tango Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 продавам терминала от тази тема: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=74934 всичко по него си работи,но не е това за което го планувахме слагам ориентировъчна цена от 35 30 лв. възможен е и коментар по-цената в прилични граници това е от мен ще се радвам ако на някой му върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nf1 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Освен ноговия си WinCE може ли да се настрои да boot-ва по PXE протокол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 приятел въобще не знам какво ми говориш аз даже от форума разбрах,че има вградена ОС ти ме питаш толкова сложни неща нещо мярнах в гугъл,че може да се преинсталира на Linux и това,е което имам като информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 нова цена-30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 само за протокола за какво точно се ползва тва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 само за протокола за какво точно се ползва тва ? до колкото разбрах е нещо като специализиран компютър за сървър,използват го още джипитата да влизат в Нет-а и да проверяват дали имаш платени здравни осигуровки-на това се викало терминал така ми обясниха Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 темата може да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.