velikiat Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 puskam si edna pesen[ne e ot pesenta] i se blokiraha absolutno si4ki nastroiki za voluma... kato kliknesh 2 puti i pishe, 4e nqma aktivirani mixer devices sound kartata mi e AC97 , nqma virusi, ima draiveri i stava za pruv put! Sho taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 qven bug preinstalirai si driverite za zvukovata karta i moje bi winampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 mi az restartirah i sa opravi... ako pak se poqvi she preinstaliram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 mi az restartirah i sa opravi...ako pak se poqvi she preinstaliram Restarta e u4udva6to efektiven instrument za popravqne na vsi4ko, koeto do predi malko e rabotilo i izvednyj po4va da dava stranni syob6teniq... Ama predi restart po takava pri4ina proveri za ne6to novo v msconfig, 4e moje da si lepnal nekoe jivotin4e /Principno Polojenie! Za tvoq slu4ai- edva li ima6 "gostin4e"!/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.