mIRCata Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Вече се появиха доста устройства и софтуер на пазара. В GSM-и, навигации за коли и т.н. Картите за Бг доста са се подобрили и са много подробни. Кажете какво сте използвали. какви са ви наблюденията и забележките към различните устройства и софтуер. Аз за момента съм си набелязал Prestigio GeoVision 450, който използва IGO8. Харесва ми и окомплектовката, с която идва. Ако някой има преки наблюдения върху марката, устройствата и картите им, ще съм много благодарен ако си каже мнението за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 1. на теб за какво ти е навигация? 2. Не купувай нищо на Prestigio! - избери нещо на Гармин, Mio или TomTom - ако нямаш пари да си го позволиш си вземи телефон с вграден GPS - в смисъл за малко по-голяма сума получаваш телефон и гпс... Прегледа ли темите в форума: http://www.bulforum.com/index.php?act=Sear...mp;highlite=gps ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 Нещо не ще да зареди линка с търсенето. Колежката ми беше докарала в офиса един Гармин - еми нещо хич не ми хареса много дървено. А доколкото четох тоя 450 е с Windows CE, което предполага, че има начин да се пусне и друг софтуер на него освен навигационния. Или поне начини да се излъже и да тръгне и друго. Един вид става като PocketPC. Колко е възможно не знам, но ще се разровя още да видя. Поради каква причина не харесваш Prestigio? Колкото до телефона с GPS - трябва да е с такъв, който не иска постоянно връзка в интернет за да ми показва къде съм. А ми се струва, че тези телефони вече са доста над цената на навигацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Всичко що е с Windows Mobile/CE платформа може да се хакне и да се подкарат куп чудесии Телефоните не ти ги препоръчвам, защото батерията им пада страшно бързо като пуснеш GPS(С много малко изключения. На Митака телефона е едно от тях). И китайски да си вземеш, според мен няма да сгрешиш, даже по спомен, на тях им се качва доста по-лесно друг софтуер. Поздрави на Илийката и на останалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Ползвам такова, донесох няколко бройки от чужбина, включително и за мен. За сега съм доста доволен от тамагочито - работи идеално с iGO6 и 8 и последния TomTom, пробвах и друга май Навител или нещо подобно беше, ама не ми хареса. Може да се пускат филми(преобразувам ги с някаква програмка, даже със субтитрите - става около 250МВ), а също МР3 свири. Като заключение - китайско е ама бива, а и батерията изкара 5,5 часа. За мен специално, се губи смисъла от марково и скъпо тамагочи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 ей това ползвам, много съм доволен http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16858108251 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.