break Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 Така, продължавай, постни всичката информация във форума, след малко ще узнаем всичко за този човек... от една страна е гадно и леко забавно да се разбере повечко за него. Е, то това само постната информация. За другото ще помисля за цени или направо да звъня на бтв и нова тв и да се договаряме. Еее...поне поканата за сватбата вече я имаш със сигурност...и да споделиш после какво е имало за ядене и пиене...и дали е била готина булката... То не е точно покана, ами нещо като етикет за предна обложка, но нищо не ми пречи да се вместя в някоя от масите. За сега само знам, че ще има 30 годишна ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 то,ако документите са важни сигурно без проблем ще си "почетен гост" на сватбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 То се е видяло, че няма какво да остане скрито в тзая пуста флашка, ами вземете солжете на видно място готовите документи за САПАРД и ФЗ, та има образци за всички. Проектите също биха били интересни да се видят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Абе к'во стана с тая флашка...върна ли я...не я ли върна...обмисляш още плана за изнудването ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Явно замисля сериозна конспирация, щом толкова време не е писал за развитието на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Вече са му се отблагодарили като са го пратили да поплува с кола сред рибите в някой от по-големите язовири, ест. вързан в багажника - като примерен водолаз :D Не сериозно, пиши какво е станало.И на мен ми интересно какво отношение си срещнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 Днес следобеда се срещнахме и му я върнах. Разбрах, че се е оженил тази неделя, така че изтървах вип мястото. Честитих му, човека почерпи и всеки си тръгна доволен. Беше малко трудно да го открия, защото в пловдивските телефони на фонд Земеделие, където мислех че работи, не отговаря никой. Накрая звъннах на общината и от един колега на друг накрая ми дадоха домашния му телефон, защото е в отпуска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Ееее....значи хепиендът е пълен. Моля затворете темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.