Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

Според мен, за жените при карането на курсовете трябва да има специални уроци, които да са примерно още 1/3 от общото време и те включват само паркиране..

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Много отдавна не бях влизал в дрифтинга, сега влязох и чета какво станало на King Of Europe Serbia:

http://vimeo.com/12122737

Вижте кой е спечелил biggrin1.gif

Еее браво,браво кфо.Аз не можах да видя,че на колата му пише Теразид и точно си мислех-ей тоя пич как хуу дрифти и ХОП...българин :D

П.П.Сърбите пак показват,че колкото и да ни е неприятно,в някои отношения са доста по-напред от нас

На второто състезание миналогодишния шампион го е прецакал и е завършил 3-ти ако не бъркам.

Дунев остана в битката за 3-тото място. Съревнованието за бронзовия медал беше най-атрактивната част от състезанието, там Тодор победи отново с изпреварване сръбския шампион Боян Курбалия и с общ резултат от 220 точки остана едноличен лидер в класирането за шампионата пред Норберт Ковачик и Адам Керени с по 190 точки.

Следващият кръг от King of Europe ще се проведе в Испания на 18 юли 2010 г. на уникалното трасето на 2200 м надморска височина, където се провежда кръг от серийте Андрюс трофи.

А дано спечели King of Europe.

Правия 6так от r34, който смята да слага в колата ще му помогне доста при тази височина ( 600 к.с. май, май).

Веднага ми направи впечатление че другите са със сериозни спонсори, много скъп тунинг и докаран външен вид (колата на Дунев може би прави най-малко впечатление), но явно това няма значение колкото карането :)

Още като беше тъмно червен нисана гледах клипове от Калояново и Плевен и ми направи впечатление, че никой бг дрифтър не прави толкова перфектни траектории.

Дано има успех за напред и това да популяризира нещата в България :)

Веднага ми направи впечатление че другите са със сериозни спонсори, много скъп тунинг и докаран външен вид (колата на Дунев може би прави най-малко впечатление), но явно това няма значение колкото карането :)

Още като беше тъмно червен нисана гледах клипове от Калояново и Плевен и ми направи впечатление, че никой бг дрифтър не прави толкова перфектни траектории.

Тва горнотно дето го казваш го знам още като му правиха колата. В смисъл един познат има дейно участие за лепинките и т.н. В streefire-а на едно от клипчетата един американец му каза: Пич, трябва да се пробваш и в САЩ. И тогава му отговориха, че за това му трябва нов мотор и спонсор...и НИЩО друго :)

Дунев е бая добър. Стискам му палци тази година той да стане King of Europe.

В момента ми изникнаха в главата колите на Falken...Сериозна работа сериозни пачки

Къде можем да гледаме такива клипчета?

Въпреки че колата не беше специално подготвена за дрифт пак се вижда че е много добър.

Объркал съм се за това с траекториите - след като му е тунингован нисана е, виж на 0:52

Това е от миналата година в Унгария.

Аматьори...

Ето така се прави - Ромънски vs Арабски Burn-Out :D

:JC_golly: Баахти..., тоя иракчанина им счупи главите на всички... :bowdown: :bowdown:

• 3 weeks later...

http://www.youtube.com/watch?v=l4n5spSd3sw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Pb28cHZkx0Q&feature=related

---------------- част 1 -------------------------------------------- -------------------------- част 2 --------------------------

Gumball 3000, 2005г

m5 e39 vs. Porsch 911 (996)

сериозно подготвени

в "Битката за РИМ"

И ако може да си спестим брътвежите, че всички караме с 90, тия са луди и прочие - вече ги знаем, знаем и изводите, нека просто си изгледаме клиповете.

@Midex, това е защото сме българи :D те не знаят, че тука така си карат всички "батки". За мен впечатляващо е как успя Поршата да даде толкова зор, при положение, че нямаше никакви привилегии в трафика за разлика от тийм Polizei :)

• 3 weeks later...

2. Абе избягаха, ама още половин метър им трябваше...таман ако някой се беше спънал например. :ghost

П.П. А на долното клипче хубавите коли на тая улица май наистина са малко по-нагъсто от тези на "Витошка". :rolleyes:

Офтопик Едит: Абе мама му стара само при мен ли се получава - някой може ли на това клипче да се опита да го превърти до произволно място...аз мога да го пусна или само отначало, или от втората трета. :(

-------------------------------------------------------------

И още едно от мен - "Golf bi-turbo 740ps rulez!" Самолет! :f1:

http://www.youtube.com/watch?v=k1ZPtMAQmNE

Браво. Не очаквах нищо като време, но и 2 секунди са си подобрение...Ще трябва да сваля целия епизод, че не съм го гледал още

Браво. Не очаквах нищо като време, но и 2 секунди са си подобрение...Ще трябва да сваля целия епизод, че не съм го гледал още

2 секунди на мен ми се струва страшно много. Епизода е много хубав гледайте го.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...