RaptoR Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 hahahahahaha МНОГО по-грозни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Поредната "грозна" ягодка, която всъщност се явява наследника на "Калифорния". Понеже някои думички от обясненията в клипа не ги разбрах и тук-там пусках AI-субтитрите от тубата - на едно място (2.58) ми направи впечатление, че "изкуственият интелект" на ютюбския риълтайм превод, след една от репликите, където се чуваше единствено звука от двигателя, случайно или не интерпретира своеобразно това място като написа в скоби (Music). Едит: От любопитство изгледах пак клипа изцяло със субтитри - не е била случайна интерпретация...изолираният звук от двигателя навсякъде е преведен като (Music). https://www.youtube.com/watch?v=XJs0sqCnTpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Просто за гледане... П.П. ...и който се обади, че колата е грозна, не му харесва или изобщо каже нещо дето на мен не ми харесва - автоматически получава бан! Еми на мен не ми харесва. Ебати и грозното синьо-сиво А тоя до нея ми мяза на джендър трето поколение. E те тва ми харесва: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Еми на мен не ми харесва. Ебати и грозното синьо-сиво Е ми...обещал съм, а обещанията трябва да се спазват - ето ти един . Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Е ми...обещал съм, а обещанията трябва да се спазват - ето ти един . Thank you very much. Have a nice day Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 https://www.facebook.com/MotorFanatics27/videos/1815299998774018/ Повръщах 3 пъти за 1 мин гледане на втория клип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Повръщах 3 пъти за 1 мин гледане на втория клип Тия електрички вадят много як звук! Пък и самото състезание изглежда е изпълнено с много повече динамика и екшън! Определено изглежда много по-добре от бензиновата класика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Тия електрички вадят много як звук! Пък и самото състезание изглежда е изпълнено с много повече динамика и екшън! Определено изглежда много по-добре от бензиновата класика! Ибупрофен 800...явно си с много силен главобол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Чефо, абстрахирай за момент от омразата ти към електричките и кажи обективно това състезание не е ли далеч по-динамично и с много повече екшън от онази тотална скука, наречена Ф1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Чефо, абстрахирай за момент от омразата ти към електричките и кажи обективно това състезание не е ли далеч по-динамично и с много повече екшън от онази тотална скука, наречена Ф1? Не си сериозен, нали. Дори една кола да върти пак ще е по-интересно от тая глупост с тролеи. Съжалявам за сегашната Ф1, но нищо не зависи от мен. https://youtu.be/Z_uAZYp8elI Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Чефо, абстрахирай за момент от омразата ти към електричките и кажи обективно това състезание не е ли далеч по-динамично и с много повече екшън от онази тотална скука, наречена Ф1? Ти май верно си мисирясал тотално. Дори и аз не мога да икзтърпя повече от 2-3 минути от тая пародия. Това е подигравка със спорта, с институцията, която вече тотално съсипаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 ... това състезание не е ли далеч по-динамично и с много повече екшън от онази тотална скука, наречена Ф1? Вече и канадци не са...малко по малко се превръщат в джендъри.... Абе знаех си аз, че обстановката там ти действа ретроградно, но не мислех, че толкова бързо. То от формулата тръгна и че отдавна не е онова дето беше - така си е, но трябва да имаш доста развинтено въображение, за да видиш някаква динамика и какъвто и да е екшън точно в електрическата формула. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Всъщност, може, евентуално, като че ли - ако подминеш втория промил и си пуснеш музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Трябва да е бавна музика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Ебаси турбото D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Е тва вече си е звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 Ако някой се чуди как аджеба се получават ситуации като тази долу... ...ето така: https://www.youtube.com/watch?v=lMq4OQoKEhY&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Обаче ебаси и надземните катакомби дето ги имат в Италия...със сигурност си подават сол и захар през прозорците... https://www.youtube.com/watch?v=3kCvDfql324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.