Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Аз на Адриана Лима ще откажа заради Ферари...ти ми говориш за тази :)

Правилно. Подобни курветини колкото искаш при това ако толкова искаш може да ги имаш на цената на едно 18 годишно уиски, виж ферари няма кой да ти даде за по-малко от 4-цифрена сума за 1 ден. Пък и ферарито сигурно ще е доста по-запазено от мацката :lol: Поне това изглеждаше доста добре.

Черпя каса бира тоя, който познае в коя кола е президентът на Русия - Дм.Медведев. :woot

Ебаси кортежа.... Тук сигурно бяха изпраскали 100 коли. Освен атомна бомба незнам как ще го поразят по друг начин.

• 2 weeks later...

Вчера в София една "паркира" с 90 км/ч в Руския паметник, та по този повод едно клипче в същия дух.

П.П. Мене ако питате мадамата гонеше да сгази онази другата, дето пресичаше и се измъкна на косъм - много точно й следваше траекторията. :bgrin:

Всеки втори коментар - пускал нитрото затова така дърпало... Това НФС е промило мозъците на лапетиите :D Кой ти е чувал за турбо лаг...

Всеки втори коментар - пускал нитрото затова така дърпало... Това НФС е промило мозъците на лапетиите :D Кой ти е чувал за турбо лаг...

naruto_ultimate_ninjaпреди 24 мин.

0Стига с това нитро.... според мене това е Super Charger... за да набира така.... бтл за тези които не знаят какво е super charger - тои има силата на 7 турбо компресора %3A%29 просто казано

не си играе.

tova 100 % ima nitro... po princip nitro oksita uveli4ava dvoino konete.... ili tova bez nitro e imalo k1m 300 konq ili v deistvitelnost konete ne sa 650 a pone 1000

Тва ся дали го мисли или просто за ташак го е писал.

Какво мислене, те не мислят изобщо :D

Тоя сайт е пълен с дебилни лапетии, чак ми прави кеф да се заяждам с тях :woot

Иначе нисана е як, по ме кефи от R33 и R34.

Специален поздрав към Чефо и тъй като е силно препоръчително да се гледа поне на 480p & "фул скрийн", ето и

:

...даваме газ по правите...

И аз се канех да напиша, че кара супер пенсионерски и го е страх да вземе един завой както трябва...

Ето и нещо олдскуул от мен:

http://www.youtube.com/watch?v=Ju9ixGVGvpQ

Така се кара из планините, а не да те е страх да не одраскаш лъскавото си ферари, от което реално няма полза, щото никога няма да го караш както трябва ;)

Така се кара из планините, а не да те е страх да не одраскаш лъскавото си ферари, от което реално няма полза, щото никога няма да го караш както трябва ;)

То не е само заради одраскването, ами е чисто нов модел, дето все още не е и разработен както трябва....а и не кара на състезание все пак... ;)

То не е само заради одраскването, ами е чисто нов модел, дето все още не е и разработен както трябва....а и не кара на състезание все пак... ;)

точно....и дай Боже всеки му няколко Ферарита и едно, две дърти турбо БМВ-та...АМИН :D

• 1 month later...

Евала голямо постижение за 4 цилиндров мотор е това.

Най ме кефи къде са сложили турбото и дължината на "генерацията" :D

• 2 weeks later...

По-интересни са ми данните от снимката. Ако това от 0-100 е наистина 3,1 секунди....еГаси. Онова гнусно голямо ФАУ ВЕ с 1001 коня ги прави за 2,5, а има два пъти повече коне и цилиндри и много турбини хахахахах :D :D

• 2 weeks later...

Незнам дали е пускано, но ето една зарибявка с марката Рено 18+ :rolleyes:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ето малко хора, които МОГАТ да паркират... стига с тези клипчета за некадърните шофьори. Ето вижте как трябва да може да паркира един истински мъж

http://www.izgledai.me/%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D1%81-%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82/%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%82-video_2e7bf4a98.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...