djdoubled Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Някой наясно ли е как се кандидатства за Работа в Mall Plovdiv,търсих в гугъл и в сайтовете на някои от наемателите но не намерих нищо.Интересуват ме главно магазините за маркови дрехи,Benetton,Mexx,Replay,Levi's и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 кандидатства се на място--- Иди разгледай и питай.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flear Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Проверявай в джобс.бг последно там гледах за левис и за други неща към мола успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Проверявай в джобс.бг последно там гледах за левис и за други неща към мола успех Да аз също с Jobs.bg намерих тяхна обява, а най-добре ако имаш познат, един приятел се уреди вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 офф/ кога ще отваря тоя мол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 За баба марта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Зор ще видим да успеем за баба ви Марта... Поначало от понеделник вече трябва да започне да се зареждат магазините и обектите вътре, но има още много довършителни работи... Да не казвам какво е да се разправяш с евреи и техните прищевки всеки ден !!! А за кандидатстването за работа - мисля че след седмица ще е хубаво, който се интересува да отиде на място и ако успее, да говори със собствениците на магазините за работа. Че тая криза направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmarkov Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Слушам и не вярвам на очите си ! Да не би да е престижно вече да се работи като ПРОДАВАЧ/КА , че толкова напаряте за тоя МОЛ. Ако си мислите, че ще е нещо кой занае какво жестока се лъжете. Живях в София няколко год. и МОЛ-вете ми бяха интересни точно само 1-вия път и това беше - след това просто един малко по-голям хангар да се поразходиш. Точно 1-2 пъти съм намирал сносни стоки и то на приемливи цени иначе сичко друго си е като китайските и турски боклуци по центъра на безумни цени. Пък в тоя град пълен само с мишки заети да оцеляват незнам изобщо, кой ще ходи да си копува !!! Още от сега виждам грозната сцена : Само кибици дошли кой откадето фане и всеки се разкарва безцилно и завижда на 0,03 % които копуват . Успех Пловдивчани! МОЛ-а ще ви избави от кризата и скапаният Ви живот в тоя пропаднал град! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Боже, колко си зле... В тоя Молл няма да има само магазини, ще има кино, кафета, ресторанти, между които и Бъргър кинг (който аз чакам с нетърпение), работата няма да е само за продавачи. А ако си мислиш, че в Пловдив няма хора с пари, значи жестоко се лъжеш, не знам в коя миша дупка живееш, но мисля, че е време да си покажеш носа извън дупката и да видиш действителността, в която живееш... Вярно е, че не можем да се сравняваме със София в икономическо развитие, но честно казано аз и не искам да се развиваме като София... Така че, не знам кой ще завижда, но имам силно предчувствие, че ти ще си един от тях, като съдя по хейтърския ти пост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Боже, колко си зле... В тоя Молл няма да има само магазини, ще има кино, кафета, ресторанти, между които и Бъргър кинг (който аз чакам с нетърпение), работата няма да е само за продавачи. А ако си мислиш, че в Пловдив няма хора с пари, значи жестоко се лъжеш, не знам в коя миша дупка живееш, но мисля, че е време да си покажеш носа извън дупката и да видиш действителността, в която живееш... Вярно е, че не можем да се сравняваме със София в икономическо развитие, но честно казано аз и не искам да се развиваме като София... Така че, не знам кой ще завижда, но имам силно предчувствие, че ти ще си един от тях, като съдя по хейтърския ти пост... Аз съдя,че написалия поста е или на не повече от 5 години или никога не е ходил на училище...просто думи като купувам написани с О (кОпувам) ... без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Аз съдя,че написалия поста е или на не повече от 5 години или никога не е ходил на училище...просто думи като купувам написани с О (кОпувам) ... без коментар Това го казва човекът,пишещ кФо, кФа , кФи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Хайде да приключим с разсъжденията за икономическата ситуация в града. Ако не сте забелязали това тук е раздел за предлагане и търсене на работа - "Others" и "Тя и той" са малко по-надолу. Това дето пиша се отнася най-вече за nmarkov, а останалите постове ги третирам като естественото отражение на вълните след като камъкът е хвърлен в локвата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Ще отваря на 19-ти март днес видях един билборд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.