио от моя компютър... какъв е принципът,плаща ли се нещо,системни изисквания,софтуеър.... ? Благодаря предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 ti nedovijdash li ili narochno puskash taq tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted April 1, 2004 Author Share Posted April 1, 2004 Много е вероятно да недовиждам да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Погледни горната тема. Търси в Гугле.ком. Знам, че има plug-in за Winamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted April 1, 2004 Author Share Posted April 1, 2004 Погледнах темата за радиото от важните теми която е... там не пише нищо което ме устройва... а на мен ми трябва някой който да ми каже всичко за радиата он лайн защото си нямам абсолутно никаква идея как може да се реализира една такава идея за направата на такова радио ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted April 1, 2004 Author Share Posted April 1, 2004 опа... мисля че разбрах... тази тема не трябва да е тук а отгоре там където е "как да направим"... извинявам се !Но ако някой знае може да пише и тук ако не я затворят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.