Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

10 минутно клипче (live, снимано от някой в публиката)

Че са добри - добри са...няма 2 мнения по въпроса, но и че умеят да правят шоу - това е извън всякакво съмнение. punk.gif

Само мен ли не ме кефи 4х4 дрифта и ралиджииските изпълнения... всъщност и в D1GP правят ево-тата и имрезите на задно.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ето едно клипче от миналата година на Калояново.Немско ли - не мерси :rolleyes:

Линка ти е кофти ;) дай ни твоя профил, така излиза собствения на юзъръза цъкащ на линка.

За феновете на франзели, тостери, гъша мас и какво ли още НЕ свързано с колите >

http://www.youtube.com/watch?v=4jfN2uACRU8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Myrep2aIgbw&feature=player_embedded

Хах, с тази мощност може да се ползва за голям самолет примерно... едва ли автомобил с това нещо ще е управляем wacko.gif

За феновете на франзели, тостери, гъша мас...

Къф е проблема, хората обичат да се заблуждават и да си вярват - имало някакъв Ангел с клио - човека карал перфектно и биел БМВистите, значи Рено е най-добрата кола... Алфите пък са един вид достъпно Ферари - всяка Алфа е спортна кола, при БМВ пък всяко 316i е дрифтачка и тн cool.gif

Хах, с тази мощност може да се ползва за голям самолет примерно... едва ли автомобил с това нещо ще е управляем wacko.gif

Къф е проблема, хората обичат да се заблуждават и да си вярват - имало някакъв Ангел с клио - човека карал перфектно и биел БМВистите, значи Рено е най-добрата кола... Алфите пък са един вид достъпно Ферари - всяка Алфа е спортна кола, при БМВ пък всяко 316i е дрифтачка и тн cool.gif

заради тия мъртво родени намразих марката.....освен е30. :)

И аз...

Наскоро гледах Оридо с такава Тойота, само че 1000 коня - постоянно я караше на полусъединител и съвсем леко докосваше газта, а отзад излизаха огромни облаци xmas.gif

Аз Рено карам доста от преди да знам, кой точно е Ангел и какво точно прави.За него разбрах преди 2 3 години като взех да чета активно Рено форума.

Факт е, че всеки квото кара за него е едва ли не най-доброто.Никой няма да убеди отсрещният в обратното.Да обаче немога да се съглася, че само едните може ли да правят коли другите не. Ако беше така всички щяхме да караме БМВ или Хонда. Нямаше да има други марки щото всеки щеше да си ги купува само тях. Факт е обаче, че почти всяка марка си има клуб, съответно и фенове та дори и в България.

А понеже споменахме Ангел, това е човека с червеното Клио от клипа. Клиото е "бая" олекотено. Няма вътре нищо освен 2 седалки и другите нужни пособия за каране. Вратите са раздупчени като швейцарско сирене, стъклата естествено са махнати с пластмаси.Мотора стоково е 150 коня, без турбо с подобрения.Точната мощност не я знам.Спирачките отпред са му 280 мм. двойно вентилирани.Постигнал е 3-то време в модифицираният клас на Калояново от всички карали там.За вас това ако е нищо за мен е много.Справка:

http://www.dracon.bg/latest/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=18

Не е точно така. Аз карам Тойота но съм си харесал един нисан (инфинити де) и знам колко е по-добър само че цената му е 5 пъти отгоре на тойотата ми (да не е и повече)... И на някое Ауди бих се качил или на Мерц (4х4 само че) само че те са още нагоре пък тойотата си ми вози доволно комфортно, има климатик и мога да блокирам задните стъкла за да не се заиграва поколението с тях, багажника голям - аз това търся от една кола. Има си кусури ама то без кусури нищо няма, ей ги БМВ-тата кви са грозни отпред половината :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...