Jump to content
BulForum.com

Eкрана ми се размазва!

shefa

Recommended Posts

maglata.gif

Eto tova e strannata kartinka, koqto se pokazva na ekrana mi, nai-chesto kogato izpolzvam Cute FTP 3.0 i vinagi kogato samo vkliucha mirc!

Vsichki tekstove se razmazvat! V prozoreca na mirc moga da procheta kakvo pishe, samo ako markiram texta i darja natisnat butona na mihskata!

Problema se reshava (vremenno) sled stand by!, no mnogo chesto barzo vaznikva pak!

Nqkoi ima li ideq kak moga da resha problema si cqlostno??

Za info: izpolzvam Windows 98, na mashina P 233 Mhz s 256 MB RAM, ako ima nqkakvo znachenie?

Predpolagam che problema e v Windows? no kade i kak da go resha?

1. reinstall na fontovete. malko e veroqtno no moje da e ot tqh

2. reinstall na driverite na video kartata

3. reinstall na windowsa

ko ne drugo pone tretoto vinagi pomaga .. no ne za dylgo :lol:

най-вероятно е от видеокартата, пробвай да намалиш хардуерното ускорение от windows-a. Имах едно време voodooRush правеше такива мазала, но се оправяше от та,

Да не си овърклокнал видеокартата? Аз като се бъзикам с честотата на мойта и се получават такива неща но не чак толкоз замазани.

1. reinstall na fontovete. malko e veroqtno no moje da e ot tqh

2. reinstall na driverite na video kartata

3. reinstall na windowsa

ko ne drugo pone tretoto vinagi pomaga .. no ne za dylgo :lol:

0. Деинстал на Флекстайп

От тук се започва... Освен ако не искаш още такива изненади с шрифтовете си...

Mnogo e veroqtno i videoto da e dalo nqkav defekt!!!Podoben problem se poqvi na edin moi priqtel i se okaza 4e videoto e defektno :)

Izkluchvam problema da e ot video kartata poradi prostata prichina che na nego ne mu sa razmazani vsichki bukvi.Kakto kaza fon_tomov na taska mu vsichko e 6+.I kartinkite sa mu ok i nadpisite,sledovatelno problema e 100 softueren.@Ov3rm4an i az mislq che e ot Flex Typiq :P No ako ne se oprai preinstall windows i vsichki problemi izchezvat :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...