Jump to content
BulForum.com

Голям гаф!!!

mafiot

Recommended Posts

Използвах Your Uninstaller да премахна една програма и без да се усетя

(английския ми е труден) програмата ме пита да изтрия всичко и аз казах да,

и ми изтри всчики филми и други.Опитах с възтоновяване на системата,но

само ми върна папките със субтитрите но без филмите.Има ли начин да се оправи кашата ?

да ти кажа честно, преди няколко дена пробвах една такава програма, която възстановява изтрити файлове. "върнах" един филм, но беше супер замазана картината т.е. за големи файлове, особено мултимедийни ... забрави! възстановяване на 100% е невъзможно.

sorry че те обезкуражих :(

Аз ще ти дам една програмка да пробваш, ама сега нета ми не е в осонбено добро състояние и едвам отварям, каквото и да било, камоли да uploadna, тъй че утре сутринта ще я кача, дано ти се оправят нещата, обаче наистина за токлкова големи файлове не зная как се държи и дали ще ги спаси. И недей да записваш нищо на дяла, където са ти били филмите.

програмата се казва Get Data Back или нещо такова

EDIT: Uspiah eto ti ia programkata, deistvai, ne me pitai oba4e kak se raboti s neia :) az predi sedmica ia polu4ih i izobshto ne sum sednal da vidia kakvo pravi

До колкото разбрах, тази програма, възстановява файлове, които са били на дадено място на харда. За това казах да не записваш нещо там където са ти били филмите за да не стане 'инфекция' :woot , сега за гасене на pc-to мисля, че няма да има проблеми ;) , но знам ли, пробвай и ще кажеш какво е станало

Опитах с възтоновяване на системата,но

само ми върна папките със субтитрите но без филмите.Има ли начин да се оправи кашата ?

Мисля че вече е късно да се направи каквото и да е.

Za tova pravete kato men.Ne vqrvaite na nito edna takava programa.Vijda se kakvo stava.Moga da si ka4a edinstveno Add Remove Plus.Vijdal sam q kak raboti na drugo PC.I da ne govorim za Windows Optimizer ili ne6to ot toq sort.Ot tova pak kvi beli sam vijdal da stavat. :cry :cry ;)

:allien

mafiot: Въпреки противоречията... много съжалявам за това което ти се е случило, но и моето мнение е същото като на netrootbg. Направо започвай да си теглиш наново филмите, които си изтрил. За следващият път, поне ще имаш обица на ухото. Успех!

mafiot , edinstvenia na4in da si vurnesh neshto na xarda e ako imash Norton Utility i si go del-nal prez Recycle Bin-a . s drugi programki mnogo me sumnqva ...

Нямам го.

Е ти запиши нещо отгоре на данните, пък после чакай да ги върне. Тези работи се правят веднага и без да се пипа *НИЩО*.

• 5 months later...

Благодаря,но това беше отдавна и свичко си замина. :punk

Работата се оправи с ново сваляне на филмите!

да ти кажа честно, преди няколко дена пробвах една такава програма, която възстановява изтрити файлове. "върнах" един филм, но беше супер замазана картината

Мухахахаха

едва ли ще е от "връщането" да ти кажа.

Сигурно и ако беше изтрил и после undelete-нал exe-то на F-Prot щеше да спира 20% по-малко вируси :woot

Не лъжете хората ей. Undelete е много лесен процес по принцип, но става много труден ако си записал нещо отгоре.

Принципа на изтриването е следния:

Когато ОС изтрива даден файл, тя не ходи по всички клъстери да записва нули, ами просто заменя първия символ от името на файла с Е5(Hex). Това е знак за ОС че файла е изтрит и клъстерите, които той заема са свободни за запис.

Ако се опитате да възстановите прясно изтрит файл, може и да нямате проблеми, но ако някои от клъстерите са вече overwrite-нати почти няма шанс освен ако не сте някой злобен луд учен, които с радост би отделил 1 месец в проследяване на адресите на всеки отделен клъстер с low level disk editor и извличане на информацията бит по бит :lol: Сигурно ви звучи абсурдно, но аз съм виждал да го правят пред очите ми и то точно един такъв "луд учен", женен за РС-то, но наистина магьосник :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...