break Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Днеска намерих една флашка Kingston 2 GB на бул. "Мария Луиза". Пълна е с документи, пълномощни, бизнес планове към Сапард и фонд Земеделие и доста отчети. Така като гледам по документите е на Йосиф Ячев от Раковски. Ако някой си я позна или познава човека, да ми се обади. Флашката е тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Потърси в телефонния указател Йосиф Ячев, врътни един телефон да му кажеш, че си я намерил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Йосиф Серафимов Ячев член на общинския съвет на Раковски http://www.rakovski.bg/communal.php Сигурно е този. Може звъннеш в община Раковски за връзка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Да, точно същия е. Я виж ти какво ми попадна. Ами ще видим, понеделник може да му звънна, да се поизпоти първо малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Евала, че си правиш труда да помогнеш на човека! Достойно е за уважение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 понеделник може да му звънна, да се поизпоти първо малко. Е тва е глупаво..защо ще го бавиш изобщо?Информацията като гледам е вaжна и може да му трябва за момента - сигурен съм ,че ще ти дойде на крака, така че Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Пиши развръзката, интересно ми е, да не дойде на крака с двама биячи и да те обвини че си му я откраднал, боже, в тази абсурдна държава всичко е възможно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Е тва е глупаво..защо ще го бавиш изобщо?Информацията като гледам е вaжна и може да му трябва за момента - сигурен съм ,че ще ти дойде на крака, така че Тя общината да не работи почивните дни, не усещаш ли сарказма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Грешка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 дай да видим кво има може да го изнудваме и да станем богати , и без тва тия съветници за никъв х♚й не стават..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Може да разкрием някоя схема за източване на мангизи... я качи файловете някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Пиши развръзката, интересно ми е, да не дойде на крака с двама биячи и да те обвини че си му я откраднал, боже, в тази абсурдна държава всичко е възможно! Е, той ще се подсигури, ще я остави някъде на скришно, под някоя кофа, и ще му каже къде да си я намери, па ако остави на мястото и някой лев, добре дошло. Само трябва да обучи кучето си да отиде да вземе незабелязано парите, че може с бинокъл да следят кой ще ги вземе... Ако това наистина са важни документи, които даже не са за рагласяване, примерно някаква тайна, и гледай само каква небрежност на флашка да се разнасят такива неща, с такава вероятност да се изгуби. Ама предвид какви неща научих от един познат наскоро, за сигурността по Бг институциите, при това важни институции, не само съм претръпнал относно бехаберието и пословичната некомпетентност, ширеща се по високите етажи, ами и направо нищо не може да ме учуди, каквото и да се случи вече в нашата "родина". Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Качи ги ве, да разберем и ние как крадат пари да крадем и ние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Качи ги ве, да разберем и ние как крадат пари да крадем и ние. Виж,ся! Който си го може - го може! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 @break, направи ли си вече копие? Най-вероятно тези документи оня си ги има в компютъра и/или на дискове, а флашката му е само за разнасяне на копията...никой няма да държи само в един екземпляр и то на флашка важни документи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Да поздравя колегата за честността и коректността! Тези флашки вече струват левчета, но понякога може да се окаже, че информацията в тях е стотици , даже хиляди пъти по-скъпа за собствениците! Познавам човек, който си затри тримесечен труд поради глупостта си да си остави ЕДИНСТВЕНОТО копие на проект върху флашката си, която изгоря... Така че браво на break за постъпката!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Запиши всичко от флашката на двд , прати му двд-то , а флашката си я запази като награда за доброто дело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Пазу, това дето предлагаш е доста тъпо, а и из другите теми, където пишеш тази вечер не си много адекватен - да не си пил нещо за настроение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Пазу, това дето предлагаш е доста тъпо, а и из другите теми, където пишеш тази вечер не си много адекватен - да не си пил нещо за настроение? то да беше само 1но ... . И тва е по случай че днеска победих в последната обиколка дядо мраз , благодарение на това че ми обясни някой тънкости при взимането на определени завой Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Пазу, това дето предлагаш е доста тъпо, а и из другите теми, където пишеш тази вечер не си много адекватен - да не си пил нещо за настроение? Хахахах Откровен си до болка и забавен както винаги.