Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

- Ей на тоя мотор не знам дали му е верен километража :D МоторЯ не е от слабите....май :blush:

Мерси за песничката :)

850-те мулета са на КОЛЕЛАТА...на двигателя са мааалко повечко :)

Накрая кво вика пича? Че при 80 мили в час и даване на гас е имало 30 фута диря от гумите?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Вива, Валентино Роси казва в неговата книга, че по времето на 500 кубиковите мотори в МотоГП е достигнал до извличането на 75-80% от потенциала на мотора, докато останалите пилоти сами казват, че това на практика е невъзможно, а най-много до 65%... За това и видяхме как ги разнасяше из пистите като лайнян вестник...

Та, мисълта ми е... мислиш ли, че след като той достига такива проценти, уличните раЦери с моторетките ще постигнат повече?:rolleyes:

Вива, Валентино Роси казва в неговата книга, че по времето на 500 кубиковите мотори в МотоГП е достигнал до извличането на 75-80% от потенциала на мотора, докато останалите пилоти сами казват, че това на практика е невъзможно, а най-много до 65%... За това и видяхме как ги разнасяше из пистите като лайнян вестник...

Та, мисълта ми е... мислиш ли, че след като той достига такива проценти, уличните раЦери с моторетките ще постигнат повече?:rolleyes:

Валентино Роси е про състезател, който има срещу себе си други професионалисти и машини на най-високо ниво. В стрийт рейсинга кво имаш...сликове, правилно "мушкане" на предавката и коне под капака. Определно много по-лесно ще се науча да редя предавки в правилния момент от това да карам на 16, 17 различни писти на топ ниво ;)

Еле пък като тръгваш от "летящ старт". Така че не е баш същото. Сичката газ в кИшето и тва е :D :D :D

Виж само къв никнейм си използвал по инерция :D

Няколко пъти сме коментирали, че като се слагат клипчета, към тях трябва да има и кратка анотация...

Е нали ужким се вижда заглавието? Поне аз го виждам.

То пък щото казва нещо смислено, както и повечето заглавия в ютюба и вибокса....Не разчитай на заглавията, а добавяй поне с 2-3 думи за какво иде реч в клипа.

Няколко пъти сме коментирали, че като се слагат клипчета, към тях трябва да има и кратка анотация...

Е нали ужким се вижда заглавието? Поне аз го виждам.

И баш кога си мислиш, че си лош иде батЯ ти и ти заплепва шамара зад врата >

HPF STAGE 4 - 1000HP+

И по някое време се появява Батя на батЯ и минава четвърт миля за под 8 секунди. :wacko:

http://www.youtube.com/watch?v=yBEeo6l3a6s&feature=related

Има едно клипче на жълт Корвет C6R LMGT1 версия...тестват го на 400 метра...мда ама през всичките 400 метра задницата сееше яко и пак даде 13.5...Ако някой намери клипчето ще се радвам да го постне. Аз го гледах на ГСМ.

• 3 weeks later...

Тва вече е избруталяване :D :D...И тия Американци кога ще се научат да ползват хубави мерни единици. От де да го знам 33 пси колко бара :D :D

от гугъл

33 pounds per square inch = 2.27526991 bars

Оу, да ... разкарвам магазин срещу 2бр е36 325/328 или е30 с 150+ матор :)

Второто за какво ти е - за да го караш бавничко и внимателно след като разбиеш първото ли? :lol:

Освен това ми се струва, че си забравил да добавиш още едно стадо коне към ония 150+...;)

Еми все пак сме двама съдружници у нашето предприятие - две ни трябват.

А е30ката със 150 кончета е напълно достатъчна хем да ме радва, хем да ми върши работа. Аз не съм състезател или нещо от сорта, просто да има сносен вървеж - а на това леко купенце и 150-200 магаренца стигат.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

епохално :D

Чефо, ако ти предложат това ферари за 1 ден или мадамата с големия балкон за 1 нощ - кое избираш? :devil

И за да не съм съвсем офтопик, ще те поздравя с едно тематично (за теб) клипче - араби се гаврят с F430. :f1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...