colonell Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 ACER ASPIRE 5315-302G16MI – НОВ! INTEL ® CELERON® M 560 (2.13 GHZ, 1MB L2CACHE) 15.4" (40 CM.) WXGA TFT CRYSTALBRITE RAM 2GB DDR II HDD 160 GB SATA 5400 DVD+/-RW SUPER MULTI VIDEO INTEL® GMA X3100, UP TO 358MB RJ-11, 3x USB2.0 FAX 56.6 K, LAN, S-Video/TV-Out WIRELESS 802.11 B/G OS LINUX ТЕГЛО 2.88 КГ Пускан е само 1 път. С оставаща гаранция 6 месеца. Дава се както е комплект – кутия, книжки, Windows, + чисто нова оптична мишка Skype: psc-69 Цена 650лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 sorry za offtopica (imam takav laptop) vaprosnia laptop shte gasne ima problemi s ohlajdaneto i ne vinagi s biosa se opravia. Inache mashinkata e jelqzo. Uspeh s prodajbata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 Лаптопа не е лично мой, днес ми го донесе един приятел. Всъщност е на приятелката му. Просто нямала интерес вече и не работела на него. Нямам впечатления от машината и не знам дали принципно дават дефекти. Те ми казаха, че работи отлично, просто им е излишен. А и предвид че си има гаранция - не виждам причина за притеснения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmile Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Е първо казваш, че е пускан само 1 път, а после, че: Просто нямала интерес вече и не работела на него. Той е ползван поне 6 м. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 от мен 400 лв,след тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 cmile , казвам това, което казвам. Бил е в нея няколко месеца, но е пускан 1 път, така по-ясно ли е ? plamen22, много интересно предложение, но....няма да си правя и труда да я питам дали ще го приеме или не, сори Не си чешете езиците само ами дайте по същество! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 ти май на взе за балъци,асера идва с виста,има ХП качено,знаеш ли колко рестарта са това и куп програми има ,та каче това -Бил е в нея няколко месеца, но е пускан 1 път, така по-ясно ли е ? на руския пазар ,при положение че има АСУСИ за по 700 лв (дилърски цени) 650 за този ,може ако са остана ли балъци, а това че ти предлагам 400 лв и ти се виждат малко ме навява на мисълта че си посредник на сделка за когото няма да остане нищо, и да не съм офф-410 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Видях, че диска с операционната сисмета даже не е разпечатван, съответно лепенката не е залепена отдолу, вероятно е закупен "чист" и му е сложена ОС. Не съм ги питал , но мога да го направя. Под достойнството ми е да споря за глупости /руския пазар и т.н./ и да се отклоняваме от темата. Важното е : 1. продава се лаптоп 2. собственика си има минимум на цената Всичко друго са празни приказки. Ако желаете , мога да ви дам телефона на момичето или приятеля й и да се разберете. Лично за тебе , plamen22, цената е твърда - 650лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Видях, че диска с операционната сисмета даже не е разпечатван, съответно лепенката не е залепена отдолу, вероятно е закупен "чист" и му е сложена ОС. Това не е операционна система,а имидж сложен на диск,за да може като се скапе да си върнеш имиджа. Тоест този диск съдържа инсталираната операционна система,драйверите и приложните програми към лаптопа. Той не може да работи на друга машина освен на тази.И обикновено холограмния стикер е залепен отдолу на лаптопа ако той се продава с операционна система Windows Vista. Проблема с охлаждането има решение на страницата на Acer. Ако на някой не му се занимав да чете и има проблем с лаптопа си нека ми пише ЛС да му обясня. Наистина тези лаптопи прегряват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 не ми къкайте обявата , ако наистина имат този проблем, да са изтеглени от пазара вече ! Не изключвам единични бройки да го имат проблема, но не трябва да се съди за всички, защото аз също съм виждал лаптоп за прегрява ама беше DELL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 НОВА ЦЕНА - 610 лв като си поемате транспорта вие !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 ПРОДАДЕН, ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА , МЕРСИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.