(много деликатно го наля) .А иначе не става въпрос за цената(10-15 лв да струва такава флашка...), ами за постъпката, евала на @БрейкНек за постъпката, аз ако бях щях да копна инфото на нещо като цд или двд, да го дам на бюрократа и да си сложа флашката в трансмитера в колата, който ги яде като топъл хляб, 3 е изгорил досега, защастие последната е 128мица. Иначе ако не му трябва на човек флашка, не си струва да се прави на циганин да се излага пред човека да му поднася файловете на ДВД П.П: то да беше само 1но ... . И тва е по случай че днеска победих в последната обиколка дядо мраз , благодарение на това че ми обясни някой тънкости при взимането на определени завой Ама картинг ли ходите да карате или се дърпате някъде, ако е 2то искам да дойда да гледам някой път. ; ) Да също така не си струва човек да се прави на циганин че да гори по един кашон флашки в трансмитера на колата , ами да вземе да си купи едно свястно сд/двд Не е това причината да съм с трансмитер.Майка ми и баща ми са с ЦД-та в колите и са ми много смешни като почнат всеки път да ги свалят тея панели да вкарват и изкарват дискове....на всичкото отгоре на баща ми прескача супер много като минеш през някоя дупка.Освен това съм забелязал, че едно цд повече от няколко месеца не изкарва, просто почва да прекъсва после, незнам защо....и записваш ново.... А и освен това съм с едни толкова умряли колонки в колата, че не си струва да инвестирам в музика....точно в тая умряла кола :Д От трансмитерчето съм много доволен, врътвам ключа, пускам радиото и си ми вади желаните песнички, кво повече.... Така и не отговори на въпроса... И пиши на едит, че спамим и 2мата темата в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Иначе ако не му трябва на човек флашка, не си струва да се прави на циганин да се излага пред човека да му поднася файловете на ДВД Да също така не си струва човек да се прави на циганин че да гори по един кашон флашки в трансмитера на колата , ами да вземе да си купи едно свястно сд/двд ПП. Картинг - да . А иначе сд-та с usb са около 250 лв , относно инвестицията в музиката и колата ... нали знаеш стара чанта ,ама лачена Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 дай да видим кво има може да го изнудваме и да станем богати , и без тва тия съветници за никъв х♚й не стават..... Има доста пълномощни и бизнес проекти, различни договори, технически карти и отчети. Всичко е в сферата на земеделието. Ако някой реши да кандидатства по Сапард или фонд Земеделие, има доста готови проекти. @break, направи ли си вече копие? Най-вероятно тези документи оня си ги има в компютъра и/или на дискове, а флашката му е само за разнасяне на копията...никой няма да държи само в един екземпляр и то на флашка важни документи. Още не съм направил копия, но може да си запазя нещо. А за документите, може да си ги има и другаде, но може пък и да не, знаеш ли. А може и събирането им наново след това да е трудно. Има файлове от преди 3 и повече години, но има и пресни пресни, от преди 2 дена. А и човека скоро май ще се жени, защото има и готови образци за покани и таблица за разпределение на местата на гостите. П.П. Иначе флашка аз си имам 1GB, друга не ми и трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 А и човека скоро май ще се жени, защото има и готови образци за покани и таблица за разпределение на местата на гостите. Еее...поне поканата за сватбата вече я имаш със сигурност...и да споделиш после какво е имало за ядене и пиене...и дали е била готина булката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Така, продължавай, постни всичката информация във форума, след малко ще узнаем всичко за този човек... от една страна е гадно и леко забавно да се разбере повечко за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Звънни му де стига толкова напрежение за чуека развалил си е уикенда звънни му да му каеш че си я намерил, че да може да спи спокойно Btw майката на гаджето е счетоводител ако пратиш някой от файловете ше станем богати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.