Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Не ми ги обяснявай на мен тия неща, карам кола със същите коне - 170 коня правят между 7.5 и 8 секунди 0-100 ; за да наречеш нещо "бегачка", трябва да го "избяга" между 6 и 7 секунди, което определено прави между 200 и 250 коня (и дори нагоре, ако искаш да се приближиш към 6-те секунди). t9503.gif

Edit: А, да...сега мернах, че става дума за Пежо 106, което май трябва да е ~1 тон или малко по-малко - това леко подобрява нещата, но не достатъчно, предвид 168-те коня. Ако му качи отнякъде още 30-40 коня, за 1 тон кола вече ще е доста пъргаво.

а защо си мислиш, че твойта кола има нещо общо с тая....и защо си мислиш, че килограмите са ви еднакви...8 секунди...след 8 секунди и номера му трудно ще различаваш. ;)

Така е - няма общо, моята е по-красива. :bgrin:

Не ми ги обяснявай на мен тия неща, карам кола със същите коне - 170 коня правят между 7.5 и 8 секунди 0-100 ; за да наречеш нещо "бегачка", трябва да го "избяга" между 6 и 7 секунди, което определено прави между 200 и 250 коня (и дори нагоре, ако искаш да се приближиш към 6-те секунди). t9503.gif

а защо си мислиш, че твойта кола има нещо общо с тая....и защо си мислиш, че килограмите са ви еднакви...8 секунди...след 8 секунди и номера му трудно ще различаваш. ;)

170 коня... някой с такива коне в АЕ86 спечелиха най-големите дрифт шампионати, други стават първи по ралитата. Всичко е до потенциала на купето и карането, не времето 0-100 :)

170 коня... някой с такива коне в АЕ86 спечелиха най-големите дрифт шампионати, други стават първи по ралитата. Всичко е до потенциала на купето и карането, не времето 0-100 :)

което в случая беше 6.5 или по-малко...трябва да питам, за да не излъжа без да искам.

Вътре кочина с колани и 2 седалки ли е или има интериор?

И още повече, бил е 100 тонен нафтов камион!? Нещо не виждам връзката. Да го пуснат с CRX.

Вътре кочина с колани и 2 седалки ли е или има интериор?

И още повече, бил е 100 тонен нафтов камион!? Нещо не виждам връзката. Да го пуснат с CRX.

има още мегдан за олекотяване(кара се с 1 или 2 седалки :D ) ;). Иначе си върви много прилично с 13 секунден Сивик B20... Сега питах. 100-те ги хваща за....5,4(5) ;) . И не върви само на право ;)

А въпросния нафтов камион е оставил зад себе си Нисан 350Z. Аз приключих темата. Колата ме кефи, а и знам с какъв мерак си я правеше собственика. Не, че не се чува, но да кажа, че тунинга е атмосферен. За съжаление много рано удря прекъсвача - 7950 или 8050 беше.

Аха, и мармота тича след нея. :laughing1:

Невиждам кое е смешното. Пунтото ми е 915 кила, Пежото е по-леко, мощността му е двойна, оборотите повече, 100 октана или коктейл в резервоара и полусликове...Все още гледаш от твоята "2 тонна" камбанария.

Прочети пак какво е написал Оувърдрайва... ;)

Чефо, умно момче си, но не прави изводи за мен аз от какво се водя. Първо - камбанарията ми е само 1260 килограма, но в случая тя няма връзка с моите изводи ; второ - не вярвай сляпо на това, което някой ти е казал...На оня пич може и да му се ще с 900 кила/168 коня да слезе на 5.4-5.5 и културно ти е смъкнал 1 секунда. Вземи един прост калкулатор на конски сили и виж с тия коне дали изобщо може да слезеш под 6, а мисля, че ти е ясно, че в тоя диапазон, за всяко сваляне на 1 десета под 6 секунди, колко коня трябва да добавиш (или колко кила да махнеш). Дай да не спорим повече - нито ти си я засичал тази кола, нито пък мен ще убедиш, че с тия данни може да го докара до 5.5. :ninja:

Чефо, умно момче си, но не прави изводи за мен аз от какво се водя. Първо - камбанарията ми е само 1260 килограма, но в случая тя няма връзка с моите изводи ; второ - не вярвай сляпо на това, което някой ти е казал...На оня пич може и да му се ще с 900 кила/168 коня да слезе на 5.4-5.5 и културно ти е смъкнал 1 секунда. Вземи един прост калкулатор на конски сили и виж с тия коне дали изобщо може да слезеш под 6, а мисля, че ти е ясно, че в тоя диапазон, за всяко сваляне на 1 десета под 6 секунди, колко коня трябва да добавиш (или колко кила да махнеш). Дай да не спорим повече - нито ти си я засичал тази кола, нито пък мен ще убедиш, че с тия данни може да го докара до 5.5. :ninja:

Аз съм се возил бре :D. Че и съм я карал, но със стоков двигател, че и клип има как набира. Но....нека аз да греша ;)

Абе то и аз съм се возил на много места, ама така на око никога няма да си позволя да давам някакви конкретни данни....най-много да кажа "много яко беше".

П.П. И като казвам замерване, даже нямам предвид с хронометър, а с G-Tech например...като го видя на екрана това 5.5 секунди, официално ще ти се извиня. :))

Не ти трябва, ще се разориш... за обикновено Е30 говоря, такова ДТМ-ско да го купиш и да го караш трябва да дадеш парите за едно ферари и да имаш един гараж с бмв моторспорт резервни части :D

За да не съм офтопик

http://www.youtube.com/watch?v=440RWS2Tv1c

баси как го кара тоя боклук :blink:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

9

Студен старт от днес' date=' след малко ще допълня и топъл + малко обороти :)

и топло

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2[/quote']

Ако някой се чуди 2рия клип е не повече от 5200rpm.

Това колкото и да съм фен на звука на шестака няма да го изтрая, според мен трябват резонатори да обират тия гадни високи честоти и тътена като отнемеш газта :rolleyes:

Ето на моята малолитражка какво се получи:

http://www.youtube.com/watch?v=G_CmE1n3tho

Крайното гърне заглушава твърде много и скоро мисля да го изкормя леко :lol:

Тук е с оригиналната генерация на колата - на фи 50

http://www.youtube.com/watch?v=Aq0Gj9EYMi8&feature=relmfu

Сега мисля че имам 10-15 коня повече от на клипа, като сложа новия диф трябва да запиша пак...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...