Jump to content
BulForum.com

Намерена флашка Kingston 2 GB

break

Recommended Posts

Така, продължавай, постни всичката информация във форума, след малко ще узнаем всичко за този човек... от една страна е гадно и леко забавно да се разбере повечко за него.

Е, то това само постната информация. За другото ще помисля за цени или направо да звъня на бтв и нова тв и да се договаряме. ;)

Еее...поне поканата за сватбата вече я имаш със сигурност...и да споделиш после какво е имало за ядене и пиене...и дали е била готина булката... :devil

То не е точно покана, ами нещо като етикет за предна обложка, но нищо не ми пречи да се вместя в някоя от масите. ;) За сега само знам, че ще има 30 годишна ракия. :beer: :grin:

То се е видяло, че няма какво да остане скрито в тзая пуста флашка, ами вземете солжете на видно място готовите документи за САПАРД и ФЗ, та има образци за всички. Проектите също биха били интересни да се видят.

Вече са му се отблагодарили като са го пратили да поплува с кола сред рибите в някой от по-големите язовири, ест. вързан в багажника - като примерен водолаз :D :D :D

Не сериозно, пиши какво е станало.И на мен ми интересно какво отношение си срещнал.

Днес следобеда се срещнахме и му я върнах. Разбрах, че се е оженил тази неделя, така че изтървах вип мястото. ;) Честитих му, човека почерпи и всеки си тръгна доволен.

Беше малко трудно да го открия, защото в пловдивските телефони на фонд Земеделие, където мислех че работи, не отговаря никой. Накрая звъннах на общината и от един колега на друг накрая ми дадоха домашния му телефон, защото е в отпуска. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...