bat6oko Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 vidqh 4e e too big ama 6a go opravq izkam si stariq... ...ne pomnia kvo pi6e6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Ako pogledne6 kakuv ti e sega6niq podpis 6te razbere6 6to ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 da ama v stariq si imah informaciq za PC-to koqto nqmam ot kade da q vidq pak ako nqkoi moje da go vurne da si go oprqvq 6a sam mu mn. blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 И на мен ми изтриха хубавия signature - тези терористи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Вие сте болни... идете се прегледайте при някой психоаналитик... Модерното здравеопазване трябва да открие кабинет за консултации на хора с проблеми във виртуалния свят... МНЗ предупреждава - продължителния престой във чатове и форуми е вреден за вашия социален живот и често води до идиотизъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Че от социален живот отдавна много от нас са се отказали, това е самоосъзнат факт! На психоаналитик лично аз нямам нужда да ходя. Диагнозата ми е нещо от рода на: acute self-reinforcing delusion. При все това, твоите заключения не решават проблема с мистериозно изчезващите signature-и!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 При все това, твоите заключения не решават проблема с мистериозно изчезващите signature-и!!! Какво значи "мистериозно изчезващите signature-и" Ако е над 100пиксела (височина) отива ... . Не говоря за специално твоя случай, а попринцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Как да преброим 100 пиксела височина - текст? С мишката ли? Цък 1, цък 2, цък 3... до 100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Какво значи "мистериозно изчезващите signature-и" Ако е над 100пиксела (височина) отива ... . Не говоря за специално твоя случай, а попринцип Като гледам има хора с няколко с по две картинки(към 100пикс.)една върху друга.Мойта я изтриха сигурно за т'ва че е била дълга Но така е редно.Гледам форуми дето си слагат цели снимки за signature и става пълен гъз Хубаво е че се следят тези неща във форумчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Кви са тия архивни теми дето ги изравяте не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.